Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

2005 Mitsubishi Concept-X Concept

Davion

Öne çıkan mesajlar

Specifications

Engine

Type: Inline-4, Turbocharged
Displacement cu in (cc): 122 (2000)
Power bhp (kW) at RPM: n.a.
Torque lb-ft (Nm) at RPM: n.a.
Redline at RPM: n.a.

Brakes & Tires
Brakes F/R: ABS, vented disc/disc
Tires F-R: 255/35 R20
Driveline: All Wheel Drive
Exterior Dimensions & Weight
Length × Width × Height in: 176.7 × 71.4 × 57.3
Weight lb (kg): n.a.

Performance
Acceleration 0-62 mph s: n.a.
Top Speed mph (km/h): n.a.
Fuel Economy EPA city/highway mpg (l/100 km): n.a.

Kaynak
Sosyal ağlarda paylaş

ön logonun altta kalan kısmı güzel olmamış kanımca[signature][hline]Absolute, 27 Eylül 2005 00:59 tarihinde demiş ki:
Daha fazla paticik söyle idi, böyle oldu, ancak şöyle kurtarılır, yok şunları, atalım bunları büyütelim, ilerde işe yararlar tipi yazılara son verelim artık. Paticik şu an ne ise odur. Sıkıntı bastı kaç gündür x ayrılmış y kurtarma operasyonu yapıcakmış c ağlamış. Adam gibi konu açın, insan gibi yazı yazın. Dedikoducu teyzeler gibi 1 lafı 50 kere döndürüyoruz.
Sosyal ağlarda paylaş

Hmmm... bana arak gibi geldi. Daha doğrusu kırma,melez bir otomobil gibi geldi.. Düşündüm biraz.. Arkası bildiğimiz standart Mitsubishi çizgilerini taşırken ön kısımda i-robot'taki audi'den esintiler var sanki..(esintiymiş, peh!) Audi'nin içe gömülmüş farlarını dışarı çekmişler sadece.. [Aslında dizayn şirketlerinden birinin yaptığı bir oto var. O audiden daha çok benziyor otomobile ama marka hatırlamıyorum.. dolayısı ile foto bulamıyorum...]
Neyse sonuç olarak Mitsubishi Concept-araX olmuş bu..[signature][hline]MONO(b)LOG
Sosyal ağlarda paylaş

skyline ada benzetmek mümkün.
onun gibi yapılmış die ordan arakladımı olcak?
ozmn tofaş farlarını reno brodway den görüp aldı(yada tam tersi).2sininde şekli aynı biri daha büyük biri daha küçük.dasaa bence yanlış düşünüosun..[signature][hline]Nasıl geldik birgün,öyle gideceğiz.
Beşiktaşlı doğduk,Beşiktaşlı öleceğiz.
Sosyal ağlarda paylaş

Ayrıca concept otomobiller (hani rivayet o ya!) otomobil şirketinin hayal sınırlarını zorladığı, gelceğe yatırım yaptığı, serbest çalışma alanlarıdır..

Bir oyun vardı Impossible Creatures idi adı yanılmıyorsam.. 2 hayvan seçiyorduk. Bilgisayar bunları güzelcene dijital bir şekilde bağlıyordu.. Aha dizayner bu değildir arkadaş! Dizayner işini güzel yapacak.. "Esinlendim ben" kaçış değildir dizayner için.. Sen "esinlenirsen" birileri seni çekiştirir.. Buradan kopya der. Tüketici olarak doğal olarak hakkıdır.. Her kim ki milletin emeğine göz diker, o ne yapmışsa aşırmaya çalışır; o an ayarı beynine alır..

(bkz. Erman Toroğlu tadında entry girmek)[signature][hline]MONO(b)LOG
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...