Xaero Mesaj tarihi: Mart 2, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2003 Bir deneme, biraz uğraşı ve birkaç programcının bir araya gelmesi. Yanlış anlaşılmadı, gerçekten GTA3 internetten çoklu oynanacak. İnanılmaz gibi sanki? Çok başarılı olduğu belirtilen denemeler, birkaç video ve GTA3 forumlarının birkaç müdavimi tarafından da kanıtlanmış durumda. Yakın tarihte inanılmaz eğlenceli bir sürümle karşılaşmamız olası. Bu arada yakında diyoruz ama, eklentinin resmi sitesi www.gta3mta.tk üzerinden deneme sürümlerini indirebilir, internet üzerinden ya da bir kafede oynamaya başlayabilirsiniz. Kaynak : Merlin[hline]Asla kimsenin umudunu kırma; belkide sahip oldukları tek şey o'dur. XÆ®ø ƒâ®ß®Ìgh†™[/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaspar Mesaj tarihi: Mart 2, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2003 güzel olur[hline]Peheey! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaero Mesaj tarihi: Mart 2, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2003 Düşünemiyorum ya online olarak herkes şehirde gezio herkes birbirinden araba çalıo , draglar , yarışlar falan yapılıo hatta ve hatta mafya yada çeteler kuruluo (guild gibin) offf abi dehset olur haaa... Çin mahallesine anında el koyarım valla :) altımada bitane banshee çektimi kimse beni tutamaz...[hline]Asla kimsenin umudunu kırma; belkide sahip oldukları tek şey o'dur. XÆ®ø ƒâ®ß®Ìgh†™[/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Necromancery Mesaj tarihi: Mart 2, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2003 harbi dehset olurda ben bi iki kez gta2 yi netten oynamistim lagdan ölmüstüm gta3 de zaten 2 kisi kıpırdayamaz yahu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Mart 2, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2003 katliamlar çıkar şehirde kesinlikel. yok klan çatışmasıydı yok sen benim arabamı aldın yok sen beni öldürmüştün bi kere...MANYAK ZEVKLİ OLUR BEA.[hline].:LevieMaxilackOnline:. Sörf Tahtasından Düşmeyin!!! DIAL-UP SUXXXXXX Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Mart 2, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2003 multi deneyecek adam aranıyor.oyunun 1.1v'una sahip olup programı sözü geçen siteden indirmiş olması gereklidir. Gereğğinin yapılmasını arz ederüm. ahua:D[hline].:LevieMaxilackOnline:. Sörf Tahtasından Düşmeyin!!! DIAL-UP SUXXXXXX Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xechelon Mesaj tarihi: Mart 2, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2003 berbat olur bence dusunsenize millet paso etrafa ates edyio hic bisi yapilamaz[hline]"I will flay the skin from your flesh and the flesh from your bones and scrape your bones dry. And still you will not have suffered enough." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Necromancery Mesaj tarihi: Mart 2, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2003 ya zaten lagdan oynanamaz zuahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Mart 2, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2003 network de sözkonusu.[hline].:LevieMaxilackOnline:. Sörf Tahtasından Düşmeyin!!! DIAL-UP SUXXXXXX Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ivan Mesaj tarihi: Mart 2, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2003 lagdan geçilmez, berbat olur. zaten yakışmaz GTA3e.[hline]Seyid the Scout @ Excalibur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GE-TA Mesaj tarihi: Mart 2, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2003 XaeroFarb kaynak göstermiş, aman allahım dünyanın sonu yakın!!! ;)[hline]In God I Trust For Rest I Just Test Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shapshal Mesaj tarihi: Mart 2, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2003 patch i yüklüyorum[hline]Valla Paticiğimizden iyi olmasın Gelişmekte olan güzelim forumuma Herkesi beklerim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shapshal Mesaj tarihi: Mart 2, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2003 levie sende gta3 multinin 0.2a sı mı var yoksa v0.1a mı?[hline]Valla Paticiğimizden iyi olmasın Gelişmekte olan güzelim forumuma Herkesi beklerim. [Bu mesaj shapshal tarafından 02 Mart 2003 14:16 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaero Mesaj tarihi: Mart 2, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2003 said: GE-TA, 02 Mart 2003 13:07 tarihinde demiş ki: XaeroFarb kaynak göstermiş, aman allahım dünyanın sonu yakın!!! ;)[hline]In God I Trust For Rest I Just Test Harbi haa nası yazdım hayret... Tühh editleyemiozda...[hline]Asla kimsenin umudunu kırma; belkide sahip olduğu tek şey o'dur. XÆ®ø ƒâ®ß®Ìgh†™[/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Duke_Guybrush Mesaj tarihi: Mart 2, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2003 ne war ben oynadım. gerçi biras garip oldu ama zevkli. ihtiyacınıs olan şey ise bi gta3 cd si bi de telefon.nasıl mı? arayın bi ark.ınızı konuşa konuşa beraber bi yerlere gidio gibin yapın.örneğin aynı görevi alıp tel.de konuşarak yapın."sen sağı al" "aha bomba patlıo" kaç gibi bi muhabbet baya güzel oluyo[hline][i] qu est ce que c'est:viande Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Mart 2, 2003 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2003 Bencede feci güzel olur...[hline]===> orc_lord <=== *Çok sevdiği babannesini kaybettiği için üzgündür* Tıkla tıkla bak ne çıkacak ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
whissinn Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2003 said: orc_lord, 03 March 2003 01:21 tarihinde demiş ki: Bencede feci güzel olur...[hline]===> orc_lord <=== *Çok sevdiği babannesini kaybettiği için üzgündür* Tıkla tıkla bak ne çıkacak ;) uazhauhaha becede olur da harbı lam güzel olurdu gta vc icin ama multu internetten oyle hanı cubalılar la yanı beyazlarla sıyahlar kapısıyorya oyle mafyaalar kapıssa flm deli olur valla düsün bi eve gidiyorsun o evin patronu kimse mesela benım dıyelım slayerrr's estate ve orda olan mafia benim mafyam flm sonra diyer mafyalara daliyorsun felam süper olurdu tabi bir hayal ürünü baymazdıda bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2003 Yeni yapıldı VC için www.trgamer.com daki habere bakasınız.[hline]Silphatos Iceheart Synthetic Intelligent Lifeform Programmed for Harm/Android Trained for Observation and Sabotage Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar