ZydarHellfire Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2003 abi online frp ne yaa??????? biri bana anlatsin.... online frp çikti diyo bi arkadas.. O ne? oyun mu? netten mi indiriyoz? satin mi aliyoz ne dir ne diildir???[hline]SİGARA SAĞLIĞA ZARARLIDIR!!! SİGARADAN NEFRET EDİYORUM!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bonus Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2003 O arkadaşın dediği netten indirilen sadece VB6 sı olanda çalışan oynayınca süper zewkli olucak bir oyun ama adam eksikliğinden oynayamıyoruz bir türlü IRC den oynar gibi oluo ama karakter özellikleri online yani 3ç lvl olunuz diyelim oyuna bir daha girince 3. level olacaksınız eşyalarınız falan üerinizde kalıcak MIRc teki gibi hep sil baştan başlanılmayacak yani[hline]Bonus, Cin , Hobbit, Frodo, Baggins, Merinos, Penguen, DM ve hatta hoooopit uzar daha... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZydarHellfire Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2003 çiktimi yoksa çikicakmi? çikinca nerden oynicaz vs vs...[hline]SİGARA SAĞLIĞA ZARARLIDIR!!! SİGARADAN NEFRET EDİYORUM!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaspar Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2003 fena bişey değil ama çoooooooook geliştirilmesi lazım baya eksik şu an için. ama iyi olacak diye düşünüyorum[hline][Bu mesaj Kenderleme tarafından haber verilmeksizin değiştirilebilir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bonus Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2003 said: ZydarHellfire, 04 August 2003 15:20 tarihinde demiş ki: çiktimi yoksa çikicakmi? çikinca nerden oynicaz vs vs...[hline]SİGARA SAĞLIĞA ZARARLIDIR!!! SİGARADAN NEFRET EDİYORUM!!! Beta-test de cıkınca buraya koyarız ztn beta-tset bitsin kenderleme eksikleri sylersin biz de düzeltiriz[hline]Bonus, Cin , Hobbit, Frodo, Baggins, Merinos, Penguen, DM ve hatta hoooopit uzar daha... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
b1vRiP Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2003 ulan netten frp olur mu be ben oyunadım netten ama yine de masaüstü zevki vermez zarı elinizde hissediyo musunuz yoo,DM'inizin olayları anlatırken yaptığı ses değiştirmelerini ve olaya sesiyle kasvet katmasını yapabilionuz mu yoo.bi trollün konuşmasını ya da bi goblinin konuşmasını taklit edebiliyo musunuz yooo zarın yuvarlanma sesini ve dönerken o dönmesinin heyecanını hissedebilio musunuz buna da yo yine de yararlı bişi[hline] Yaşayamadığınızı Yaşayın www.darkplanes.net Çok Yakında Geliyor -------------------------------- The sky's gonna open People gonna pray and sing I can't feel a thing I can't feel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HalbadaR Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2003 Betimleme yeteneği iyi olan biri için hiç sorun değil. Mesela kitaplar nasıl dağı , ormanı yeteri kadar betimleyebiliyor... Aynı şekilde bu da olabilir bence. SAYGILAR[hline]VATAN SAĞOLSUN! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar