Antimodes52 Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 Çok pis satış koyarım:) Dediğim gibi, genelde erkeklerdir aldatmada akla gelen çünkü kızlar kendi kankalarına bile söylemezler aldattıklarında utanılacak bir şey olarak gördüklerinde.[signature][hline]L'enfer c'est l'Autre. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
malik Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 yok aldatan kadın da çok hemde baya çok..[signature][hline]tanidigim en buyuk sürtük kaderdi.. malik dixon Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asgard Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 kız dayanısması diye buna diyolar demekki:)[signature][hline]For Ancelot The ancient cross of war For the holy town of gods Gloria, gloria perpetua İn this dawn of victory... Asgard the wiz Asgard the gotik:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pha Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 Eheh kusura bakmayın ama aldatmak sux cart curt palavra bunlar, Lima gelip takılalım diycek sende redediceksin öyle mi, üstelik kimsenin bilme duyma imkanı olmadığını varsayıyoruz, benim bu tür arkadaşlara yakıştıracağım ilk sıfat "çok sadık çocuk be" olmazdı heralde hehe.[signature][hline][b]Kralla Tartışma Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Antimodes52 Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 Vay be, ulan zamanında bana "paticikte feminizm akımının dalgalarına rastlayacaksınız" deseler gülmekten yerlere yatardım. Amma değişti ortam:)[signature][hline]L'enfer c'est l'Autre. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 Ne dayanışması be olm, en yakın kankaları bile anında satıyo kızları, o yüzden herkesten gizliyolar ya...[signature][hline][b]Hayatım hayatın için Hayatım ölümün için Ölümüm hayatın için Ölümüm ölümün için Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Famy Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 said: Asteroth, 05 Kasım 2005 23:42 tarihinde demiş ki: @Famy; Kız kısmı işini saman altından yürütür, böbürlenmez, olay erkek tarafı tarafından ortaya çıkarılmadıkça sessiz kalır., Erkek "Nası godum ama!!!" havalarında olduğundan erkeğin her aldatması bilinir. Yani şöyle bir baktığımızda, kızların sadece aldattıkları kanıtlandığı zamanki yaptıkları kayıtlara geçmekteyken, erkeklerin her aldatışları kayıt altındadır. E bu da haliyle erkeklerin daha çok yaptığı fikrini uyandırır insanlarda. Gerçi çok uzattım anlatabildim mi bilmiyorum, Son bir örnek; Kızların yaptığı buzdağının tamamıyken, bilinen sadece görünen kısmı. Erkeklerin yaptığıysa kabak gibi ortada olduğu için "Erkek aldatır, kadın aldatmaz" düşüncesi hakim... haklı olabılırsın tabı ama genel olarak cewreme baktığımda erkelerın aldatması on planda bence we bole anlatmaları boburlenmelerı falan iğrenclıklerıne iğrenclık katıyoorr yazık ya[signature][hline]cok güçlü ama cok dıkkatlı olmak lazım cok sewmek ama cok gerçekçı olmak lazım... PATİCİK KIZLAR KLUBU Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asgard Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 ya aslında türkiyede boledir genelde bole olcagını zannetmiyorum:) türkiyede genel a.b.za tipler cogunluka oldugu icin ne koparırsam kardır hesabına düsüyolar:)[signature][hline]For Ancelot The ancient cross of war For the holy town of gods Gloria, gloria perpetua İn this dawn of victory... Asgard the wiz Asgard the gotik:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Famy Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 said: Antimodes52, 05 Kasım 2005 23:44 tarihinde demiş ki: Vay be, ulan zamanında bana "paticikte feminizm akımının dalgalarına rastlayacaksınız" deseler gülmekten yerlere yatardım. Amma değişti ortam:) femınzmle alakası yok herkes fıkırlerını soyluyor dımı??[signature][hline]cok güçlü ama cok dıkkatlı olmak lazım cok sewmek ama cok gerçekçı olmak lazım... PATİCİK KIZLAR KLUBU [Bu mesaj Famy tarafından 05 Kasım 2005 23:46 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 said: Famy, 05 Kasım 2005 23:44 tarihinde demiş ki: bole anlatmaları boburlenmelerı falan iğrenclıklerıne iğrenclık katıyoorr yazık ya Valla kendince sende haklısın Famy ama şöyle bir olay olursa ; said: Pha, 05 Kasım 2005 23:44 tarihinde demiş ki: ...Lima gelip takılalım diycek... ve her erkek takılır da böyle bir durumda, anlatmazsam biryerlerim şişer vallahi de billahi de... (Her erkeğin şişer) Bir tür ego tatmini diyebiliriz tabii, illa bilimsel cevap istersen...[signature][hline][b]Hayatım hayatın için Hayatım ölümün için Ölümüm hayatın için Ölümüm ölümün için [Bu mesaj Asteroth tarafından 05 Kasım 2005 23:46 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Antimodes52 Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 Niye feminizmi kötü bir sıfat olarak algılıyorsun ki? Erkekler yapar kızlar namusludur demek feministçedir yani, kelime anlamı olarak, hakaret değil yoksa:)[signature][hline]L'enfer c'est l'Autre. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Famy Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 saol bılımsel gercekcı baya cwp aldım neyse arkadaslar dıyeceklerımız hepsını dedım ıster femınıst deyın ıster ne dersınız ama karsıyım aldatmaya bıtır erkek gıbı gıt sonra napıcaksan yap hala dınleyen warsa dıye soledım dınlemezsenız de sız bılısınız[signature][hline]cok güçlü ama cok dıkkatlı olmak lazım cok sewmek ama cok gerçekçı olmak lazım... PATİCİK KIZLAR KLUBU Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Krusty Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 said: Pha, 05 Kasım 2005 23:44 tarihinde demiş ki: Eheh kusura bakmayın ama aldatmak sux cart curt palavra bunlar, Lima gelip takılalım diycek sende redediceksin öyle mi, üstelik kimsenin bilme duyma imkanı olmadığını varsayıyoruz, benim bu tür arkadaşlara yakıştıracağım ilk sıfat "çok sadık çocuk be" olmazdı heralde hehe. yalnız bide şu var acaba lima gibi sevgilin olsa, onuda aldatır mıydın?[signature][hline]:0) ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Antimodes52 Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 Falakaya yatıracak konu biraz daha uzarsa:)[signature][hline]L'enfer c'est l'Autre. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Antimodes52 Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 said: Krusty, 05 Kasım 2005 23:51 tarihinde demiş ki: yalnız bide şu var acaba lima gibi sevgilin olsa, onuda aldatır mıydın? Tabii ki çünkü o zaman da "limanın sevgilisi" mertebesinden "limayı aldatan adam" mertebesine yükselmiş oluyorsun:) En azından erkek aklına göre yani...[signature][hline]L'enfer c'est l'Autre. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 said: Krusty, 05 Kasım 2005 23:51 tarihinde demiş ki: yalnız bide şu var acaba lima gibi sevgilin olsa, onuda aldatır mıydın? Her ne kadar inanılmaz gelse de, evet , onu da aldatırdım(n)... Kişiyle alakalı değil bu, erkeğin "anlık" içgüdüsü yahu...[signature][hline][b]Hayatım hayatın için Hayatım ölümün için Ölümüm hayatın için Ölümüm ölümün için Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Krusty Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 hmm hülya avşar olayı gibi biraz bu.[signature][hline]:0) ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 Yuh lan Hülya Avşar nerde Lima nerde... (Ehuehe) Şaka şaka, doğru bi tespit...[signature][hline][b]Hayatım hayatın için Hayatım ölümün için Ölümüm hayatın için Ölümüm ölümün için Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Famy Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 said: Antimodes52, 05 Kasım 2005 23:51 tarihinde demiş ki: Falakaya yatıracak konu biraz daha uzarsa:) yok canım herkesın dusuncesı saygılıyım yanı ehem:D[signature][hline]cok güçlü ama cok dıkkatlı olmak lazım cok sewmek ama cok gerçekçı olmak lazım... PATİCİK KIZLAR KLUBU Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 Yalnız bunlar düşünce değil gerçek Famy'ciğim, ona göre...[signature][hline][b]Hayatım hayatın için Hayatım ölümün için Ölümüm hayatın için Ölümüm ölümün için Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asgard Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 incedende tehdit ediyo he:)[signature][hline]For Ancelot The ancient cross of war For the holy town of gods Gloria, gloria perpetua İn this dawn of victory... Asgard the wiz Asgard the gotik:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Famy Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 said: Asteroth, 05 Kasım 2005 23:58 tarihinde demiş ki: Yalnız bunlar düşünce değil gerçek Famy'ciğim, ona göre... gerceğı değiştiremem belki ama ben bole düsünüorum gerceğe rağmen kendımce we kendım ıçın bıseyler değiştirebılırım dımı?[signature][hline]cok güçlü ama cok dıkkatlı olmak lazım cok sewmek ama cok gerçekçı olmak lazım... PATİCİK KIZLAR KLUBU Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 Valla kendini değiştirebilsen de, erkekleri değiştiremezsin... Been biliriim biliriim onu söyleriiim...[signature][hline][b]Hayatım hayatın için Hayatım ölümün için Ölümüm hayatın için Ölümüm ölümün için Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Antimodes52 Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 said: Famy, 05 Kasım 2005 23:59 tarihinde demiş ki: gerceğı değiştiremem belki ama ben bole düsünüorum gerceğe rağmen kendımce we kendım ıçın bıseyler değiştirebılırım dımı? Biz anlıyoruz seni.;)[signature][hline]L'enfer c'est l'Autre. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pha Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 Bi güzel hatun lima mı dünyada, limayla çıkıyorum Elisha Cuthbert geldi diyoki griz hastayım sana senin gibi pro gamer görmedim, Elisha'yı kırmak olmaz diye düşünüyorum.[signature][hline][b]Kralla Tartışma [Bu mesaj Pha tarafından 06 Kasım 2005 00:05 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar