Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Silinen karakteri geri alma?

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Herkeze meraba. forumlarda şöyle kabaca bi arattım ama bulamadım bu konuyla ilgili birşey.
Acaba birsüre önce sildiğimiz karakterimizi ticket yoluyla falan tekrar açtırabilmemizin bir yolu var mı?
Mesaj tarihi:
Ticket atıp geri almak istedigini söliceksin.Belli bir tarihten başlatırlar karakterini tekrar.
En son halini bulamayabilirsin..[signature][hline]"Gülün ve bütün dünya sizinle birlikte gülsün,ağlayın ama yalnız başınıza ağlayın."
Mesaj tarihi:
bizim arkadaslar yapti 3 kisi once ally kasti bl de sonra charlari silip horda gectiler.sonra ticket atip hordlari silip tekrar ally charlarini aldilar.aldilar ama ne item var ne epic at var hersey gitmis :)[signature][hline]LVL 60 human paladin burning legion

THE Wolf and Respect
Mesaj tarihi:
bende atmistim ticket acmadilar...[signature][hline]I kill two dwarfs in the morning. I kill two dwarfs at night. I kill two dwarfs in the afternoon And 'den I feel all right. I kill two dwarfs in time of peace and two in time of war. I kill two dwarfs before I kill two dwarfs. And 'den I kill two more Wow@Bl Doomish LvL ?? UD Priest
''dUAlist''
Mesaj tarihi:
said:
DueLisT, 07 Kasım 2005 11:00 tarihinde demiş ki:
bende almistim ticket acmadilar...
[signature][hline]I kill two dwarfs in the morning. I kill two dwarfs at night. I kill two dwarfs in the afternoon And 'den I feel all right. I kill two dwarfs in time of peace and two in time of war. I kill two dwarfs before I kill two dwarfs. And 'den I kill two more Wow@Bl Doomish LvL ?? UD Priest
''dUAlist''
  • Yeni Oluştur...