Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Warsong Gulch Dunemaul Efsanesi

Farinal

Öne çıkan mesajlar

said:
BonePART, 06 Kasım 2005 21:55 tarihinde demiş ki:
pirvan bu hafta aciliyo abi
extra honor haftas ya

ilk gün açıldı oynadık ondan sonra pek açılmadı ya :/
neyse 500 rep kaldı artık alırım öyle ya da böyle[signature][hline]Yaşamın ALTIN kuralı: Altını Olan,Kuralı Koyar.
Pyotr .Excesse.
Punch the gnomes!
Sosyal ağlarda paylaş

bu arada AV de kaybetmemizin en büyük nedeni horde kulelerindeki bug.. rogue gidiyor hacılıyor kuleyi hurraaa bu sefer oraya yöneliyor horde grubunun bir kısmı güç bölünüyor..

aynı şeyi horde yapabilse bence yine horde kazanır çünkü 10 horde 20 allie'ı alaibliyor.. yani kaç kere tesadüf ettim gbelli dğeil[signature][hline]Akıl defterim (blog)
HeadShot Studios
S.D.N.

Türkler Orta-Asya'dayken günlük ihtiyaçları için savaşırlarmış;
"-Hanım, baltamı getir. Ekmek almaya gidiyorum"
Bir filminde Şahin K. buyurmuş ki;
Yalayın lan beni allahsızlar!
Sosyal ağlarda paylaş

said:
BullDoG, 06 Kasım 2005 18:58 tarihinde demiş ki:
hordeların shaman classının coooooooook buyuk bir dengesizlik getirmesi

Shaman ne tür bir dengesizlik getiriyor anlamadım gerçi? Palaların bg deki dengesizlii duruken buna laf etmek saçma bence.. Neden dersen pala hariç tüm classları indirsen bile (AB için) açıor balonunu ona bunu flag interrupt yapıor.. Zaten geçen sürede destek de gelip orayı almaya çalışan horde güçlerini silior.. AV de dalmayan allylerin arasından balon pala zıplayıp nası kahramanlık yapıor ama.. WSG de balon açıp kaçarken yada frost slowu dispel edip kaçmasından hiç bahsetmiyorum bile..
Shamanın chain atması mı dengesizlik anlamadım; biraz açarsan sevinirim..[signature][hline]Saga continues
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...