X_MeDiC_X Mesaj tarihi: Kasım 6, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 6, 2005 ii akşmalar arkadaşlar yaw ben diez 1 deyken dc oldum fakat dc olduğum charım la girmeye kalktığımda ''failed logging into currect zone''dior fakat yanındakiler kalkıyor ve d2 de hiç bi char da sorun yok hepsi kalkıyor....anlamadım noldu plz help me
_catastrope_ Mesaj tarihi: Kasım 6, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 6, 2005 Charın askıda kaldı... Sorun yok restartı bekliyceksin... Ama askıda kaldığında başka bi hata vermesi gerekmiyomuydu? :-?[signature][hline]You are connected to login server and game and zone and bla bla.... but there is still some sh*t which don't let you to play... H*ckers :hrr:
AnuriaAlptekin Mesaj tarihi: Kasım 6, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 6, 2005 ben de x1 de iken dc oldum. Şimdi account askıda. Fıttırmak üzereyim.[signature][hline]Bu sabahların bir anlamı olmalı....
Hypotenes Mesaj tarihi: Kasım 6, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 6, 2005 vallaha benim çar beramusta cz deydi dc oldu şimdide this account currently zone hatası veriyo yardım edermisiniz asılımı kaldı ?
KultiginHAN Mesaj tarihi: Kasım 6, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 6, 2005 X_MeDiC_X ii olmuş :) (Alien_Wolf) KultiginHAN ::.. Server= Xigenon Level = 53 Char = Archer Clan = _AsD_EmPiRE_ [Bu mesaj KultiginHAN tarafından 06 Kasım 2005 19:19 tarihinde değiştirilmiştir]
X_MeDiC_X Mesaj tarihi: Kasım 6, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 6, 2005 seninki asılı kalmış ama benimki ''failed logging into currect zone'' dior benim buff çı kosptaydı arkadaşlar item düşürmek için çalışırken yardım olsun die açtım arkadaşta kosp yok ama o da aynı sorunu yaşıyor alla alla
X_MeDiC_X Mesaj tarihi: Kasım 6, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 6, 2005 kültigin cim xD gülme medic e gelir başına canım xD
X_MeDiC_X Mesaj tarihi: Kasım 6, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 6, 2005 2 ye rahatlık la giriyorum bu ban falan deildir dime?ban olsa o na da giremem
KaamoS Mesaj tarihi: Kasım 6, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 6, 2005 Öğlen 3 gibi beramusta askıda kaldım hala giremiorum :( Çok acil girmem lazım oyuna[signature][hline]Blood and Death are Waiting like the Raven in the Sky
New Mesaj tarihi: Kasım 6, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 6, 2005 1 . serverda cz deydim diosun 2 . den girmeye çalışınca kalkmaz ama 1. den girmeye çalışıp da kalkmıorsa savaş vardır cz kapalıdır olabilir mi?[signature][hline]YıLıN Topİc i Bu da Guzel JacKDaNieL Xigenon 61%9x shadow vain 77k np
Öne çıkan mesajlar