allf Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 ısımdende anlasılacagı gıbı ork olarak blood elf oldurme q su aldım bune tezattır hanı bıze geleceklerdı demekkı tırstılar bıze katılmaya karar wermısler:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cenx Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 onlar orta malı şimdilik gelen geçen vuruyor.[signature][hline]Yerde Cenx World Of Warcraft Cenx Ophelia Quel. Elven Sorcerer (Fifth Age) Elastros Silverblade Moon Elf Arcane Archer (FR) Lia Silverblade (Daughter of Elastros) Harper Agent (FR) Kith-Karus Human Monk (FR) Sithas-Silvanos CG/CE Darkelf (Ultima Online) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
allf Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 ya ıyıde nagalara wuramıyorum bıde onun sebebını solesenız cok nob bır sorumu oldu acaba_?:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ozii_x Mesaj tarihi: Kasım 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2005 biz çatır çatır golden pearl farmlıoz ? bi yanlışlık olmasın..[signature][hline]Little Gnome Mage - Altug in The MaelStrom - ExECuter - --Ya baba bi itemlerine bakimmi ? -- Bak Canım bak ====> Altug (inspect) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
allf Mesaj tarihi: Kasım 6, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2005 ohhhh walla ben wuramıyorum nagalara sorunmu war acaba_? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
riglous Mesaj tarihi: Kasım 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2005 naga'lara savas ilan etmen lazim. reputation bolumunden muhtemelen... ayrica her blood elf ayni degildir. nasil ki tauren olarak diger tauren'leri kesiyosan 1k needles'ta, blood elf'lerin de oyla muhabbetini cikarirlar mutlaka...[signature][hline]Tulahr [Bu mesaj riglous tarafından 06 Kasım 2005 03:43 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
onurdolar Mesaj tarihi: Kasım 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2005 bende yaptım q yuda bu adamlar ölünce ayakta duruyor hatamı yoksa dogalrındamı var? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ArchangelTanwen Mesaj tarihi: Kasım 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2005 hareketlerini düzeltmek için uğraşırken bir buga yol açmış blizz o yuzden öyleler[signature][hline]Our fates has been written... Only we can change our fates... for the path of our wishes... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirluin Mesaj tarihi: Kasım 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2005 gözü açık gidiyo garibanlar[signature][hline]I've come to the conclusion, yes I know That between black and white there is no room for two The scale it might be wide, but there's no need to be blind Between black and white there is no room for two Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Kasım 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2005 kütük gibi yığılıyolar eheh[signature][hline]baa baa black sheep, have you any wool? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shippy Mesaj tarihi: Kasım 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2005 yıkılsa iyi öle dimdik hazırolda duruolar[signature][hline]Shippy Jeffrey 7 Cüceler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oktayca Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 valla yav garipler ayakta kalıyo hatta ilk karşılaştığımda saldım peti ölmedi bu diye üstlerine ben çay felan içiyorum pet gitmiyo e hayvan zeki ölmüş blod elf gururlu olur ayakta kalıyo :)[signature][hline]Prens O R/E Lvl:20 Dark Saga Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar