Volfied Mesaj tarihi: Şubat 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2003 öyle bir eşy bana çok oluyo genelde servis geç kaldığımı sanıyorum, herşeyi kaçırdığımı görüyorum hayatımdaki, ağlamaya başlıyorum birden alarm çalıyo, bi bakıyom saat 9 olmuşş ve servisi kaçıyıorum tekrar herkes beni ayıplamaya kızmaya baırmaya başlıyo, gene ağlarken bi. daa alrm çalıyo saat 6 olmuş, kalk yüzünü yıka giyin kahvaltını et...[hline]'Cause everyday we pay the price, With a little sacrifice... Bob Marley - Jammin' Yalnız birey güçlü bireydir -SAP Kanunu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Şubat 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2003 eyy inananlarrrr... bana düngece hayırlara veisleolacak bir haber geldi... hemdeerüyamdaaaa ama ne olduğunuunuttum[hline]"...In the end we will remember not the word of our enemies, but the silence of our friends" Martin Luther King Jr. ICQ:84232487 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Duke_Guybrush Mesaj tarihi: Şubat 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2003 zamanında uo yla ilgili rüya bayaa görmüştüm ben de.neyse ki artık görmüorum. biraz daha realist rüyalara döndüm ;P[hline][i] tıklayana sakız alcam:sakız boşuna kasma:"viande ne yaa?" tıklamıyana sakız almicam:more sakız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
StRencher Mesaj tarihi: Şubat 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2003 Ya artık ciddi ciddi korkmaya başladım çünkü Bir insan 5 yıl arka arkaya hiç kesintisiz her gece 9 10 rüya görebilirmi yaaa sinir krizi gelicek her sabah her sabah. Aynı gece içinde hem gtada araba çalıyorum hem savaşa gidiyorum üstüme battlefield uçağı düşüp kafamı kesio hem denizde yüzerken köpekbalığı yiyo hem çağla şikelle üstsüzler kampında birlikteyim hem doğumdan 100 yaşında ölüme kadar yaşadığım bir rüya görüyorum ve daha yüzlercesi.... Evde 4 rüya tabirleri kitabım war we artık uyumak istemiorum. Uyumaktan korkuyorum. Annem babam zorlamasa asla uyumicam. Bugünde sabah 5'te yattım ve yine bir sürü rüya... Gerçek hayattan çok artık bilinçaltında yaşıyorum... İnsanlar Rüyaları genellikle duydukları ve gördükleri şeklindedir. Ben dokunduğumu hissediyorum yediğimi tadıyorum bir yerim kesildiğinde acıyı hissediyorum... Yaşam deneyimimin %70'ini rüyalarımda gerçekleştiriyorum...[hline] Reality Isn't What You See Reality Is What You Feel nebuchadnezzar, 04 Mayıs 2002 19:28 tarihinde demiş ki: bana bir frp bug ı söyleyin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stirner Mesaj tarihi: Şubat 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2003 12 saatlik bir Age of Kings seansından sonra kendimi tamamen "Mangudel Mangodai"lerden oluşan bir birliğin başında,Moğol prensesini kurtarmaya giderken gördüğümü hatırlıyorum... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Şubat 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2003 Off bende dün BF rüyası gördüm ama heralde bu topiğin yüzünden.Ben bi assault un bakış açısından görüyorum herşeyi, elimde tüfek var hatta pointer bile var.Büyük bi meydan savaşındayız her yerde patlamalar falan oluyo sonra dalıyoruz biz.Bi sürü insan öldükten sonra ben bizim orduda tek kalıyorum ve düşmanın tüm askerlerini temizliyorum falan.Sonra geri döndüğümde bi sürü insan beni karşılıyo tebrik ediyo ben bu arada süper güçlere kavşuyorum vs. Yaramadı bu tatil bana[hline]There is a void in my chest where I once had a heart, and from this emptiness springs all the sufferings in the Multiverse . . . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Şubat 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2003 Ben bi kere bir geçidi (kanyon vadi gibi birşey) küçük bir orduyla savunurken tam on binlerce orc bir çekiç gibi ezercesine üstümüze saldırırken çok kısa bir rüya görmüştüm. Sanki deniz dalgalarının altında kalır gibi orcların altında kaldığım an rüya bitti yada ben gerisini hatırlamıyorum çünkü uyanmamdan dolayı değil.[hline]''Eğer o her kimki canavarlarla savaşıyorsa dikkat etmelidir yoksa kendiside bir canavara dönüşebilir. Ve eğer o kişi karanlığın derinliklerine uzun süre bakarsa; karanlık onun kalbinin içine yansır.'' - Friedrich Nietzsche Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Androner Mesaj tarihi: Şubat 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2003 ben de bir ara simon the sorcerer 2 oynuyordum sıklıkla. bir gece kendimi simon'u kontrol ederken gördüm. simon bir arabanin kenarında duruyordu, ben ona open the door komutu veriyordum o kapiyi açıyordu falan çok geyik gelmişti sonradan. lise 3'teyken bizim dersanede goldmoon'u görmüştüm. goldmoon dersanede hocaydı. çok heyecanlanmıştım, gitti ona dragonlance ile ilgili sorular sormaya başladım. oraya nasıl gidebileceğimi sordum. portaldan falan bahsetti tam gidecekken uyandım... ahh ah[hline]elf: x adlı insanı arıyorum nerede bulabilirim? barmen: hmm, tanıyorum onu niçin arıyorsun? elf: akrabam... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar