Farinal Mesaj tarihi: Kasım 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2005 Arkadşlar iki tane parça bulmalı bölümdeyim ve thottbota da baktım doru dürüst bişi yok.Lütfen bir druid bana yardımcı olsun.[signature][hline]SWG: Lewea Melinan. CoH: Farinal. GW: Farinal Melinan. WoW: Farinal. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shippy Mesaj tarihi: Kasım 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2005 bide allakazhama baksaydın belki yararlı bi bilgi elde edebilirsin.[signature][hline]Shippy Jeffrey 7 Cüceler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BullDoG Mesaj tarihi: Kasım 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2005 biri westfallda denizin bi kaparcıgın yanında simdi aklımda degil koordinatlar digeride questi aldıgım yerin ordaki goldeydi sanırım[signature][hline]Hakiki BullDoG benim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Kasım 6, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2005 şimdi biri barrensde diyor onu anladım da silverpine daki nerden?denizde gezip duruyorum ama fatik olan yerlerde geryie dönüyoruım falan yokmu bilen biri??[signature][hline]SWG: Lewea Melinan. CoH: Farinal. GW: Farinal Melinan. WoW: Farinal. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Kasım 6, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2005 ama bana horde olanı lazım westfall ı allylar için[signature][hline]SWG: Lewea Melinan. CoH: Farinal. GW: Farinal Melinan. WoW: Farinal. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Kasım 6, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2005 nsaırım buldum[signature][hline]SWG: Lewea Melinan. CoH: Farinal. GW: Farinal Melinan. WoW: Farinal. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BullDoG Mesaj tarihi: Kasım 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2005 onu bilemiycem ama thottbota yaz altta oyuncuların yorumları felan vaqr ben ally q sunu orda bulmustum orda veriyolar koordinatları horde kesin vardir[signature][hline]Hakiki BullDoG benim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sensible Mesaj tarihi: Kasım 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2005 www.goblinworkshop.com adresinden bakmıştım ben yaparken. Şimdi hatırlamıyorum valla...[signature][hline]N i g h t w i s h Kerforn/Night Elf Druid (Invadoria) Burning Legion Nerf Shaman! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mad_Wolf Mesaj tarihi: Kasım 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2005 biri silverpine forrest ta 29,29 da okyanusun dibinde digeride barrens ta kuzey dogu da ki golde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
porsuk Mesaj tarihi: Kasım 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2005 barensdeki basit gölün yerini biliyorsan eğer kasanın yeri iki tahta duvarın arasında diğeri silverpine de. kıyıda batık bi gemi var geminin olduğu yerden denize dal geminin ucu sana yerinini gösteriyor geminin ucunun baktığı yöne yüz sarı bi çizgi çıkana kadar sonra hemen düz olarak dibe dal kasa orada birde nefes alman için hava kabarcığı çıkaran bi deniz kabuğu var kasanın yanında [Bu mesaj porsuk tarafından 06 Kasım 2005 23:27 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Kasım 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2005 silverpine da olan biraz zorlar. Şimdi deniz[gol değil deniz] kenarında yurucen.Bir gemi var onu gorunce ona dik olarak açılcaksın.Dümdüz açıl fatique oldugun an dibe dal.orda goreceksın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Kasım 6, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2005 buldum zaten saolun[signature][hline]SWG: Lewea Melinan. CoH: Farinal. GW: Farinal Melinan. WoW: Farinal. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar