DonCorleone Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 arkaşa istanbul metriste askerlik çıktıda.. nerde bu metris bileniniz warmı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Elderon Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Tam olarak bende bilmiyorum; fakat metris ceza evine komşu 1. Ordu Ulastirma Oto. Alayi var. Oraya düşmüştür. [Bu mesaj Elderon tarafından 02 Kasım 2005 14:10 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DonCorleone Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 orya düştü zaten =) nereye düştüünü bilioz da.. adres neresi.. hangi ilçede asyamı avrupamı nerye bağla onu bilmioz.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sabrina Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Avrupa kıtasında, haliçten çıkınca edirnekapı istikametine giriorsun.500 evleri geçip de sultançifliğine gelirken otobanın üstünde geçen bi köprü var.Hemen ilerisi metris. Edit : metris cezaevi ile karıştırmış olabilrim [signature][hline]Büyümek istemiorum, Değişmek de istemiorum.. -Benim hayvanat bahçesi =) -Bi resmi beceremedim rezil oldum (edit rekor) [Bu mesaj SweetShadow tarafından 02 Kasım 2005 14:23 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Elderon Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Yanlış bilmiyorsam, küçükçekmece'de olması lazım..[signature][hline]Albert Einstein 1912 yılında demiş ki: "İki şey sonsuzdur, insanoğlunun aptallığı ve evren. Fakat ikincisinden o kadar emin değilim..." Albert Einstein (1879-1955) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lonely Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Gaziosmanpaşa'da[signature][hline]http://grin.hq.nasa.gov/ Deep Space aysiku : 2030100 Aşk; karşındakini bulunmaz Hint kumaşı sanmanla, hıyarın teki olduğunu anlaman arasında geçen zamandır... [Bu mesaj Lonely tarafından 02 Kasım 2005 16:22 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vodan Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Sultançiftliği veya 500evler deniyor oralara zaten dipdibeler. Cezaevi yol üstünde. Kışla ise yol üstünden sapılan bir ara yolda. Topkapıdan Sultançiftliği minibüslerine binerek gidebilirsin.[signature][hline]Atahost.net Web Hosting Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PZero Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 metris ankara da değilmi ya[signature][hline]KARTALLARLA yılanların bir benzerliği vardır..her ikiside zirveye çıkabilir..ama tek bir farkla; kartallar süzülerek yılanlar sürünerek.. kartalın kartaldan başka dostu yoktur..hepsi bu!!! ERKEK ADAM RENKLİ TAKIM TUTMAZ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 said: thug_life, 02 Kasım 2005 16:30 tarihinde demiş ki: metris ankara da değilmi ya o tunalı hilmi :P[signature][hline]sen bu yazıyı okurken senin hayatından 5 saniye çaldım. 6 oldu,7,8,9... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Su metrisin önü Bir uzun alan Bir tek seni sevdim Gerisi yalan Senin hasretindir Hücreme dolan Bir tek seni sevdim Gerisi yalan Hücremdeyim hasretinle yanarim Senin için hergün aglarim Yaram hep içimde akar kanarim Beni anlamadin ona yanarim[signature][hline]WoW EU - Magheridon Penthesilea, Night Elf Priestess Emilo, Gnome Warrior Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
matama Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 sen yakinda kalin kalin biyiklar birakip hadi yoldaslar demeye baslarsin penthe:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Head Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 what is the metris???!1[signature][hline]valandil ownz j0o! çapkınım hovardayım,24 ayardayım. WoW - Kelvin /Magtheridon , Xrzug[Dusk L33t] /TM Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lonely Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 @DonCorleone : pek duymak isteyeceğin bişi değil ama arkadaşın pek rahat edebileceğini düşünmesin. İyi bi yere düşmemiş. O civarda askerleri pek sevmezler. (PKK'lılar, bölücüler çoktur o civarda)[signature][hline]http://grin.hq.nasa.gov/ Deep Space aysiku : 2030100 Aşk; karşındakini bulunmaz Hint kumaşı sanmanla, hıyarın teki olduğunu anlaman arasında geçen zamandır... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DonCorleone Mesaj tarihi: Kasım 6, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2005 said: Lonely, 03 Kasım 2005 00:42 tarihinde demiş ki: @DonCorleone : pek duymak isteyeceğin bişi değil ama arkadaşın pek rahat edebileceğini düşünmesin. İyi bi yere düşmemiş. O civarda askerleri pek sevmezler. (PKK'lılar, bölücüler çoktur o civarda) hadi yaw? ama acemilik burda zaten.. dağıtımdan sorasında nolur bilmem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeLDoM Mesaj tarihi: Kasım 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2005 kısa dönemse orda kalır[signature][hline]Etraf Lesh kokuo Sen ne Gonusuon!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Kasım 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2005 hayırlısı olsun yau[signature][hline]Ayağa kalk, uyumak için önümüzde sonsuzluk var.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mille Mesaj tarihi: Kasım 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2005 Yazık ya adama bi soru sormjuş herkes başka bi yer demiş :D[signature][hline]Janitschar, 11 Eylül 2005 23:58 tarihinde demiş ki: Orkun konu dışının içine ettin gerçekten, o kadar da konu dışı değil burası ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar