OogieBoogie Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 Selam herkese..Haziranda geldim bi süre takıldım ama yeni gelenlere hiç dikkat etmemişim.Kendim bi topik bile açmamışım :) Nese daha da geç olmadan selam vereyim. Edit :Ayrıca kalbim de biriciğim olan sabrina'dadır..Fakat nik değişiminden dolayı şu anki kalpte onun eski niki olan sweetshadow yazmaktadır. [signature][hline]Hey teachers, leave them kids alone, All in all you're just another brick in the wall. [Bu mesaj OogieBoogie tarafından 05 Kasım 2005 00:57 tarihinde değiştirilmiştir] Alıntıla
Asgard Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 selam tekrardan hosgeldin o zmn:)[signature][hline]For Ancelot The ancient cross of war For the holy town of gods Gloria, gloria perpetua İn this dawn of victory... Asgard the wiz Asgard the gotik:) Alıntıla
-Nae Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 hosgeldin[signature][hline]Sıkıldınız mı? O zaman Buyrun! Gencx.net - Yeni bir Soluk Alıntıla
Angelotti Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 herşeye yeniden başlamak için bir fırsat..[signature][hline]. v a n i l l a . m i x e d . Alıntıla
unac Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 aferin[signature][hline]Ben senin alnını karışlarım Alıntıla
Loli-pop Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 hg..[signature][hline]-houston, üşüdüm olm ben güneşe yaklaşıcam biraz. -apollo bu cok tehlikeli yapma. gemiye zarrar verebilirsin. -hey .....na koyum ne değerli geminiz varmışş sicem yaa. Alıntıla
RabbiT Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 Hoş Geldin[signature][hline]Light's Out Guerilla Radio Turn That Shit Up! Alıntıla
Pingu Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 hg[signature][hline]Got some death! To DO! Alıntıla
Penguen Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 hG[signature][hline]AreYouGay Alıntıla
Sabrina Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 :tebrikz:[signature][hline]-Gerçek efsane topik! -Nasıl Post Kasılır? -by Sabrina- -El es mi compañero del alma, -Nos encenderemos por siempre.. Alıntıla
fenerbahce Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 s.a[signature][hline]çocuğunuz hangi takımlı olcak tıklayın öğrenin Alıntıla
malik Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 hgeldin..[signature][hline]tanidigim en buyuk sürtük kaderdi.. malik dixon Alıntıla
Whiskey Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 hşgldn[signature][hline]Viski gibi asil,konyak gibi sıcak,şampanya gibi özel,şarap gibi tutkulu,kokteyl gibi muhteşem ol... Alıntıla
ovchinnikov Mesaj tarihi: Kasım 6, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 6, 2005 tekrar hosgeldin[signature][hline][b]Bardağı Ta$ıran İlk Damla[b] Alıntıla
Aramis Mesaj tarihi: Kasım 6, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 6, 2005 hosgeldin[signature][hline]Who can explain? Alıntıla
Öne çıkan mesajlar
Muhabbete Katıl
Şimdi mesaj gönderip sonrasında kayıt olabilirsiniz. Eğer hesabınız varsa giriş yapın ve hesabınızla mesaj gönderin.