spydex Mesaj tarihi: Şubat 2, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2003 Slm Beyler çok güzel bi shard buldum yabancı ama çok süper yapılmış. şehir tasarımları ve skill durumları çok ayarlanmış gmler çok bilgili ve iyi ne isterseniz yardımcı oluyolar girene 2skill gm ve hediyeler hepinizi bekliyorum bana oyunda ulaşmak isterseniz ismim Gm Marcos web adresi www.freewebs.com/realmsofolde/index.htm bye[hline]Cazibeme karşı koyan varsa gelsin görelim..... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
madsoul Mesaj tarihi: Şubat 2, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2003 gm'mi ? game master anlamindami ? babacim sen staff'inda oldugun shard'imi taniyiosun ? bence bi reklam bolumu acilmali.. :)[hline]Daha cok kAn .... Daha cOk AdrenaLiN ..... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
spydex Mesaj tarihi: Şubat 2, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2003 Beyler daha staffta değilim bunu bildireyim[hline]Cazibeme karşı koyan varsa gelsin görelim..... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kayip_cocuk Mesaj tarihi: Şubat 3, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2003 ben girmek istiyorum ama siteden sonra hıc bısı yapamıyorum cunku ıngılızde yok ehehe Acaba NEreye tıklıyacagımızı ve clint i nerden bulacagımızı anlatırmısın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
spydex Mesaj tarihi: Şubat 3, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2003 Girmek isteyenlere: 1.Siteyi açın ve main bölümüne tıklayın açılınca en alta inin ve orda auto creat account diye bişey var ona girip formu doldurun 2.Download bölümünden all in one ı veya istediklerinizi seçip indirin ve hazır İyi Oyunlar...[hline]Cazibeme karşı koyan varsa gelsin görelim..... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kayip_cocuk Mesaj tarihi: Şubat 3, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2003 acaba normal ultimami yoksa BAska Bır Cesıtımı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
diablotg Mesaj tarihi: Şubat 3, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2003 server verfying account da kalıyor.bozuk mu??? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
spydex Mesaj tarihi: Şubat 3, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2003 Bende kalmıyo patchlerinizi kontrol edin veya bütün dosyaları indirin.[hline]Cazibeme karşı koyan varsa gelsin görelim..... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kayip_cocuk Mesaj tarihi: Şubat 3, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2003 Bu Dedıgın Server Normal Ultima Online Mi Yoksa BAska Bir Cesitimi Ben Gelmek Cok IStıyorum Ama Suna Cevap Verırmısın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
spydex Mesaj tarihi: Şubat 3, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2003 Normal uo yani 2d her zaman oynadığınızdan merak etmeyin gönül rahatlığıyla oynayın[hline]Cazibeme karşı koyan varsa gelsin görelim..... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kayip_cocuk Mesaj tarihi: Şubat 3, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2003 tamam o zaman 1 saat ıcınde gelıcem... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
spydex Mesaj tarihi: Şubat 3, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2003 Hade beyler çabuk hepinizi moonglowda bekliyorum hemen gelin[hline]Cazibeme karşı koyan varsa gelsin görelim..... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
spydex Mesaj tarihi: Şubat 3, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2003 Hade nerdeinüz[hline]Cazibeme karşı koyan varsa gelsin görelim..... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
diablotg Mesaj tarihi: Şubat 3, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2003 gelicem ama aşırı lag var olmaz çok kötü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kayip_cocuk Mesaj tarihi: Şubat 3, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2003 ben gelcem ama o all-in-one dedıgın program 3 saat ıstıyor ne is... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kayip_cocuk Mesaj tarihi: Şubat 3, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2003 ben gıremıyorum verifing te kalıyor ve gıremıyorum... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
spydex Mesaj tarihi: Şubat 3, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2003 Kayıpçığım client login ve multi dosyalarını çek patchlerini yeniden yükle girersin[hline]Cazibeme karşı koyan varsa gelsin görelim..... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar