Chasten Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 Arkada$lar Bugün Birisi Sordu Ho$uma Gitti Soru Herkeze Soruyorum: Soru: Bir Duvarda 3 Tane Lamba Var Duvarın Diğer Tarafında 3 Tane Anahtar var bu lambaları yakan Duvarın diğer Tarafına Sadece 1 Defa Geçme Hakkınız var Hangi Anahtarın Hangi Lambayı NasıL bulursunuz ? =o)[signature][hline] Ok gibi doğru olsam, Yayla atarlar beni,Yay gibi eğri olsam,Elde tutarlar beni,Doğruda aç görmedim,Eğride Tok,Eğri yay elde kalır,Menzil alır doğru ok. ~®âi ~ * Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asgard Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 hepsini aynı anda yakarım:) bidahada gecmem[signature][hline]For Ancelot The ancient cross of war For the holy town of gods Gloria, gloria perpetua İn this dawn of victory... Asgard the wiz Asgard the gotik:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chasten Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 Anahtarın Hangi Lambayı NasıL bulursunuz ? :)[signature][hline] Ok gibi doğru olsam, Yayla atarlar beni,Yay gibi eğri olsam,Elde tutarlar beni,Doğruda aç görmedim,Eğride Tok,Eğri yay elde kalır,Menzil alır doğru ok. ~®âi ~ * Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ecee Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 en sağdaki anahtarla en soldaki lambayı açarım belki yanar belki yanmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gmefaraday Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 walla hic urasmam. işine git bilader derim[signature][hline]pazi snajper ! powered by [-RaMMsTeiN+} Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jarjar Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 bu duvarlar karşılık lı mı ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chasten Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 Yok duvarı göremion :p[signature][hline] Ok gibi doğru olsam, Yayla atarlar beni,Yay gibi eğri olsam,Elde tutarlar beni,Doğruda aç görmedim,Eğride Tok,Eğri yay elde kalır,Menzil alır doğru ok. ~®âi ~ * Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sir Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 [spo1=çözüm]önce ilkini açar ve bir süre beklerim. sonra düğmeyi kapatır ve ikincisini açarım. içeri giderim. lamba yanıyosa ikinci düğme. yanmamışsa gider ampule dokunurum. sıcaksa ilk düğme ampulü yakmış demektir. sıcak değilse üçüncü düğme açacaktır.[/spo][signature][hline]Lopeth, 25 Ekim 2005 18:14 tarihinde demiş ki: i see kız people Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jarjar Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 harbi mantıklı bi cevabı varmı yoksa hiç kasmıyalım bilimsel bişeyde yoksa içinde =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kincal Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 önce 1 tanesini yakıcaksın biraz bekliceksin o ampül ısınacak sonra elektriği keseceksin 2. adım diğer ikisinden bşr tanesini yakacaksın bekleyeceksin açık kalacak 3. adım 1 tane de yakmayacaksın sonuç:kullanmadıgın anahtar karanlık ve soguk olan,ilk açtığın karanlık ve sıcak olan,2. sıradaki anahtar da yanana aittir. Ps:karanlıkta kalan vs. bunlara takılmayın ;)[signature][hline]Ne elbiseler gördüm içinde insan yok,ne insanlar gördüm üstünde elbise yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jarjar Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 ee admlar ampullerde izolasyon malzemesi kullanmışsa napcaksınız? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asgard Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 yada ampulleri cıkarırım 1 tanesini bırakırım anahtarların oraya gidip hepsini teker teker asagıya indiririz anlarız hangisinin hangisine ait oldugunu:)[signature][hline]For Ancelot The ancient cross of war For the holy town of gods Gloria, gloria perpetua İn this dawn of victory... Asgard the wiz Asgard the gotik:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Cleglaw- Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 said: jarjar, 05 Kasım 2005 23:59 tarihinde demiş ki: ee admlar ampullerde izolasyon malzemesi kullanmışsa napcaksınız? :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elvyn Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 yalıtım var mı duvarlarda sıcaklık yapar lambalar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ecee Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 bir kablo ile üç anahtarı birbirine bağlarım sonra yakarım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jorman Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 Lambayı yakarsın 1 ay açık bırakırsın lamba patlar gibi bişeydi cevabı :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jarjar Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 herkez bi kurnazlıkla cevap vermiş =)[signature][hline]Uçurumun kenarında olsan da sırf hayata gıcıklık olsun diye tekrar gül!!!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mardox Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 soruyu soran bi kez yazdiini okudu mu? doğru dediğiniz cevaplar uzaydan gelmiş gibi hissettim soruyu anlamadıgım icin :D yoksa bende mi sorun?[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SmoLaFein Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 Once ılk ampule ılk anahtarı sokarım.Baktım yanmıyor derım o zmn ılkının anahtarı ıkıncı anahtar veya ucuncu anahtar.Sonra ıkıncı ampule ıkıncı anahtarı sokarım.Baktım yanmıyor derım o zmn ıkıncının anahtarı ılk soktugum anahtar yada ucuncu anahtar.Sonra ucuncu ampule ucuncu anahtarı sokarım.Baktım yanmıyor derım o zmn ucuncu ampule takılması gerek ya ılk anahtardı yada ıkıncı anahtar.Yok eger aralarından bı tanesı yandıysa anlarım kı bu yaptıklarım bosunaymıs.Kasmaya gerek yokmus.[signature][hline]Apache, 05 Eylül 2005 12:20 tarihinde demiş ki: ankara bes tepe iki tepe acıgı var atom bombası yıyebılırız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forrazzi Mesaj tarihi: Kasım 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2005 Bi ampulü sökerim.Sonra gider anahtarları denerim.Sonra bakarım burdan bi sonuç çıkmıo.Soru eksik derim. [Bu mesaj forrazzi tarafından 06 Kasım 2005 02:27 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Elderon Mesaj tarihi: Kasım 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2005 Duvarı yıkarım :p[signature][hline]Albert Einstein 1912 yılında demiş ki: "İki şey sonsuzdur, insanoğlunun aptallığı ve evren. Fakat ikincisinden o kadar emin değilim..." Albert Einstein (1879-1955) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Murtaza Mesaj tarihi: Kasım 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2005 Forrazzi, sorunun sakat olduğunu sana söylemeden önce "hacı bu soru benim için basit kaçtı" dedin :S Burada bi kere soru kafadan yamuk. Hangi tarafta olduğumuzu söylemiyosun. ben anlatim o zaman. Anahtarların olduğu taraftayım, bi tanesine basıyorum, 1 tek hakkım olan karşıya geçme hakkımı kullanıp anahtarın hangi lambayı yaktığına bakıyorum :S[signature][hline]**** ** Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forrazzi Mesaj tarihi: Kasım 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2005 O zaman soru gerçekten çok kolay olurdu ama.[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TRA_GS Mesaj tarihi: Kasım 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2005 elektrik mühendisi olucam kısmetse her şekil bulurum ben bi yol heralde:)[signature][hline]can't settle the area Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Murtaza Mesaj tarihi: Kasım 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2005 Kolay olduğunu ben de biliyorum Forrazzi. Sorunun soruluş biçimine göre cevap verdim. Bunu yapamayacağıma dair birşey yazmıyor.[signature][hline]**** ** Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar