Disappear Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 bi film vardi buyukk olasılık cine5 te izlemiştim dublajlı, aksiyon filmi. Bi tane alet var eğer çalıştırılırsa Dünya'daki bütün mekanik herşey durucak, işte elektrikli seyler vs. piller zart zort butun dunyayi etkileyecek bir kalici emp gibi bisi Bizim evil-hero en son alıyodu aleti kötülerden ve en sonunda dünyayı karanlığa boğduktan sonra yakıyodu sigarayı orda bitiyodu.Adini bilen varmi bu filmi?[signature][hline]Oh baby you want me ? Well you can get this lap dance here for free. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 adını bilmiyorum ama ilgimi cektigi kesin, favoriye nerden ekliyorduk konuyu:)[signature][hline]- when life gets you down, know what you got to do? - l don't want to know. - Just keep swimming.What do we do?We swim, swim - Dory, no singing. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sir Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 tam cine5'e göre bi film, ben de merak ettim, imdb'yi araştırmak lazım. aa dory tw olmuş :)[signature][hline]Lopeth, 25 Ekim 2005 18:14 tarihinde demiş ki: i see kız people Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revell Mesaj tarihi: Kasım 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2005 O: Kurt Russel Escape from L.A. olması lazım[signature][hline]|Avril Lavigne| |MySpace| |The Simpsons| |WWE| [Bu mesaj Revell tarafından 06 Kasım 2005 13:15 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Miraul Mesaj tarihi: Kasım 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2005 vaybe dis 10 sene sonra ancami geldi bu film aklina .)[signature][hline]Rainy Miraul Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Antimodes52 Mesaj tarihi: Kasım 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2005 Biliyorum bu filmi ben ya. Çocukcağız sormuştu da bilmiyorum demiştim hatta. Evet, evet, Los Angeles'ı koparmışlardı amerikadan hatta direk suçluların adası olmuştu orası falan. Güzel film fena değil.[signature][hline]L'enfer c'est l'Autre. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CravingReaver Mesaj tarihi: Kasım 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2005 said: Revell, 06 Kasım 2005 13:11 tarihinde demiş ki: O: Kurt Russel Escape from L.A. olması lazım evet film bu , ama yanlış hatırlamıyorsam cine5 bu filmi 7.5 yıl önce göstermişti...[signature][hline]...Nevermore... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aramis Mesaj tarihi: Kasım 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2005 gecen kanal d de yayinlandi bu film.cok guzel bir film.ilk cine 5 de izlemistim bende[signature][hline]Who can explain? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Kasım 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2005 kanal d de yayınlandığında izledim bende. hoş filmdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar