GEd Mesaj tarihi: Eylül 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2005 Benim gibi x-men manyakliginiz varsa bu oyunu kacirmayin.Ilkinin varligindan bile haberdar degildim :) ikincisini oynama firsatim oldu (torrent sitelerinde var). Sanirim konsol icin hazirlanmis ama ben klavye ilede baya verim alarak oynuyorum, tabi gamepad takipda oynanabiliyor. Danger Room ozelligi , cooperative modu falan var. Magneto ve X-Men takimlarindan 4 kisilik takimimiz ile apocalpyse karsi kapisiyoruz story modeda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gaxx Mesaj tarihi: Eylül 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2005 uzundur videosunu felan izliorum ama pek umutlu değilim umarım ben yanılırım....[signature][hline]Sylvanas - Daldal - Night Elf Druid Silvermoon - Gaxx - Undead Rogue Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
VashTheStampede Mesaj tarihi: Eylül 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2005 Legends 1 güzeldi arkadaşın PS de oynamıştım. 2 ne zaman çıktıda haberim olmadı bilmem ama bulup alayım bir yerden. (Torrentlerden çekmek istemiyorum. Sİnirimi bozuyor 20 gün verip :P)[signature][hline]Final Fantasy 7-8 bulunanlar pmden irtibata geçerse bir şekilde almak istiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 oyunu yeni oynamaya başladım daha başlardayım ama galiba bu oyunda öldürdüğümüz yaratıklar bi daha canlanmio diablo gibin değil yani.?[signature][hline]S.E.N.K.O.: Sucuk Ekmek Ne Kadar Oldu bu mesaj bitmiştir lüften sıradaki mesaja geçiniz.Ayrıca bu msj okunduktan 10 yıl sonra kendini doğal şekillerde toprağa dönüştürüp imha edecektir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
malcolm Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 Oyun cikali bayagi oldu aslinda ama pek haberi duyurulmadi. Yaratiklar olunce bidaha canlanmiyor merak etme ama cok eski bolumlere geri donunce yaratiklar tekrar cikiyor. Eger x-menle ilgileniyorsaniz sakin kacirmayin oyun cok guzel x-men quiz kismi var bir suru soru soruyorlar bilirsen xp aliyorsun. Yok sabretooth'la mystique'in cocugunun adi nedir!!! bilmemkimin gercek ismi nedir... bazi sorular cok zor soyliyim. Benim ekip colossus, juggernaut, storm ve cyclopsdu ama nightcrawler(damage abariyor) ve magnetoda gayet guclu. Adamlar seviye atladiaca degisik ozellikler kazaniyor vs.. X-men hikayesi hakkinda cok sey ogreniyorsunuz, genel oynanissa diabloya benziyor(4 kisi olmasi disinda tabi). Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 benide bayağı sardı oyun yaratıkların canlanması falan güzel bişey sevdiğim tüm adamları geliştiririm böylece :) bide savaş sistemini kotor gibi yapsalarmış çok daha güzel olacakmış[signature][hline]S.E.N.K.O.: Sucuk Ekmek Ne Kadar Oldu bu mesaj bitmiştir lüften sıradaki mesaja geçiniz.Ayrıca bu msj okunduktan 10 yıl sonra kendini doğal şekillerde toprağa dönüştürüp imha edecektir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 aslında savas sistemini dnd gibi yapsalar çok iyi olurdu ama..[signature][hline]the truth is out there... en iyi forum en iyi bölüm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CravingReaver Mesaj tarihi: Kasım 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2005 x-men adını taşıyan nadir oyunlardanlegends serisi (aslında bir de dövüş oyunu vardı mutant academy diye o da fena deildi), pc için çıkmadığını sanıyordum ben, bir bakayım...[signature][hline]...Nevermore... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Kasım 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2005 legends 1 de pc için yok galiba eskiden childrens of atom vardı dövüş oyunu x-men'in o çok güzeldi. windowsta çalışmıyordu galiba veya ona benzer dandirik bi sorunu vardı.[signature][hline]S.E.N.K.O.: Sucuk Ekmek Ne Kadar Oldu bu mesaj bitmiştir lüften sıradaki mesaja geçiniz.Ayrıca bu msj okunduktan 10 yıl sonra kendini doğal şekillerde toprağa dönüştürüp imha edecektir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Kasım 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2005 grubu iyi kurup 4 kisi oynayinca zevkli oluyo...[signature][hline]Khrall - Orc Warrior - Warsong (US) Tarkhun - Dwarf Hunter -Illidan (US) Sevisiyorum o halde varim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lord_gorthaur Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 oyun çok iyi olmuş gerçekden ara videolar ve hacknslash-arcade'i çok iyi karşılamışlar[signature][hline]Wolf brothers falling at my side, With honor I will die. Upon the Altar of the Storms, I will be reborn. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonq Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 Oynadım bitirdim sonlara dogru bayıyorsunuz ben baydım yani cunku monotonlaşıyor oyun. Her karakterin 20-30 civari ( saymadim ) special özellikleri var level atladikca gelen puanlarla bunlari gelistiriyorsunuz. Sitesindeki wallpaperlar super valla en cok onlari sevdim :)[signature][hline]Elan Realms - A tale that goes on. Tysre Freewave - Eclipse FrF - Master BH Tysre - WoW - Paladin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar