Laurelin Mesaj tarihi: Kasım 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2005 ben bır roundda mınumum 80 alıyorum zaten WSG de hunterlar bg lerde mıleltı resmen yıyor[signature][hline]"If your enemy has a choleric temper, seek to anger him." Roy Mustang Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sensible Mesaj tarihi: Kasım 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2005 Bi keresinde ragnaros beni 15 dakka boyunca öldüremeyince kahrından ölmüştü. (Druid)[signature][hline]N i g h t w i s h Kerforn/Night Elf Druid (Invadoria) Burning Legion Nerf Shaman! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Noyanh Mesaj tarihi: Kasım 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2005 gecen gun warrior un birini dotlarım ve imple biras yumustamısken .. shadowboltum 3.2k gbi bişey crit ledi ve garip warrio öldü .. =) bide rogue daldı arkamdan .. 1000 hp kala fear ı atmayı basardım .. deathcoil le tabi neise trinket falan ustume kosuodu sprint acmıs ..tam vurucakkken immolate conflgrate critledi =)) rogue-OooOOoOoO Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Kasım 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2005 mage charla oynadığım zamanlardı. 5 kişilik grubumuzla hinterlands'deki elite troll'lerin olduğu yerdeydik, priestss hexx mi ne vardı işte, onu kesicez, quest filan. yolda bi grup horde'a rastladık 5 kişilik, kestik filan neyse. sonra biraz daha ilerledik başka bi grup daha gördük. daldım aralarına, frost nova, cone of cold. iki tanesi yattı, diğerine fire blast attım o da yattı. o sırada diğer ikisini de arkadaşlar almıştı zaten. süperdi :)[signature][hline]baa baa black sheep, have you any wool? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dieevil Mesaj tarihi: Kasım 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2005 dm ye gıderken arkadasları bekledıgımız sırada ılk priest tı sonra epıcsız bı rogue'u (belkıde var hatırlamıom) tekrar ama bu sefer epıclı bır rogue daha duel lerde yendıgım zaman ( shaman ) ole aman aman set parcalarıda olmaksızın canlarım benım bılırler kendılerını :)) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mko Mesaj tarihi: Kasım 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2005 crit koyup üstüne seal of commandin crit olması[signature][hline]I live to serve all belivers.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rebelution Mesaj tarihi: Kasım 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2005 Level 40'ım ve nesingvary amcaya quest veriyorum. Tam o sırada Lvl 44 warrior geldi (ben de warriorum) ve başladı beni kesmeye. Ben de teslimiyetçi bi şekilde "amaan kessin artık napıyım" diyerek devam questini okumaya başladım. Fakat bu beni kesen warriorun 2 gün önce beni genklediğini hatırladım ve o sinirle ben de başladım savaşmaya. Durum: Ben %60 hpdeyim. Adam tam canlı. Sonuç: Ben %5 candayım. Adam yerde. Tabi mezarlık yakın olduğu için ben sevindirik sevindirik ortamdan uzaklaştım. Ama nerf me demiyorum çünkü 5 lvl altım rogue'a kesildiğimi hatırlarım..[signature][hline]AthleT, 24 Ekim 2005 13:42 tarihinde demiş ki: Bu adam suçlu olmasa yargılanmaz.! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Blackfake Mesaj tarihi: Kasım 6, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2005 prieste wuruyorlar wuruyorlar canı cok az ustunde shıeld farkı açtı bır purge attım yattı sanırım bug :)[signature][hline][img=http://img324.imageshack.us/img324/8042/acecig26zw.png][/url] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Blackfake Mesaj tarihi: Kasım 6, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2005 magein birine doru koşuom o da başkasına dalıo purgeledeim windfurry 750+600+750 koydum stormstike açtım tekrar windfurry 750+500+350 sonra earthshocka basacaktım baktım yatmış yandakı warloka daldım ona da öle windfurryle aldım sola döndüm priest war ona giriştim onu da aldım ama o kadar kolay olmadı bunların hepsi 20 saniyede başıma gelince ab de bağırdılar nerf shamans yanımdakı mageler fln benden 1 ekran arkada wave fln yapmışlardı[signature][hline][img=http://img324.imageshack.us/img324/8042/acecig26zw.png][/url] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
onurdolar Mesaj tarihi: Kasım 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2005 60 lvl shamanım var. Dolayısı ile sık sık nerf me diyorum. 54 lvl ken 60 lvl warlock (human) u earth shock ile crit vurup ardından windfury gelen iki elli maceimle tek darbede (3 darbe oluyor aslında) bana hasar veremeden öldürmüştüm. Birde ben 38 lvl ken 50 lvl NE hunter i Badlandsdeki Horde kampından haritanın en güneyine kadar kovalamıştım. (gerçi sonra kurtların yardınıyla o beni öldürdü ama)[signature][hline]Erodash 60 lvl Orc Shaman Frostwhisper Eroshnak 47 lvl Orc Hunter Frostwhisper Ughrukh 51 lvl Orc Warlock TheVentureCO. Eroshnak 35 lvl Orc Warrior TheVentureCO. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wildpervert Mesaj tarihi: Kasım 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2005 60 lockumla 60 pala ve 56 rogue u 3 er kere kestikten sonra allahım nerf me diye beg yaptım sonra zaten ne heal kaldı ne bişey ölece öldüm. rest çekmeden hemde üff ne günlerdi[signature][hline]Boo, are you happy now? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
supremeallah Mesaj tarihi: Kasım 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2005 EP de bi priest gordum runeblade i yeni alip sword talentlarini almistim yeni daldim double attack geldi 2side crit priest insant kill sora org a kaçtim pesimden gelir die :D[signature][hline]Erevy wrod in tihs sohrt pgaararh is slepeld cploetemly wnorg but you soluhd be albe to raed it nrmlaloy? Apnptpaarly the hmaun biarn olny ndees the frsit and lsat ltretes to be in the creorct ptosion for a wrod to be lilgbele. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar