Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Garip bir bilmece

Chasten

Öne çıkan mesajlar

Arkada$lar Bugün Birisi Sordu Ho$uma Gitti Soru Herkeze Soruyorum:
Soru:
Bir Duvarda 3 Tane Lamba Var Duvarın Diğer Tarafında 3 Tane Anahtar var bu lambaları yakan Duvarın diğer Tarafına Sadece 1 Defa Geçme Hakkınız var Hangi Anahtarın Hangi Lambayı NasıL bulursunuz ? =o)[signature][hline] Ok gibi doğru olsam, Yayla atarlar beni,Yay gibi eğri olsam,Elde tutarlar beni,Doğruda aç görmedim,Eğride Tok,Eğri yay elde kalır,Menzil alır doğru ok.
~®âi ~ *
Sosyal ağlarda paylaş

[spo1=çözüm]önce ilkini açar ve bir süre beklerim. sonra düğmeyi kapatır ve ikincisini açarım. içeri giderim. lamba yanıyosa ikinci düğme. yanmamışsa gider ampule dokunurum. sıcaksa ilk düğme ampulü yakmış demektir. sıcak değilse üçüncü düğme açacaktır.[/spo][signature][hline]Lopeth, 25 Ekim 2005 18:14 tarihinde demiş ki:
i see kız people

Sosyal ağlarda paylaş

önce 1 tanesini yakıcaksın biraz bekliceksin o ampül ısınacak sonra elektriği keseceksin

2. adım diğer ikisinden bşr tanesini yakacaksın bekleyeceksin açık kalacak

3. adım 1 tane de yakmayacaksın

sonuç:kullanmadıgın anahtar karanlık ve soguk olan,ilk açtığın karanlık ve sıcak olan,2. sıradaki anahtar da yanana aittir.

Ps:karanlıkta kalan vs. bunlara takılmayın ;)[signature][hline]Ne elbiseler gördüm içinde insan yok,ne insanlar gördüm üstünde elbise yok.
Sosyal ağlarda paylaş

Once ılk ampule ılk anahtarı sokarım.Baktım yanmıyor derım o zmn ılkının anahtarı ıkıncı anahtar veya ucuncu anahtar.Sonra ıkıncı ampule ıkıncı anahtarı sokarım.Baktım yanmıyor derım o zmn ıkıncının anahtarı ılk soktugum anahtar yada ucuncu anahtar.Sonra ucuncu ampule ucuncu anahtarı sokarım.Baktım yanmıyor derım o zmn ucuncu ampule takılması gerek ya ılk anahtardı yada ıkıncı anahtar.Yok eger aralarından bı tanesı yandıysa anlarım kı bu yaptıklarım bosunaymıs.Kasmaya gerek yokmus.[signature][hline]Apache, 05 Eylül 2005 12:20 tarihinde demiş ki:
ankara bes tepe iki tepe acıgı var atom bombası yıyebılırız
Sosyal ağlarda paylaş

Forrazzi, sorunun sakat olduğunu sana söylemeden önce "hacı bu soru benim için basit kaçtı" dedin :S

Burada bi kere soru kafadan yamuk. Hangi tarafta olduğumuzu söylemiyosun. ben anlatim o zaman.

Anahtarların olduğu taraftayım, bi tanesine basıyorum, 1 tek hakkım olan karşıya geçme hakkımı kullanıp anahtarın hangi lambayı yaktığına bakıyorum :S[signature][hline]****
**
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...