Davion Mesaj tarihi: Eylül 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2005 SpecificationsEngine Type: Inline-4, Turbocharged Displacement cu in (cc): 122 (2000) Power bhp (kW) at RPM: n.a. Torque lb-ft (Nm) at RPM: n.a. Redline at RPM: n.a.Brakes & Tires Brakes F/R: ABS, vented disc/disc Tires F-R: 255/35 R20 Driveline: All Wheel Drive Exterior Dimensions & Weight Length × Width × Height in: 176.7 × 71.4 × 57.3 Weight lb (kg): n.a.Performance Acceleration 0-62 mph s: n.a. Top Speed mph (km/h): n.a. Fuel Economy EPA city/highway mpg (l/100 km): n.a. Kaynak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ReDDoG Mesaj tarihi: Eylül 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2005 OHAA süper olmuş[signature][hline]Nasıl geldik birgün,öyle gideceğiz. Beşiktaşlı doğduk,Beşiktaşlı öleceğiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Greeny Mesaj tarihi: Eylül 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2005 ön logonun altta kalan kısmı güzel olmamış kanımca[signature][hline]Absolute, 27 Eylül 2005 00:59 tarihinde demiş ki: Daha fazla paticik söyle idi, böyle oldu, ancak şöyle kurtarılır, yok şunları, atalım bunları büyütelim, ilerde işe yararlar tipi yazılara son verelim artık. Paticik şu an ne ise odur. Sıkıntı bastı kaç gündür x ayrılmış y kurtarma operasyonu yapıcakmış c ağlamış. Adam gibi konu açın, insan gibi yazı yazın. Dedikoducu teyzeler gibi 1 lafı 50 kere döndürüyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aramis Mesaj tarihi: Eylül 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2005 abi o ne ?[signature][hline]Who can explain? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ReDDoG Mesaj tarihi: Eylül 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2005 skyline fln yalan oldu bnm gözümde off hayran kaldım[signature][hline]Nasıl geldik birgün,öyle gideceğiz. Beşiktaşlı doğduk,Beşiktaşlı öleceğiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buzi Mesaj tarihi: Eylül 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2005 Ön taraf süper olmuş,çok sert bi bakışı var yan taraf ve c sütünu passat ın aynısı olmuş, dikkatli bakınca ön ve yanlar sanki başka araçlara ait.[signature][hline]Buz HatalıysamReport me Noob W/MO =GW= Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ringwraith55 Mesaj tarihi: Eylül 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2005 Fena degil gercekten,alinir bi tane ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Eylül 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2005 Hmmm... bana arak gibi geldi. Daha doğrusu kırma,melez bir otomobil gibi geldi.. Düşündüm biraz.. Arkası bildiğimiz standart Mitsubishi çizgilerini taşırken ön kısımda i-robot'taki audi'den esintiler var sanki..(esintiymiş, peh!) Audi'nin içe gömülmüş farlarını dışarı çekmişler sadece.. [Aslında dizayn şirketlerinden birinin yaptığı bir oto var. O audiden daha çok benziyor otomobile ama marka hatırlamıyorum.. dolayısı ile foto bulamıyorum...] Neyse sonuç olarak Mitsubishi Concept-araX olmuş bu..[signature][hline]MONO(b)LOG Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buzi Mesaj tarihi: Eylül 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2005 Burunu o yeni mustang lara benzetmekte mümkün. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ReDDoG Mesaj tarihi: Eylül 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2005 skyline ada benzetmek mümkün. onun gibi yapılmış die ordan arakladımı olcak? ozmn tofaş farlarını reno brodway den görüp aldı(yada tam tersi).2sininde şekli aynı biri daha büyük biri daha küçük.dasaa bence yanlış düşünüosun..[signature][hline]Nasıl geldik birgün,öyle gideceğiz. Beşiktaşlı doğduk,Beşiktaşlı öleceğiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buzi Mesaj tarihi: Eylül 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2005 Yanlış değil,yorum yapıyoruz. "uf super olmuş" demek kolay,desek ne olur demesek ne olur. Ben gözümle gördüğüm şeyi söylüyorum. Bu araba bana hiçte yeni bir araç gibi gelmedi,çoğu yeri başka modellere benziyor.Olay bu.Benim fikrim yani :)[signature][hline]Buz HatalıysamReport me Noob W/MO =GW= Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Eylül 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2005 Ayrıca concept otomobiller (hani rivayet o ya!) otomobil şirketinin hayal sınırlarını zorladığı, gelceğe yatırım yaptığı, serbest çalışma alanlarıdır.. Bir oyun vardı Impossible Creatures idi adı yanılmıyorsam.. 2 hayvan seçiyorduk. Bilgisayar bunları güzelcene dijital bir şekilde bağlıyordu.. Aha dizayner bu değildir arkadaş! Dizayner işini güzel yapacak.. "Esinlendim ben" kaçış değildir dizayner için.. Sen "esinlenirsen" birileri seni çekiştirir.. Buradan kopya der. Tüketici olarak doğal olarak hakkıdır.. Her kim ki milletin emeğine göz diker, o ne yapmışsa aşırmaya çalışır; o an ayarı beynine alır.. (bkz. Erman Toroğlu tadında entry girmek)[signature][hline]MONO(b)LOG Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buzi Mesaj tarihi: Eylül 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2005 Oha dedim noluyor :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ReDDoG Mesaj tarihi: Eylül 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2005 biri traşlı sözler yazmış[signature][hline]Nasıl geldik birgün,öyle gideceğiz. Beşiktaşlı doğduk,Beşiktaşlı öleceğiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bert Mesaj tarihi: Eylül 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2005 Tasarım iyi güzelde özelliklerin hiç biri belli değil hepsi n.a[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Janitschar Mesaj tarihi: Eylül 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2005 Gerçekten mükemmel olmuş araç, kim ne derse desin. Concept olduğu için n/a yazıyor sanırım.[signature][hline]Unutulduğun Zamanlarda, Arkana Dönüp Bir Bak, Bakalım Neler Göreceksin...? Msn Spaces Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vodan Mesaj tarihi: Eylül 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2005 Araba şekil olarak çok hoşuma gitti benim. Specifications bölümünü kendimiz mi doldurcaz? Yazmıyo bunun beygiri hedesi :)[signature][hline]Atahost.net Web Hosting Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
enema Mesaj tarihi: Eylül 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2005 onden cok basarilida, yan tarafdan accordun aynisi olmus[signature][hline]fol lol the doh fol the day Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mino Mesaj tarihi: Eylül 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2005 Bu aracı 2010 civarı Evo XI/XII/XIII şeklinde görebiliriz diye düşünüyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ReDDoG Mesaj tarihi: Eylül 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2005 ewt 4 silindirki 2.0lt bi motora sahipmiş demekki geleceğin evosu bu.ve supercharged olduuna göre 300hp nin üzerinde olması lzm.[signature][hline]Nasıl geldik birgün,öyle gideceğiz. Beşiktaşlı doğduk,Beşiktaşlı öleceğiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aramis Mesaj tarihi: Eylül 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2005 deli olmus deli of[signature][hline]Who can explain? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catscratch Mesaj tarihi: Eylül 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2005 Nissan neden skyline'ı sürdürüp avrupaya uyarlayıp satmaz anlamam. Sonra böle Concept araba görünce oha oluruz :D[signature][hline]This Cat Scratches Free. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cafein Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 Makyajlı Bora? Profil andırıyor çünkü. Ama araba güzel abiler yapmış bence güzel ve saldırgan görünüyor tam bir spor araba gibi.[signature][hline]Working for the weekend... Tüm Metalciler bir gün Led Zeppelini tadacaktır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ReDDoG Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 oha naptıın borayla alakası yok bea[signature][hline]Nasıl geldik birgün,öyle gideceğiz. Beşiktaşlı doğduk,Beşiktaşlı öleceğiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Ekim 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2005 cafein harbi oha :P bi de önüü görünce "dodge!" diyesim geldi (bilmem belki rengindendir..)[signature][hline] A Ferrari is a dream, two Ferraris are paradise while three Ferraris are just too good to be true Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar