Masteis Mesaj tarihi: Kasım 6, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 6, 2005 Şimdi Axe warrior gidiyorum birde Charm animal için ranged gittim. Çok işe yarıyor yanında 1 tane pet olması bence. Şimdi Axe acayip fazla yarıyor ama şimdi şöyle birşey var, benim diğer char sw-warrior/monk fakat onunda bleed'i var ve çok işe yarıyor hemde çok fazla işe yarıyor. Hangisi sizce daha iyi Axe-Warrior/Ranger(Charm Animal) Sw-Warrior/Monk(Heal)
Elan_Morin Mesaj tarihi: Kasım 6, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 6, 2005 pvp icinmi diyosun pve icinmi? pvp icinse charm animal li w/r iway build i icindir,iway disindaki tum build lerde warrior un veya ranger in(yeni bir build olmadigi) surece charm animal gereksiz birseydir. pvp icin ise w/mo yu pek begenmiyorum w/r hizli saldiri gucu sayesinde daha iyi dmg verebilir,w/mo healing hands kullanabilir fakat o da w/r nin nasil hareket edecegine bagli olarak w/mo yu yenebilir. Axe mi sword mu sorusu ise aldigin skillere bagli,axe kullanirken eviscerate-->axe rake-->axe twist yaparak karsi tarafa deep wound,cripple ve weakness verebilir ve w/r kullaniyor isen tiger's fury le cok guzel dmg verebilirsin sword da ise ancak dusmaninin hp si %50 nin altina geldiginde guzel dmg verebilrsin(final thrust la).[signature][hline]Logain Taron Scylla The Elder Everything for Dark Saga [Bu mesaj Elan_Morin tarafından 06 Kasım 2005 20:20 tarihinde değiştirilmiştir]
MonteDarkFloyd Mesaj tarihi: Kasım 6, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 6, 2005 W/R W/Mo hangisi yener derseniz W/Mo yener cunku self-heal skilli vardır ama W/R cok daha fazla dmg vereblir. Eger damage istiyorsan W/R ye gidebilirsin veya W/Mo acıp monklara Succor atıp sonra agır hex yediklerinde Purge Signet ile hexlerini kaldırarak yardımcı olabilirsin. Senin ve takım arkadaslarının secimine buildlerin birbirine uyumuna gore degişir...
Elan_Morin Mesaj tarihi: Kasım 6, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 6, 2005 self-heal olarak neyi kastettigine bagli.Healing hands kullanirsa w/r kacarak healing hands in bitmesini bekler hp regenere olmamasi icin belirli araliklarla 1 kere vurur kacmaya dvm eder ki zaten regenere fazla artmadan healing hands biter,breeze kullanirsa zaten pek etkisi olacagini sanmam,baska ne yapabilir? Fakat dedigin gibi bu build secimine gore degisir.[signature][hline]Logain Taron Scylla The Elder Everything for Dark Saga [Bu mesaj Elan_Morin tarafından 06 Kasım 2005 20:23 tarihinde değiştirilmiştir]
Öne çıkan mesajlar