Asgard Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 yok canımm:) gozume kestirdim sadece[signature][hline]For Ancelot The ancient cross of war For the holy town of gods Gloria, gloria perpetua İn this dawn of victory... Asgard the wiz Asgard the gotik:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 Kesinlikle aldatmayacak adamlar vardır ama "kesinlikle" demek için ortada karasevda olması lazım... Günümüzde normal, sevgiye dayanan bir ilişkide bir süre sonra aldatma kaçınılmazdır...[signature][hline][b]Hayatım hayatın için Hayatım ölümün için Ölümüm hayatın için Ölümüm ölümün için Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unac Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 said: Siena, 05 Kasım 2005 20:55 tarihinde demiş ki: said: unac, 05 Kasım 2005 20:30 tarihinde demiş ki: said: Siena, 05 Kasım 2005 20:09 tarihinde demiş ki: unac sana göre sanırım hiçbişey aldatmaya girmiyor,bi de öyle bişey var,kızla yakınlaşır sonra yok canım der bu aldatma değil bence bu hem kendini hem karşındakini kandırmaktır. aldatmak nedirki?ben başkasına aşık olursam aldatmıs sayarım kendimi işte böyle düşünen insanlar yüzünden en güzel ilişkiler bile mahvoluyor,aynı şekilde çok sevdiğin kız arkadaşın seni fiziksel olarak aldatsa ama bunu aldatmaktan saymasa ne tepki verirsin çok merak ediyorum iyide şaka yapıodum ben=)..gerginliğe gerek yok sorryyy[signature][hline]yeni geldin ve hiçbişi bilmiyosan buraya alalım sizi bana bişimi dicen koçum [u]beni buralarda bulabilirsiniz 1-2-3-4-5 ve son söz yakın olmak için uzak dur (ne alaka deme) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Davion Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 Bir erkeğin şeytana ne zaman uyacağı hiç belli olmaz.[signature][hline]!!!nisriG MafaK Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Famy Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 said: Asteroth, 05 Kasım 2005 22:27 tarihinde demiş ki: Kesinlikle aldatmayacak adamlar vardır ama "kesinlikle" demek için ortada karasevda olması lazım... Günümüzde normal, sevgiye dayanan bir ilişkide bir süre sonra aldatma kaçınılmazdır... işte aldatma olacığına ceksin gıtsin kardesım aldatma nie kacınılmaz olsun ki?*zorla mı tutuyor kızlar sızı yaa cek gıt aldatacağına[signature][hline]cok güçlü ama cok dıkkatlı olmak lazım cok sewmek ama cok gerçekçı olmak lazım... PATİCİK KIZLAR KLUBU Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Antimodes52 Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 said: Famy, 05 Kasım 2005 22:32 tarihinde demiş ki: işte aldatma olacığına ceksin gıtsin kardesım aldatma nie kacınılmaz olsun ki?*zorla mı tutuyor kızlar sızı yaa cek gıt aldatacağına Tek eşlilik mi çift eşlilik mi... İki kız mı tek kız mı... Offff cevap vermesi çok zor yaaa seçemiyorum olamaz....[signature][hline]L'enfer c'est l'Autre. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asgard Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 eee orasıda isin zevki :) 2 kızı nasıl idare ediyorum gibi triplere giriyolar hani erkekler arasında vardır ya *guclu* erkek gibisinden yapıyorlardır:)[signature][hline]For Ancelot The ancient cross of war For the holy town of gods Gloria, gloria perpetua İn this dawn of victory... Asgard the wiz Asgard the gotik:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 Evde birisinin beklemesi her zaman boş eve tercih edilir. Aldatacağına çeksin gitsin demişsin de, aldatma tamamen fiziksel olursa, seks yani, erkekte herhangi bi değişiklik olmaz, çünkü erkek için evdeki hatun kişi hayatını düzene sokan, olmazsa olmaz bir alışkanlıktır artık... Duygusal olursa zaten fazla sürmez ilişki, kokusu çıkar...[signature][hline][b]Hayatım hayatın için Hayatım ölümün için Ölümüm hayatın için Ölümüm ölümün için Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Famy Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 said: Antimodes52, 05 Kasım 2005 22:33 tarihinde demiş ki: said: Famy, 05 Kasım 2005 22:32 tarihinde demiş ki: işte aldatma olacığına ceksin gıtsin kardesım aldatma nie kacınılmaz olsun ki?*zorla mı tutuyor kızlar sızı yaa cek gıt aldatacağına Tek eşlilik mi çift eşlilik mi... İki kız mı tek kız mı... Offff cevap vermesi çok zor yaaa seçemiyorum olamaz.... ne dıyım allah senınle bırlıkte olan kıza sabır wersın kesın aldatırım dıosun baska bısey demıosun sanırım[signature][hline]cok güçlü ama cok dıkkatlı olmak lazım cok sewmek ama cok gerçekçı olmak lazım... PATİCİK KIZLAR KLUBU Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Famy Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 said: Asteroth, 05 Kasım 2005 22:34 tarihinde demiş ki: Evde birisinin beklemesi her zaman boş eve tercih edilir. Aldatacağına çeksin gitsin demişsin de, aldatma tamamen fiziksel olursa, seks yani, erkekte herhangi bi değişiklik olmaz, çünkü erkek için evdeki hatun kişi hayatını düzene sokan, olmazsa olmaz bir alışkanlıktır artık... Duygusal olursa zaten fazla sürmez ilişki, kokusu çıkar... sız aldatmayı normal bısey olarak goruyosanız bunu değiştıremem tabıkı. fız yada duygsl olarak bıseyler alıskanlık olduysa da cekıp gıtmeyı bılmelı taraflar bence.. ayrıca ewde bırının beklemesı demıssın bunun nekadra bencılce olduğunun farkındasın umarımm cok yazık[signature][hline]cok güçlü ama cok dıkkatlı olmak lazım cok sewmek ama cok gerçekçı olmak lazım... PATİCİK KIZLAR KLUBU Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Antimodes52 Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 Mutlu bir birlikteliğim varsa, bu kız arkadaşımla yeterli derecede görüşebiliyorsam ve halimden memnunsam özellikle aldatmak için bir arayışım olmaz yani gayet tek kişiyle mutlu olurum. Ancak demek istediğim kızın teki gelse, bile bile bana yavşasa, üstüne hadi takılalım bir gecelik kimse bilmeyecek dese neden hayır diyeyim ki? Kim hayır der ki? Onun dışında aldatmak biraz kendini kanıtlama çabasıdır, gereksiz bir şeydir yani, kız arkadaşım beni tatmin ediyorsa niye uğraşıp başıma bela açayım 2 katı dırdır, 2 katı uğraş alarak?[signature][hline]L'enfer c'est l'Autre. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Famy Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 kız arkadasın yoksa hayır dersın yanıı olemı?? ayrıca kız arkadasınla da olmuosa bıseyler en kesın yol ayrılıktır ıste dırdır falan olarak goruyosan yanı...[signature][hline]cok güçlü ama cok dıkkatlı olmak lazım cok sewmek ama cok gerçekçı olmak lazım... PATİCİK KIZLAR KLUBU Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 Famy ne kadar inanırsın bilmiyorum ama bunlar benim gözlemlerim, yapacağım/yaptığım şeyler değil yani... Şu ana kadar hiçbir sevgilimi hiçbir zaman aldatmış bir adam değilim, aldatma da bana çok çok ağır gelirdi sanırım (O da başıma gelmedi) Ben sana sadece etrafımda gördüklerimi söylüyorum, o kadar yaygın ki aldatma inanamazsın... Son olarak sana tavsiyem, toz pembe bir rüyanın içinde yaşama, ruhun bile duymadan aldatılabilirsin...[signature][hline][b]Hayatım hayatın için Hayatım ölümün için Ölümüm hayatın için Ölümüm ölümün için Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asgard Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 ya bu aldatma olayı her 2 taraf icinde hayvanca arzuların bastırılması icin yapılan bir hareket eger erkek tarafı veya bayan tarafı aldatıyorsa ztn o iliski asktan cok cinsellige donmustur bunu icinde fazla uzatılması sakıncalıdır[signature][hline]For Ancelot The ancient cross of war For the holy town of gods Gloria, gloria perpetua İn this dawn of victory... Asgard the wiz Asgard the gotik:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Antimodes52 Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 Bir kızla olmanın getirileri ve götürüleri vardır. Fiziksel birliktelik, duygu paylaşımı, aşkı meşki getiriler bunlar. Bir de o kızın dırdırı var, her gün arayıp saatlerce telefonda konuşması var, her derdinde sakinleştirip uğraşması var, kıza sahip çıkacağım diye sağla solla 30 kişiyle kavga etmesi var. Bunlar da götürüleri. Şimdi eğer iyi bir kız arkadaşınız varsa ve haftada 4-5 gün görüşebiliyorsanız bunun üstüne o kızı aldatarak elde edebileceğiniz tek şey başka bir kızla fiziksel birliktelik, ancak bir kızla olmanın BÜTÜN götürüleri iki katına çıkacaktır. Dolayısıyla istisnai durumlar dışında 2 kız arkadaşla ilişki yürütmek enayiliktir. Ancak 2. kız beni bütün götürülerden özgür kılıp "sadece sevişicez, hiç bişi istemiyorum senden" derse de seve seve kabul ederim tabii ki, neden olmasın yani?[signature][hline]L'enfer c'est l'Autre. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akerfeldt Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 fiziksel olarak aldatmam elbette ama duygusal olarak aldatmak insanın elinde olan bişe değil bence,o yuzden bilemiyorum[signature][hline]when you kill a man, you're a murderer.Kill many, and you're a conqueror.Kill them all ...Oh you're a God! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unac Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 kimse ben aldatmam demesi zaten.[signature][hline]yeni geldin ve hiçbişi bilmiyosan buraya alalım sizi bana bişimi dicen koçum [u]beni buralarda bulabilirsiniz 1-2-3-4-5 ve son söz yakın olmak için uzak dur (ne alaka deme) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fellantis Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 ben asık oldugum zaman cok zor baskasını goruyorum, o nedenle istesem de aldatamazdm heralde :) ama evlenmek üzere olan erkekler genelde hayatları boyunca tek bir kisiye baglanmanın esiginde oldukları icin, fiziksel olarak aldatmak isterler, yani son bir kere. belki bende bole bir sey dusunurdum ama aldatma sayılmamalı bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
twistedemo Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 peki evlenmek üzere olan kadınların öyle hissetmemesi için bir sebep? saçma bence aldatmak kişilikle ilgilidir ne üzere olursan ol kişilik bozukluğu bence[signature][hline].my.angel.wings.are.bruised&restrained. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pha Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 Başıma gelmedi nasıl davranırım pek fikrim yok ama çok bağlı değilsem karşı tarafa, boş kaleye golü kaçırmam heralde hehe.[signature][hline][b]Kralla Tartışma Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Antimodes52 Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 said: Pha, 05 Kasım 2005 23:24 tarihinde demiş ki: boş kaleye golü kaçırmam heralde hehe. Ehah adam kaç posttur anlatmaya çalıştığım şeyi tek satırda anlatmış:)[signature][hline]L'enfer c'est l'Autre. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Famy Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 pha we twıstedemo farkı erkek we kız farkı *!kızlar icin uzulur weya sewınır karar weremez*[signature][hline]cok güçlü ama cok dıkkatlı olmak lazım cok sewmek ama cok gerçekçı olmak lazım... PATİCİK KIZLAR KLUBU Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Famy Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 said: Antimodes52, 05 Kasım 2005 23:29 tarihinde demiş ki: said: Pha, 05 Kasım 2005 23:24 tarihinde demiş ki: boş kaleye golü kaçırmam heralde hehe. Ehah adam kaç posttur anlatmaya çalıştığım şeyi tek satırda anlatmış:) aynı seyı dusununce anlamak zor olmuyodur sanırım[signature][hline]cok güçlü ama cok dıkkatlı olmak lazım cok sewmek ama cok gerçekçı olmak lazım... PATİCİK KIZLAR KLUBU Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Antimodes52 Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 Famy bana kız savunması yapma hiç:) Kızlar da en az erkekler kadar bu işleri çeviriyorlar, tek fark kızlar daha akıllı erkekler gibi gidip arkadaşlarına böbürlene böbürlene anlatmıyorlar...[signature][hline]L'enfer c'est l'Autre. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asgard Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 antimod +1:)[signature][hline]For Ancelot The ancient cross of war For the holy town of gods Gloria, gloria perpetua İn this dawn of victory... Asgard the wiz Asgard the gotik:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar