Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Kasım 6, 2005 Genel Yönetici Mesaj tarihi: Kasım 6, 2005 geçmiş olsun antalya'lı patilere :([signature][hline]| ===> orc_lord <=== | leverne vistas!| |Buddy/Old|Buddy Webpage|Pati Pet|KTB için..|
cenedra Mesaj tarihi: Kasım 6, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 6, 2005 ben hissetmedim lol gerçi 4.1 se hissetmemek normaldir marmara depremini yaşamış biri olaraktan [Bu mesaj cenedra tarafından 06 Kasım 2005 18:25 tarihinde değiştirilmiştir]
irin Mesaj tarihi: Kasım 6, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 6, 2005 ya ben yine hissetmedim ya[signature][hline]Her dişi antiöstro olarak dogar,onu ailesi veya cevresi ostrolastırır:..........
trapt Mesaj tarihi: Kasım 6, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 6, 2005 bide bizim ev direk falez ustu...ona ragmen hissetmedim.. herneyse herkese gecmis olsun[signature][hline]It's a lie. A kiss with opened eyes. And she's not breathing back. Anything but bother me. It takes my pain away
go2hell Mesaj tarihi: Kasım 6, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 6, 2005 4.1 ghissetmeyen cogu insan var. ben hissetitm ama herhangi bir şey yoktur umarım. geçmiş olsun[signature][hline]Nightwish Power?? | McLaren | Kimi Raikkonen will be a jeolog
fede Mesaj tarihi: Kasım 6, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 6, 2005 geçmiş olsun. alla alla orası depremin en az görüleceği yer değilmiydi. ben dedim ama çivisi çıktı diye[signature][hline]Ayağa kalk, uyumak için önümüzde sonsuzluk var..
_AvengeR_ Mesaj tarihi: Kasım 6, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 6, 2005 geçmiş olsn ilk seferinde ben gunlerce uyuyamamıştım...[signature][hline]
Öne çıkan mesajlar