wastyrx Mesaj tarihi: Kasım 6, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 6, 2005 arkadaşlar dies de toplucak kafedeydik sadece diesdeki elemanlar dc olduk asılı kaldık kimse giremiyor ama daha önceden girmemiş bi charla girebildik cz de asılı kaldık böhü war mı başka böle olan? ya da tavsiyesi olan?[signature][hline]*A Eruchîn, ú-dano i faelas a hyn**an uben tanatha le faelas*
eXe Mesaj tarihi: Kasım 6, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 6, 2005 Bizde giremıyoruz oyunda olan charlar askıda kaldı restart ı beklıyoruz.Hallederler kısa zaman ıcınde.[signature][hline]seT By eXe
death_cuk Mesaj tarihi: Kasım 6, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 6, 2005 bende aynısından oldum ama bi 1 saat falan oluo[signature][hline]server: Diez nick: death_cuk lvl: 61 np: 12xxx master olacam az kaldı
Christie Mesaj tarihi: Kasım 6, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 6, 2005 pek cok defa oldu cz de sawas ta 1 2 gun bekle duzelir duzelmesse gmlere yaz
eXe Mesaj tarihi: Kasım 6, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 6, 2005 said: 2die4u, 06 Kasım 2005 17:02 tarihinde demiş ki: pek cok defa oldu cz de sawas ta 1 2 gun bekle duzelir duzelmesse gmlere yaz 1 kişi değilki baya kısının charı askıda kaldı.Bu yuzden 1-2 saat içinde duzelmesi lazım.Cunku gecen gunler serveri kapattıklarında charı askıda kalanların 1-2 saat sonra serverlar restart yedi ve açıldı.[signature][hline]seT By eXe
Christie Mesaj tarihi: Kasım 6, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 6, 2005 tmm sawas ta aynısı oldu ve herkez dustu cafede 10 kişiydik herkez dustu ve ben 1 gun giremedim ama dierleri girdi aynı olma ihtimali var
eXe Mesaj tarihi: Kasım 6, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 6, 2005 Ya aslında 1303 patchi ile bu olayı cozmuslerdı ama artık yemıyor :)[signature][hline]seT By eXe
ReSSerian Mesaj tarihi: Kasım 6, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 6, 2005 characterlerimle giriyorum olmuyo _B....,B....,::::MR::::
ReSSerian Mesaj tarihi: Kasım 6, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 6, 2005 oyna ne saad gireceğimizi bilen biri var mı ???
eXe Mesaj tarihi: Kasım 6, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 6, 2005 said: ReSSerian, 06 Kasım 2005 17:13 tarihinde demiş ki: oyna ne saad gireceğimizi bilen biri var mı ??? Önce Türkçe konuşup yazmayı öğrensen çok mutlu oluruz... Bu konu hakkında bilgimiz yok!!![signature][hline]seT By eXe
yusuf_yazici Mesaj tarihi: Kasım 6, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 6, 2005 bnde asılı kaldım =([signature][hline]
Hypotenes Mesaj tarihi: Kasım 6, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 6, 2005 said: eXe, 06 Kasım 2005 17:15 tarihinde demiş ki: said: ReSSerian, 06 Kasım 2005 17:13 tarihinde demiş ki: oyna ne saad gireceğimizi bilen biri var mı ??? Önce Türkçe konuşup yazmayı öğrensen çok mutlu oluruz... Bu konu hakkında bilgimiz yok!!! birader adam kıprıstan bırakta konuşsun karışma adama :)
wastyrx Mesaj tarihi: Kasım 6, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 6, 2005 ya bide konuyla alakalı deil ama uyariim nouma die nickli arkadaş kosp kullanıo cz de tek başınıza yaklaşmayın 5 5 yiyosunuz paper olunca pot minor anam ağladı ki lag fln 0 dı... ps:nouma elmorad bugün baya küfrettik ailecek[signature][hline]*A Eruchîn, ú-dano i faelas a hyn**an uben tanatha le faelas*
death_cuk Mesaj tarihi: Kasım 6, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 6, 2005 arkadaş bende kufur yagdırdım o ..... ya bide 3-4 gundur herkeş bagırınıo __NoUmA__ is using kosp die gm tınlamıo bile inş. en kısa zamanda farkederler weya harekete geçerler adam 5-5-5-5 koyuo walla[signature][hline]server: Diez nick: death_cuk lvl: 61 np: 12xxx master olacam az kaldı
slusherz Mesaj tarihi: Kasım 6, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 6, 2005 cz yada eslanta giremiyorum şu an diezde current zone hatası weriyo
JoNyBLaCk Mesaj tarihi: Kasım 6, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 6, 2005 ben zaten giremiyordum :D char askıda kalmıştı :D hala giremiyorum :D[signature][hline]Nick : Khrull Class : Assasin Level : 6x Nation: Karus Server : Diez Np : 10xxx
prodiqy Mesaj tarihi: Kasım 6, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 6, 2005 oyuna giriimde biraz soviim bari o noumaya :p diez'i kmse b*klayamaz .. [Bu mesaj prodiqy tarafından 06 Kasım 2005 18:48 tarihinde değiştirilmiştir]
_catastrope_ Mesaj tarihi: Kasım 6, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 6, 2005 said: wastyrx, 06 Kasım 2005 17:53 tarihinde demiş ki: ya bide konuyla alakalı deil ama uyariim nouma die nickli arkadaş kosp kullanıo cz de tek başınıza yaklaşmayın 5 5 yiyosunuz paper olunca pot minor anam ağladı ki lag fln 0 dı... ps:nouma elmorad bugün baya küfrettik ailecek Allah onun belasını versin! Ki belasını bi kaç kez ben şahsen verdim ama yinede adam hem kaçıyor aynı anda minor ve pot içip bana 5 li saydırıyor... Haliyle defalarca da öldüm... Bu forumdaysa ne olur ama ne olur istediği programı kullanarak bi teke tek gelsin... Sonra görsün bakalım shower nereye kadar... :hrr::hrr::hrr::hrr: [spo1=Burda çok açık deil ama buyrun şerefsiz][/spo][signature][hline]You are connected to login server and game and zone and bla bla.... but there is still some sh*t which don't let you to play... H*ckers :hrr:
queLL Mesaj tarihi: Kasım 6, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 6, 2005 ben hala giremiom a.q girdikten 5 dk sonra dc oluom :(
Öne çıkan mesajlar