Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

aldatma olayı

Siena

Öne çıkan mesajlar

Eheh kusura bakmayın ama aldatmak sux cart curt palavra bunlar, Lima gelip takılalım diycek sende redediceksin öyle mi, üstelik kimsenin bilme duyma imkanı olmadığını varsayıyoruz, benim bu tür arkadaşlara yakıştıracağım ilk sıfat "çok sadık çocuk be" olmazdı heralde hehe.[signature][hline][b]Kralla Tartışma
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Asteroth, 05 Kasım 2005 23:42 tarihinde demiş ki:
@Famy;

Kız kısmı işini saman altından yürütür, böbürlenmez, olay erkek tarafı tarafından ortaya çıkarılmadıkça sessiz kalır.,

Erkek "Nası godum ama!!!" havalarında olduğundan erkeğin her aldatması bilinir.

Yani şöyle bir baktığımızda, kızların sadece aldattıkları kanıtlandığı zamanki yaptıkları kayıtlara geçmekteyken, erkeklerin her aldatışları kayıt altındadır. E bu da haliyle erkeklerin daha çok yaptığı fikrini uyandırır insanlarda.
Gerçi çok uzattım anlatabildim mi bilmiyorum, Son bir örnek;

Kızların yaptığı buzdağının tamamıyken, bilinen sadece görünen kısmı. Erkeklerin yaptığıysa kabak gibi ortada olduğu için "Erkek aldatır, kadın aldatmaz" düşüncesi hakim...

haklı olabılırsın tabı ama genel olarak cewreme baktığımda erkelerın aldatması on planda bence we bole anlatmaları boburlenmelerı falan iğrenclıklerıne iğrenclık katıyoorr yazık ya[signature][hline]cok güçlü ama cok dıkkatlı olmak lazım
cok sewmek ama cok gerçekçı olmak lazım...
PATİCİK KIZLAR KLUBU
Sosyal ağlarda paylaş

ya aslında türkiyede boledir genelde bole olcagını zannetmiyorum:) türkiyede genel a.b.za tipler cogunluka oldugu icin ne koparırsam kardır hesabına düsüyolar:)[signature][hline]For Ancelot
The ancient cross of war
For the holy town of gods
Gloria, gloria perpetua
İn this dawn of victory...

Asgard the wiz
Asgard the gotik:)
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Antimodes52, 05 Kasım 2005 23:44 tarihinde demiş ki:
Vay be, ulan zamanında bana "paticikte feminizm akımının dalgalarına rastlayacaksınız" deseler gülmekten yerlere yatardım. Amma değişti ortam:)

femınzmle alakası yok herkes fıkırlerını soyluyor dımı??[signature][hline]cok güçlü ama cok dıkkatlı olmak lazım
PATİCİK KIZLAR KLUBU

[Bu mesaj Famy tarafından 05 Kasım 2005 23:46 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Famy, 05 Kasım 2005 23:44 tarihinde demiş ki:
bole anlatmaları boburlenmelerı falan iğrenclıklerıne iğrenclık katıyoorr yazık ya

Valla kendince sende haklısın Famy ama şöyle bir olay olursa ;

said:
Pha, 05 Kasım 2005 23:44 tarihinde demiş ki:
...Lima gelip takılalım diycek...

ve her erkek takılır da böyle bir durumda, anlatmazsam biryerlerim şişer vallahi de billahi de... (Her erkeğin şişer)

Bir tür ego tatmini diyebiliriz tabii, illa bilimsel cevap istersen...[signature][hline][b]Hayatım hayatın için
Hayatım ölümün için
Ölümüm hayatın için
Ölümüm ölümün için

[Bu mesaj Asteroth tarafından 05 Kasım 2005 23:46 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

saol bılımsel gercekcı baya cwp aldım neyse arkadaslar dıyeceklerımız hepsını dedım ıster femınıst deyın ıster ne dersınız ama karsıyım aldatmaya bıtır erkek gıbı gıt sonra napıcaksan yap
hala dınleyen warsa dıye soledım
dınlemezsenız de sız bılısınız[signature][hline]cok güçlü ama cok dıkkatlı olmak lazım
PATİCİK KIZLAR KLUBU
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Pha, 05 Kasım 2005 23:44 tarihinde demiş ki:
Eheh kusura bakmayın ama aldatmak sux cart curt palavra bunlar, Lima gelip takılalım diycek sende redediceksin öyle mi, üstelik kimsenin bilme duyma imkanı olmadığını varsayıyoruz, benim bu tür arkadaşlara yakıştıracağım ilk sıfat "çok sadık çocuk be" olmazdı heralde hehe.

yalnız bide şu var acaba lima gibi sevgilin olsa, onuda aldatır mıydın?[signature][hline]:0)
?
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Krusty, 05 Kasım 2005 23:51 tarihinde demiş ki:
yalnız bide şu var acaba lima gibi sevgilin olsa, onuda aldatır mıydın?

Tabii ki çünkü o zaman da "limanın sevgilisi" mertebesinden "limayı aldatan adam" mertebesine yükselmiş oluyorsun:)
En azından erkek aklına göre yani...[signature][hline]L'enfer c'est l'Autre.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Krusty, 05 Kasım 2005 23:51 tarihinde demiş ki:

yalnız bide şu var acaba lima gibi sevgilin olsa, onuda aldatır mıydın?

Her ne kadar inanılmaz gelse de, evet , onu da aldatırdım(n)...

Kişiyle alakalı değil bu, erkeğin "anlık" içgüdüsü yahu...[signature][hline][b]Hayatım hayatın için
Hayatım ölümün için
Ölümüm hayatın için
Ölümüm ölümün için
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Antimodes52, 05 Kasım 2005 23:51 tarihinde demiş ki:
Falakaya yatıracak konu biraz daha uzarsa:)

yok canım herkesın dusuncesı saygılıyım yanı ehem:D[signature][hline]cok güçlü ama cok dıkkatlı olmak lazım
PATİCİK KIZLAR KLUBU
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Asteroth, 05 Kasım 2005 23:58 tarihinde demiş ki:
Yalnız bunlar düşünce değil gerçek Famy'ciğim, ona göre...

gerceğı değiştiremem belki ama ben bole düsünüorum gerceğe rağmen kendımce we kendım ıçın bıseyler değiştirebılırım dımı?[signature][hline]cok güçlü ama cok dıkkatlı olmak lazım
PATİCİK KIZLAR KLUBU
Sosyal ağlarda paylaş

Bi güzel hatun lima mı dünyada, limayla çıkıyorum Elisha Cuthbert geldi diyoki griz hastayım sana senin gibi pro gamer görmedim, Elisha'yı kırmak olmaz diye düşünüyorum.[signature][hline][b]Kralla Tartışma

[Bu mesaj Pha tarafından 06 Kasım 2005 00:05 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...