sQu Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 Merhaba, ben guildwars a çıktığı aralar başladım ilk 2 hafta sonunda sağlam bir guild bulamadığım için bıraktım. Şu anda bir kaç arkadaşım ile birlikte pvp kasmaya niyetli olarak oyuna başlıyoruz. Kendi adıma konuşmam gerekirse para/item olarak oldukça şişkinim. Son bıraktığımda 800platinum ve 50-60 tane superior rune'um vardı. Skill olarak da oldukça iyi bir oyuncu olduğumu düşünüyorum. bir Mo/War ve bir de bitmek üzere olan elementalistim vardi. Sonuç şudur ki Türkiye'de kasan oyuncu yada guild var ise nasıl ulaşırım yada siz bana ulaşın. ingame : purified evil (mo/wa) msn : [email protected]
Elan_Morin Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 imzamdaki adresten forumumuza ulasabilir veya oyun icinde bana whisper atabilirsin[signature][hline]Logain Taron Scylla The Elder Martin Taron Jasmine The Mender Everything for Dark Saga
Zibest Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 Oyun icinde bana da mesaj atabilirsin. Team Arena da Pvp Kasiyoruz. Bi grup yapar beraber oynariz.
Xenocide Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 ONly Dark Saga ;) adamlara gel 10k vercem desem yok pvp yapıyoz diyolar :D[signature][hline]Guild Wars Guild--> Dark Saga [www] Xenocide The Turk (E/Mo) Yirtik Rahibe (PvP Healing Monk) Elessar Kabraxis (R/N) Abuzer The Kadayif (PvP IWAY W/R)
Zibest Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 Bu arada Ekleme yapayım Oyundaki Adımı unutmuşum.[signature][hline]Tiana Bluefeather (W/Mo) Guild: Scarlet Cuthalion
noregret Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 pvp yapmadan once butun profların veya en azından 3 prof un skillerini tamamen ve runelarını tamamen unlock etseniz bare..[signature][hline]live free,die well..
MonteDarkFloyd Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 Eski oyuncular etmistir cok rahat ama yeni oyuncular icin o kadar kolay degil artık (1 Skill = 1k ) . Eskiden bi char acip hepsini unlock etme olanaginiz vardi(prof degis skill trainer dolas-prof degis skill trainer dolas gibi.) artik oda bitti.
noregret Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 eskidende skill fiyatı her aldıında arttıından 1k ya geldiinde sabitleniodu sonucta gene aynı sey 1.5 gunde fire island a gelirsin 1 charla sonucta[signature][hline]live free,die well..
MonteDarkFloyd Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 Ascalon da bile 1k artık eskiden ben cok rahat istedigim skill i gonul rahatlıgı ile acıyordum yani simdi o kadar kolay degil... Başlarda aldıgında artmada yoktu sabitti fiyatlar,sonraki update de yaptılar onu genede artmadı bi daha yaptılar simdi belli surede ( cok fazla alımdan sonra ) artıyor. [Bu mesaj MonteDarkFloyd tarafından 05 Kasım 2005 19:52 tarihinde değiştirilmiştir]
Xenocide Mesaj tarihi: Kasım 6, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 6, 2005 valla ben yeni bi char kasıyorum ascalondaki skillciden skilli 50 golda aldım. emin değilim ama belkide karakterin level'ine göre skille fiyat biçiyodur level 20 olan heryerde 1k veriyo oalbilir[signature][hline]Guild Wars Guild--> Dark Saga [www] Xenocide The Turk (E/Mo) Monk of Bodom (Mo/W) Elessar Kabraxis (R/N) Abuzer The Kadayif (PvP IWAY W/R)
noregret Mesaj tarihi: Kasım 6, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 6, 2005 ya en son kac ay once pve yaptımda oyleydi aldıkca artıo fiyatı belli bi miktardan sora 1k sabitlenio ama oraya gelene kadar gereklileri acmıs oluosun ztn[signature][hline]live free,die well..
MonteDarkFloyd Mesaj tarihi: Kasım 6, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 6, 2005 Level 20 olmadan Ascend(Veya Ascend olunca level 20 oluyorsun.) olamıyorsun ascend olmadan 2. prof degiştiremiyorsun , yani 2. prof degiştirp degiştirdigin profun skillerini açmak : ortalama 80k ya patlıyor eliteleri saymazsak.. [Bu mesaj MonteDarkFloyd tarafından 06 Kasım 2005 20:11 tarihinde değiştirilmiştir]
Öne çıkan mesajlar