Chemical Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 Evet burada bisürü açıklama bulacaksınız:) Klanlara girmek için: Klanlara girmek için bir klan bulmanız lazım ve kafanıza göre klan açmadan önce:) bir klan buluyorsunuz. Klan info! Buraya girip klanlara bakıyorsunuz Sonra bi klanı gözünüze kestirdikten sonra onun kurallarını falan okuyorsunuz:) Sonra Klanı başlatanın nickine tıklıyarak mesaj atıyosunuz işte aranızda hallediyorsunuz. Sonra KLANI BAŞLATAN klana almak istediği kişinin ismini bana öms olarka yolluyor. Listeye ekliyorum kısa süre içinde. said: Wastiee demiş ki: Simdi arkadaslar. soldatta klaniniz var ya da kuracaksiniz falan diyelim, buraya abidik gubidik nicklerle kaydolmuyorsunuz; yukaridaki Uyelik Islemleri 'ne basiyorsunuz, orda detay degistirme altindan, soldat klan adinizi degistiriyorsunuz. soldata giriyorsunuz o sekilde. Sunuculara yine normal kullanici adinizla baglanacaksiniz, o kendisi ayarlayacak nickname'inizi. Sonra böyle yaparakta tagımızı koyuyoruz oluyor. Klan açmak: Açmak istediğiniz klanın ismini tagını (5 hececiler[5h] gibi) bana öms ile yolluyorsunuz ben başlatan yerine isminizi koyuyorum sora adam eklemek için bana öms ile adam isimleri yolluosunuz ekliyorum onlarıda oluyo Klan ayarları: Klan açan herkez yakın süre içinde KLAN AYARLARINI yapmak zorundadır Ayarlar şöyle: Klan kuralları Düşman klanı (yoksa yok yazın:) ) Alpha, Bravo, Delta ve Charlie. sistemi Ayar yapmak içinse istediğiniz ayarı yapıp bana öms ile yolluyorsunuz Alpha, Bravo, Delta ve Charlie. ayarlarını çok kontrol edemiyorsunuz sadece Natural ile Renkli arasında seçim yapabilirsiniz. Takımınızı ben seçecem nıhahah:D Ama kardeş takımınızda (mesela alphasınız charlie takımı ile anlaşamıyorsunuz) anlaşamazsanız onu değiştirebiliriz. Alpha, Bravo, Delta ve Charlie. sistemi: Bunu yeni ekledik:P Bunun için Klan info!daki spoileri okuyosunuz oluyo en detaylı açıklama orada.[signature][hline]MAY EXPLODE IF DAMAGED OR DISPOSED OF IN FIRE. DO NOT SHORT-CIRCUIT. KEEP UNDER -30°C Karakedi bi ara demişki: sagda solda gateler acılıyor, içinden lol diyerek insanlar çıkıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barantunc Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 bişey sorcam ben şimdi şöle bi clan açsam Çok Üstün İnsanlar die kısaltması malum [çük] izin verirmisiniz :D :D :D :D[signature][hline]SOLDATSEVER TÜRKLER İÇİN AÇTIĞIM SİTEME HEPİNİZİ BEKLERİM www.soldat.pc-tr.net Soldat Funs Forumu [email protected] ;) soldat official site www.soldat.pl Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 Birde olmuyan klan tagları ile gezmeyin istiyosanız listeye ekliyelim ama herkez kim nedir ne klanı o bilsin istiyorum. Bide başkasının klanına izinsiz girmeyin[signature][hline]MAY EXPLODE IF DAMAGED OR DISPOSED OF IN FIRE. DO NOT SHORT-CIRCUIT. KEEP UNDER -30°C Karakedi bi ara demişki: sagda solda gateler acılıyor, içinden lol diyerek insanlar çıkıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hulahoppadanayar Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 said: Chemical, 31 Ocak 2005 23:47 tarihinde demiş ki: Bide başkasının klanına izinsiz girmeyin ahahah buna koptum[signature][hline]TheCoder demiş ki: hocam sen güvenliği kıracaksın sen overlock için gerekli yazılımı hazırlayacaksın sen donanımın sınırlarına göre chipset ayarı vereceksin sende page scripti yaz.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eraqrest Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 Aslında ben de klana girdikten sonra haber vermiştim Chemical'a. O zamanlar kimse yoktu, bişey dememişti. :) Şimdi de sürekli başının etini yiyorum şurayı düzelt bak burda bisürü ".. tarihinde değiştirilmiştir"ler kalmış diye. Ama dinlemiyo ki. :-)[signature][hline]Penthesilea, 04 Kasım 2004 00:40 tarihinde demiş ki: Chem, digitürk yapsana? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 silmicem onnarı yeter yav herseferinde en aşaaya çekip üşeniyorum[signature][hline]MAY EXPLODE IF DAMAGED OR DISPOSED OF IN FIRE. DO NOT SHORT-CIRCUIT. KEEP UNDER -30°C Karakedi bi ara demişki: sagda solda gateler acılıyor, içinden lol diyerek insanlar çıkıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Krusty Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 Klanlar çok garip olmuş aslında. birinde 12 kişi var birinde 10 kişi var birinde 3 kişi var birinde 1 kişi var :) Eşit sayıda dağılsa millet şu klanlara daha mantıklı olur çünkü bir klan maçı yapıldığında bu kişilerin çoğu oynayamıyacak. Mesela anti-b klanında yaklaşık 12 kişi var. 3 klan daha çıkar valla içinden :) Bence buna bi sınır getirilsin bi klana en fazla 5 kişi fln girebilirsin yedek oyuncunuz varsa bunu yazmanıza gerek yok aklınızda dursun yedek oyuncu yeter :)[signature][hline] "Eğer kişi hem akıllı hem çalışkan ise takdir et, çalışkan fakat akıllı değil ise dikkat et, akıllı fakat tembel ise ikaz et, hem akılsız hem tembel ise imha et!.." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Şubat 4, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2005 ehe onnar birleşsinler canım[signature][hline]MAY EXPLODE IF DAMAGED OR DISPOSED OF IN FIRE. DO NOT SHORT-CIRCUIT. KEEP UNDER -30°C Karakedi bi ara demişki: sagda solda gateler acılıyor, içinden lol diyerek insanlar çıkıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dev Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 Chem ben sana bi klan kurcaktık biz pm attım sanırım ne zaman ekleyeceksin ?-[signature][hline]Devhochi'ydim ben aslında... karakedi, 24 Haziran 2005 12:31 tarihinde demiş ki: uno seni banlıcam da suan cok işim var, sen banlanmış RPsi yapsana şimdilik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
qEmrullahp Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 yaw clanlara nerden bakcam bende dev in kuracağı clandayım da[signature][hline]rEm Açılımı lazım değil :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
qEmrullahp Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2005 Vesmor obsidian bizim clana gircek yane def e!!![signature][hline]DEF klanının gücü!!!Herkeze Atam İzindeyiz!'' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redogski Mesaj tarihi: Kasım 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2005 senior clanı kayıtlı deil orda?[signature][hline]Bu alemde 2 büyük var. Beşiktaş ve 70lik rakı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar