Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

GTA 3 online oynanırsa nasıl olur?


Xaero

Öne çıkan mesajlar

Bir deneme, biraz uğraşı ve birkaç programcının bir araya gelmesi. Yanlış anlaşılmadı, gerçekten GTA3 internetten çoklu oynanacak. İnanılmaz gibi sanki?

Çok başarılı olduğu belirtilen denemeler, birkaç video ve GTA3 forumlarının birkaç müdavimi tarafından da kanıtlanmış durumda. Yakın tarihte inanılmaz eğlenceli bir sürümle karşılaşmamız olası.

Bu arada yakında diyoruz ama, eklentinin resmi sitesi www.gta3mta.tk üzerinden deneme sürümlerini indirebilir, internet üzerinden ya da bir kafede oynamaya başlayabilirsiniz.

Kaynak : Merlin[hline]Asla kimsenin umudunu kırma; belkide sahip oldukları tek şey o'dur.
XÆ®ø ƒâ®ß®Ìgh™[/b]
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Düşünemiyorum ya online olarak herkes şehirde gezio herkes birbirinden araba çalıo , draglar , yarışlar falan yapılıo hatta ve hatta mafya yada çeteler kuruluo (guild gibin) offf abi dehset olur haaa... Çin mahallesine anında el koyarım valla :) altımada bitane banshee çektimi kimse beni tutamaz...[hline]Asla kimsenin umudunu kırma; belkide sahip oldukları tek şey o'dur.
XÆ®ø ƒâ®ß®Ìgh™[/b]
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

said:
GE-TA, 02 Mart 2003 13:07 tarihinde demiş ki:
XaeroFarb kaynak göstermiş, aman allahım dünyanın sonu yakın!!! ;)[hline]In God I Trust
For Rest I Just Test


Harbi haa nası yazdım hayret... Tühh editleyemiozda...[hline]Asla kimsenin umudunu kırma; belkide sahip olduğu tek şey o'dur.
XÆ®ø ƒâ®ß®Ìgh™[/b]
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

ne war ben oynadım. gerçi biras garip oldu ama zevkli. ihtiyacınıs olan şey ise bi gta3 cd si bi de telefon.nasıl mı? arayın bi ark.ınızı konuşa konuşa beraber bi yerlere gidio gibin yapın.örneğin aynı görevi alıp tel.de konuşarak yapın."sen sağı al" "aha bomba patlıo" kaç gibi bi muhabbet baya güzel oluyo[hline][i]
qu est ce que c'est:viande
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

  • 5 ay sonra ...
said:
orc_lord, 03 March 2003 01:21 tarihinde demiş ki:
Bencede feci güzel olur...[hline]===> orc_lord <===
*Çok sevdiği babannesini kaybettiği için üzgündür*
Tıkla tıkla bak ne çıkacak ;)
uazhauhaha becede olur da harbı lam güzel olurdu gta vc icin ama multu internetten oyle hanı cubalılar la yanı beyazlarla sıyahlar kapısıyorya oyle mafyaalar kapıssa flm deli olur valla düsün bi eve gidiyorsun o evin patronu kimse mesela benım dıyelım slayerrr's estate ve orda olan mafia benim mafyam flm sonra diyer mafyalara daliyorsun felam süper olurdu tabi bir hayal ürünü baymazdıda bence
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...