Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Arkadaşlar Bence Oyundan Hile Bu Oyunun Hilelerini Yayınlayan Sitelerin Kapatılmasıyla Son Bulur....


DiABoLiK

Öne çıkan mesajlar

Bir ilk olmuş FORUM TR Artık yok çok üzüldüm :D :D
Zil takıp oynayacağım :D


[spo1=BUDA AÇIKLAMALARI...]İngiliz Oyunu
Dünyanın 2. En Çok Ziyaret Edilen Forumu haline gelen ForumTR'yi çekemeyen İngilizlerden müthiş alçaklık. Vbulletin hiçbir uyarı yapmadan ve ücreti bile geri iade etmeden, onbinlerce lisanssız forum dururken, vbulletin'in en çok reklamını yapan ve 4 lisansı bulunan ForumTR'nin 4 lisansını birden iptal etti ve başka lisans alamayacağımızı bildirdi. Dünya'da eşi ender görülür bu İngiliz alçaklığı bununla da bitmedi, server firmasından ForumTR'nin kapatılmasını istedi, şu an bu nedenle yayın yapamıyoruz. Hiçbir neden olmadığı halde, ısrarla neden belirtmiyorlar da, sırf Türk'leri çekemedikleri için, alçak İngiliz'lerin oyununa geldik. Fakat değil Vbulletin dünyadaki hiçbir alçak Türk'leri durduramaz, Vbulletin olsa da olmasa da Dünyada 1. olacağız bu da Vbulletin alçaklarına kapak olacak. Forumu invision'a en kısa zamanda çevirip, tekrar yayına gireceğiz. Avukatlarımız konu hakkında uğraşıyorlar, fakat server firmasından kapatma geldiği için invision'a geçmeden yayın yapamayız, elimizde olmayan bu alçakça kesintiden dolayı sizden özür diliyoruz.
Vbulletin'in email'i: [email protected]
Not: Benzer durumun turkforum'un da başına geldiğini duyduk, Türk oldukları için vbulletin onların da lisanslarını iptal etmeye kalkmış, fakat onlar ABD'de oturuyor çıkınca muhtemelen korkup daha ileri gidip iptal edemediler, Biz Türkiye'deyiz ya, bizi takmıyor alçak İngilizler. Bir sürü avukat aradı, onlara bile tam bilgi vermiyorlar. Yasal dayanak olarak da sözleşmelerindeki, biz istediğimize lisans satmakta özgürüz, ibaresini gösteriyorlar, bu maddeye göre paşa gönüllerinin istediğine verip, istediğinden alıyorlar.
Son Dakika: Forum çevrildi, kuruldu, tüm ayarlar tekrardan yapılıyor ve yönetim tarafından test ediliyor. Salı sabahına kadar açılması düşünülüyor.
ForumTR[/spo]
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
  • Yeni Oluştur...