AthleT Mesaj tarihi: Kasım 6, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 6, 2005 Site baya bi ilgi toplayınca buraya açmak istedim. http://www.bjk-yonetim-istifa.com/index.asp Bana da bi forum sitesinden yolladılar. Ben şahsen onayladım. Siz ne düşünüyorsunuz?[signature][hline]| ~ Radio ~ | : Wj ErgenekoN | ~ ForuM ~| : KolayForum | ~Ultima~ | : Payla$ım malik, 03 Kasım 2005 08:37 tarihinde demiş ki: neyse anamda yaptı kadayıf dolmalarını.. çok yicez valla yine..Erzurum Gaf'ı
Redogski Mesaj tarihi: Kasım 6, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 6, 2005 futbol bölümü sondan 2. topic e bak.[signature][hline]Bu alemde 2 büyük var. Beşiktaş ve 70lik rakı. [Bu mesaj Redogski tarafından 06 Kasım 2005 03:55 tarihinde değiştirilmiştir]
AthleT Mesaj tarihi: Kasım 6, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 6, 2005 Saat o4:oo itibariyle kendimden utanıyorum[signature][hline]| ~ Radio ~ | : Wj ErgenekoN | ~ ForuM ~| : KolayForum | ~Ultima~ | : Payla$ım malik, 03 Kasım 2005 08:37 tarihinde demiş ki: neyse anamda yaptı kadayıf dolmalarını.. çok yicez valla yine..Erzurum Gaf'ı
Redogski Mesaj tarihi: Kasım 6, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 6, 2005 olur arada:D[signature][hline]Bu alemde 2 büyük var. Beşiktaş ve 70lik rakı.
malik Mesaj tarihi: Kasım 6, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 6, 2005 ehehe:D[signature][hline]yalnızlık Tanrımın lutfu..
PZero Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 şimdiye kadar 20 küsür teknik adam değişmiş ligimizde sadece bu sezon ama hiç bir yönetim geri vites yapmıyo .[signature][hline]YILLARCA KAHROLSAK DERTTEN KEDERDEN!! BILSEKKI KELLEMIZ KOPAR BEDENDEN!! ASKIMIZ HARBIDEN HEMDE DERINDEN!! ASLA VAZGECMEYIZ BESIKTAS SENDEN!! Yerin kulağı var derler.Benimde kulağım var.Peki ben yermiyim?... HAYIR YEMEM www.2pac.com
Öne çıkan mesajlar