Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

İnvalid Data Tables error u


Wareal

Öne çıkan mesajlar

Sana söyleyim sen o cd kır,Git internet cafeye knight i nerden aldıysan en son versionunu al çekeceği makine sağlam makine olsum(casper gibi)çek sonrada yükle ve her yeni version çıktığında yukle makinene versionu boş cd ye koy sonra yuklediğini eskisini kır ne etceksen et.öle yaparsan asla bozulmaz[signature][hline]Paticiğe hikaye,Güldürme,Eğlence vb.. şeyler için gelmeği bırakıyorum ayda en fazla 5kez uğrarım.Benim yazdıklarım doğru olduğu halde yalan diyenleriniz var.(herkez yalan gözüyle bakıyor)ayda en fazla 5 kez gelecem!
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

said:
l_Sarsie_l, 05 Kasım 2005 22:32 tarihinde demiş ki:
Paticiğe hikaye,Güldürme,Eğlence vb.. şeyler için gelmeği bırakıyorum ayda en fazla 5kez uğrarım.Benim yazdıklarım doğru olduğu halde yalan diyenleriniz var.(herkez yalan gözüyle bakıyor)ayda en fazla 5 kez gelecem!


Sarsie lütfen sen o saçma insanların laflarına aldırıp bizi yazılarından mahrum etme. İnan bana çok kişi var senin yazılarını heyecanla bekleyen...Lüften ayda 5 değil, en azından 10 yapalım şunu..Yazılarını merakla bekliyorum sarsie kardeşim!!Hadi kalemine kuvvet...[signature][hline]Class: Rogue/Archer
LVL: 67
NP: 160.000
Clan: Mohikan da takılıyoz bir süre... güle güle w00t
Server: Ares
Durum: 70 mi olsam charı mı satsam?
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...