Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

PVP kasan Türk guildi/oyuncuları var mı?

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Merhaba, ben guildwars a çıktığı aralar başladım ilk 2 hafta sonunda sağlam bir guild bulamadığım için bıraktım. Şu anda bir kaç arkadaşım ile birlikte pvp kasmaya niyetli olarak oyuna başlıyoruz. Kendi adıma konuşmam gerekirse para/item olarak oldukça şişkinim. Son bıraktığımda 800platinum ve 50-60 tane superior rune'um vardı. Skill olarak da oldukça iyi bir oyuncu olduğumu düşünüyorum. bir Mo/War ve bir de bitmek üzere olan elementalistim vardi.

Sonuç şudur ki Türkiye'de kasan oyuncu yada guild var ise nasıl ulaşırım yada siz bana ulaşın.

ingame : purified evil (mo/wa)
msn : [email protected]
Mesaj tarihi:
ONly Dark Saga ;) adamlara gel 10k vercem desem yok pvp yapıyoz diyolar :D[signature][hline]Guild Wars
Guild--> Dark Saga [www]
Xenocide The Turk (E/Mo)
Yirtik Rahibe (PvP Healing Monk)
Elessar Kabraxis (R/N)
Abuzer The Kadayif (PvP IWAY W/R)
Mesaj tarihi:
Eski oyuncular etmistir cok rahat ama yeni oyuncular icin o kadar kolay degil artık (1 Skill = 1k ) . Eskiden bi char acip hepsini unlock etme olanaginiz vardi(prof degis skill trainer dolas-prof degis skill trainer dolas gibi.) artik oda bitti.
Mesaj tarihi:
eskidende skill fiyatı her aldıında arttıından 1k ya geldiinde sabitleniodu sonucta gene aynı sey
1.5 gunde fire island a gelirsin 1 charla sonucta[signature][hline]live free,die well..
Mesaj tarihi:
Ascalon da bile 1k artık eskiden ben cok rahat istedigim skill i gonul rahatlıgı ile acıyordum yani simdi o kadar kolay degil...

Başlarda aldıgında artmada yoktu sabitti fiyatlar,sonraki update de yaptılar onu genede artmadı bi daha yaptılar simdi belli surede ( cok fazla alımdan sonra ) artıyor.

[Bu mesaj MonteDarkFloyd tarafından 05 Kasım 2005 19:52 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
valla ben yeni bi char kasıyorum ascalondaki skillciden skilli 50 golda aldım. emin değilim ama belkide karakterin level'ine göre skille fiyat biçiyodur level 20 olan heryerde 1k veriyo oalbilir[signature][hline]Guild Wars
Guild--> Dark Saga [www]
Xenocide The Turk (E/Mo)
Monk of Bodom (Mo/W)
Elessar Kabraxis (R/N)
Abuzer The Kadayif (PvP IWAY W/R)
Mesaj tarihi:
ya en son kac ay once pve yaptımda oyleydi aldıkca artıo fiyatı belli bi miktardan sora 1k sabitlenio ama oraya gelene kadar gereklileri acmıs oluosun ztn[signature][hline]live free,die well..
Mesaj tarihi:
Level 20 olmadan Ascend(Veya Ascend olunca level 20 oluyorsun.) olamıyorsun ascend olmadan 2. prof degiştiremiyorsun , yani 2. prof degiştirp degiştirdigin profun skillerini açmak : ortalama 80k ya patlıyor eliteleri saymazsak..

[Bu mesaj MonteDarkFloyd tarafından 06 Kasım 2005 20:11 tarihinde değiştirilmiştir]
  • Yeni Oluştur...