Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Online FRP de ne olaki??? biri anlatsin lütfen...

ZydarHellfire

Öne çıkan mesajlar

O arkadaşın dediği netten indirilen sadece VB6 sı olanda çalışan oynayınca süper zewkli olucak bir oyun ama adam eksikliğinden oynayamıyoruz bir türlü IRC den oynar gibi oluo ama karakter özellikleri online yani 3ç lvl olunuz diyelim oyuna bir daha girince 3. level olacaksınız eşyalarınız falan üerinizde kalıcak MIRc teki gibi hep sil baştan başlanılmayacak yani[hline]Bonus, Cin , Hobbit, Frodo, Baggins, Merinos, Penguen, DM ve hatta hoooopit uzar daha...
Sosyal ağlarda paylaş

said:
ZydarHellfire, 04 August 2003 15:20 tarihinde demiş ki:
çiktimi yoksa çikicakmi? çikinca nerden oynicaz vs vs...[hline]SİGARA SAĞLIĞA ZARARLIDIR!!!
SİGARADAN NEFRET EDİYORUM!!!

Beta-test de cıkınca buraya koyarız ztn beta-tset bitsin kenderleme eksikleri sylersin biz de düzeltiriz[hline]Bonus, Cin , Hobbit, Frodo, Baggins, Merinos, Penguen, DM ve hatta hoooopit uzar daha...
Sosyal ağlarda paylaş

ulan netten frp olur mu be ben oyunadım netten ama yine de masaüstü zevki vermez zarı elinizde hissediyo musunuz yoo,DM'inizin olayları anlatırken yaptığı ses değiştirmelerini ve olaya sesiyle kasvet katmasını yapabilionuz mu yoo.bi trollün konuşmasını ya da bi goblinin konuşmasını taklit edebiliyo musunuz yooo
zarın yuvarlanma sesini ve dönerken o dönmesinin heyecanını hissedebilio musunuz buna da yo
yine de yararlı bişi[hline] Yaşayamadığınızı Yaşayın
www.darkplanes.net
Çok Yakında Geliyor
--------------------------------
The sky's gonna open
People gonna pray and sing
I can't feel a thing
I can't feel
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...