Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

aldatma olayı

Siena

Öne çıkan mesajlar

ay saolun arkadaslar ya
surda brz daha kalsam aldatmak normal ya hep beraber aldatalım falan dıcem yakında..
neyse ya sız değişmıceksınız ben de asla..

ps:erkekleri toptan değiştırmek gibi bi amacım yok zaten 1ini değiştirsem yeter.[signature][hline]cok güçlü ama cok dıkkatlı olmak lazım
cok sewmek ama cok gerçekçı olmak lazım...
PATİCİK KIZLAR KLUBU

[Bu mesaj Famy tarafından 06 Kasım 2005 00:05 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Pha, 06 Kasım 2005 00:04 tarihinde demiş ki:
Bi güzel hatun lima mı dünyada, limayla çıkıyorum Elisha Cuthbert geldi diyoki griz hastayım sana senin gibi pro gamer görmedim, Elisha'yı kırmak olmaz diye düşünüyorum.

Pha'yı resmi Antimodes sözcüsü ilan edeceğim. Demek istediğim her şeyi benden çok daha basit ve örnekli bir şekilde tek postta anlatıyor:P[signature][hline]L'enfer c'est l'Autre.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Pha, 06 Kasım 2005 00:04 tarihinde demiş ki:
Bi güzel hatun lima mı dünyada, limayla çıkıyorum Elisha Cuthbert geldi diyoki griz hastayım sana senin gibi pro gamer görmedim, Elisha'yı kırmak olmaz diye düşünüyorum.

Eheuheue güzel bir yorum tabii...
Biri komşu kızı, biri Victoria'nın sırrı, seç, beğen, al, aldat...[signature][hline][b]Hayatım hayatın için
Hayatım ölümün için
Ölümüm hayatın için
Ölümüm ölümün için
Sosyal ağlarda paylaş

eho, niye aldatıyorsunuz be? ayrılın önce, sonra naparsanız yapın.

hayır yani, madem kendi hormonal, doğasal durumunuzun bu halde olduğunu biliyorsunuz, o vakit neden günümüz dünyasında yaşanan alışılageldik ilişkilere karışıyorsunuz ki? zaten ilişkiye başlarken hem kendinizi, hem karşınızdakini aldatmış oluyorsunuz?

ha kimsenin böyle düşünmesine lafım yok, yanlış anlaşılmasın. zira bana göre de erkek dediğin kendine zulüm etmeden uzun ilişki yaşayamaz, ne kadar severse sevsin. "sevgi dediğin ızdırıpsa, öyle sevginin ben taaa." diyorum bu noktada da. neyse efenim, erkeğin tek eşli duramaması durumu gayet normaldir lakin işin içine aldatmak gibi günümüz modern yaşamın bir terimi, kavramı girince ortaya çelişki çıkar.

tek eşli yaşayamama farkındalığına varmış birisinin, gündelik yaşantıya kapılıp giden insanlara saygıda kusur etmemesi gerekir. bu saygı da, onlara kendi değerlerini kullanarak haksızlık etmemesidir.

böyleyken böyle, aldatmayın arkadaşım. insan gibi "bi siktir git necla, benim spermlerim acılar içinde kıvranıyor, seni seviyorum ama tüm kadınları da istiyorum yanımda olsan da olmasan da; bunu kaldıramıyorsan arkadaş kalalım, kalamıyorsak bi kenara çekil de hava alalım."[signature][hline]ben BombaciMulayim
Sosyal ağlarda paylaş

madem ki sen sadece fiziksel olarak aldatacaksın karşındaki kızın da seni fiziksel olarak aldatmasına izin vermen gerek o zaman.ya da sonradan duyulursa ağzını açmama gerek.
-aşkım nerdesin??
-ya ben bizim hüsamlayım sen yoksun diye bi okşıyım dedim anam
-sen nerdesin
-ben de okşanlayım o yattı ben işimi gördüm
-oh oh ne iyi
-sewiyorum ama seni ben.yani hep kalbimdesin!![signature][hline]ı know the pieces fit
Cause ı watched them fall away..
Sosyal ağlarda paylaş

abi ayak yapma simdi

diyelim bi gece klubundesin. o sirada da sevgilin var bi tane. (hormonal ask donemini gectiginizi varsayiyorum.) guzel bi hatunla bi sekilde muhabbette girdin, belli ki isi baglican.

hatuna "du bi ayrilip gelem, sonra sevisiriz" mi dicen? once ayrilmak falan ayak olm :) baska biriyle cikacaksan ayrilirsin, enstantane olayda erkek adam firsati kullanir :P[signature][hline]hold the line
does anybody want to take it anymore?
Sosyal ağlarda paylaş

Ben denedim bunu da söyleyeyim.
Benden hoşlanan kıza aynen (hiç değiştirmeden yazıyorum) "seninle çıkmam ama istiyorsan haftada bir yiyişiriz öyle olur..." dedim, kabul etmiyorlar.
Sen beni nasıl bir kız zannediyorsun bıdı bıdı başlıyor sonra.
Oysa gizli gibi tutup aldatırsam hemen her kız biliyor bunu, seslerini çıkarmıyorlar. Sanki açık açık söyleyince ayıp oluyor da, gizliyken sorun yok. Öyle bir şey işte.[signature][hline]L'enfer c'est l'Autre.
Sosyal ağlarda paylaş

valla ne kadar acı olursa olsun, bir kadınla bir erkeğin, iki tarafın da maksimum mutluluğu duyacağı şekilde bir ilişki yaşayabilmesi için, ikisinin de bir adada dünyadan izole şekilde yaşaması gerekir.

sonsuz aşk, uzun aşk, vs yok bunlar. sevgi var, ama o da tutkudan arınmış şekilde.[signature][hline]ben BombaciMulayim
Sosyal ağlarda paylaş

Çıkmadan sevişen yiyişen çirkin oluyor ama:)
Bir tane güzel olacak çıkıcaksın yiyişicek sevişicek, bir de çıkmadan sevişicek yiyişicek yan-ortalama güzeller olacak.
Ama yani kandırmaca yok ki ortada, en azından ben uğraşmam kandırmaya, ne mesaj silerim ne farklı hat alırım yani, sadece kızdan bahsetmem öyle... Yakalanırsam da susarım konu açılırsa da savunacak bir şey yok yani, öyle yani kabul ediyorsa böyle etsin.[signature][hline]L'enfer c'est l'Autre.
Sosyal ağlarda paylaş

abi

agzindan cikani kulagin duyuyo mu? turkiyede yasiyoruz. one night stand falan cok kolay deil burda. bi kizla yaticaksan cikicaksin, bizim ulkemizde boyle. elden bisey gelmez, kizlar kolay versin biz de cikip cikip aldatmayalim :)[signature][hline]hold the line
Sosyal ağlarda paylaş

said:
LiquiD, 06 Kasım 2005 00:25 tarihinde demiş ki:
ayrıca illa seks üzerine ilişki de yaişamak şart değil
gerçekten hoşlandığın, hoş elektrik aldıklarınla çıkacaksın, baştaki tutku bitince de ayrılacaksın

Abicim ben seni anlayamadım.
Yani işine geldiği üzere takılıp sonra bırakmak kötü bir şey değil ama, kızı kandırmak çok kötü bir şey, öyle mi?
Ne biçim iştir bu abi sen şimdi ne istiyorsun:)[signature][hline]L'enfer c'est l'Autre.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
LiquiD, 06 Kasım 2005 00:23 tarihinde demiş ki:
kolay valla istanbul için

yaw ayak yapma simdi.

gerci istanbulun ortamini bilemiyorum ama, ankaradan ornek veriyim. bilkent universitesi: tiki mekanin allahi, dusursen dusursen en kolay orda dusurursun.

disardan bakinca "ulan burda ne kolaydir" diyosun. yine de degil. elemanlar gucci giyinip SLK larla gezio ama hala cogu 31ci. hayir suruyle arkadasim var ordan biliom :)[signature][hline]hold the line
Sosyal ağlarda paylaş

valla durumu anlatıp da girebilirsin işin içine, ama tabi "fırsat geldi mi kaçırmam" olarak değil. zaten durumun aslı da bu değil bana göre, siz de bir yanlış anlaşılma var kendinize dair.

işte diyeceksin, ben geleceği düşünerek bir ilişki yürütmek istemiyorum, belki 2-3 yıl, belki 2-3 ay sonra bu ilişki bana ızdırap vermeye başlar, o zaman ayrılmak isteyebilirim, vs vs diye.

böyle bir ilişkiye gelmicek kızla da hiç çıkmıcaksın zaten. genellikle 2 dakika bile birlikte olması ızdırap verir onlarla zaten eheh[signature][hline]ben BombaciMulayim
Sosyal ağlarda paylaş

gündüz vakti üniversiteden kız mı bulcan tek gecelik ehoe

valla halin vaktin yerindeyse(şart değil), tipin fena değilse, ağzın laf yapıyorsa, tek başına yaşıyorsan, istanbulda her gece farklı bir kızla olabilme potansiyeline sahipsin. ama o kadar da coşmuşunu görmedim ehe[signature][hline]ben BombaciMulayim
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...