deadwoll Mesaj tarihi: Kasım 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2005 Sushibarnetwork'den dl yapmaya çalışıyorum fakat getrightla dl yapmaya çalışırken hata veriyor.Diğer proglar.la da 7-8 kb gibi değerlerle indiriyor.Eskiden böyle bir sorunum yoktu.Acaba sitede mi sorun var ? Yardımcı olursanız sevinirim.[signature][hline]öldüm demekki yaşıyordum... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dregoth Mesaj tarihi: Kasım 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2005 Bazı siteler DL managerla indirmek için ücret talep etmeye başladı, öyle bişi olabilir mi ?[signature][hline]Custodem 4 Eylül 2005'te Rock'n Coke' da demiş ki: Burada herşey var ama bi kerhane yok... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CravingReaver Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 sushibarda ücretli acc. olmadan download managerlarla download yaptırmıyor, 7-8kb meselesine gelince, animelerin eski bölümlerine daha az bandwidth veriyorlar, yeni upload edilmişlerde tam performans yakalayabilirsin sanırım...[signature][hline]...Nevermore... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar