Wishmaster Mesaj tarihi: Kasım 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2005 Annemin beni mahalle pazarından aldığı sebze meyveleri taşıtmak için pazara çağırması ve pazardaki koca koca kadınların yürürken hiç yönlerini değiştirmeyerek yürümeleri yüzünden benim iki büklüm olmamı sağlamaları..Bikeresinde düz yürüdüm 3 kadına omuz attım evladım yavaş olsana diyolar bi de ya =) nasıl uyuz oluyorum nasıl uyuz oluyorum[signature][hline]Eski Ronaldinho Lethe.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asgard Mesaj tarihi: Kasım 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2005 hakkatten ya millet hic yolunu degistirmiyo bende inadına üstlerine yürüyorum arada 1 m kalınca oyllarını degistirmek zorunda kalıyolar yoksa bödöff diye üstlerine cullanıyorum:)[signature][hline]For Ancelot The ancient cross of war For the holy town of gods Gloria, gloria perpetua İn this dawn of victory... Asgard the wiz Asgard the gotik:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tashmoo Mesaj tarihi: Kasım 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2005 bence en onemlisi benımkı; domaates dograrken mesela sagdan baslarsanız sola gıderken en sonrakı parcayı dograyamıosunuz katlanıo soldan baslarsanızda aynı sey sag ıcın gecerlı buna bı care lazım hıc normal domates dograyamıcakmıyım ben hayatta en sınır oldugum sey Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Keyzar Mesaj tarihi: Kasım 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2005 İnsancıklar...[signature][hline]Hatalıysam 155 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
agrian Mesaj tarihi: Kasım 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2005 kalabalikta kafani biyere carpmak ve hicbisey olmamis gibim devam etmek=)[signature][hline]Savaşlardan kimse masum çıkmaz., bazıları ise hiç masum çıkmaz. Sonsuz bozkırların, kıtlığın ve yaşayan hemen her şeyin düşman olduğu bir dünyada ise savaş kaçınılmazdır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ovchinnikov Mesaj tarihi: Kasım 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2005 sabah erken kalkmak![signature][hline][b]Bardağı Ta$ıran İlk Damla[b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
agrian Mesaj tarihi: Kasım 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2005 otobüste teyzelerin yer vermediğiniz için kin dolu bakışları...[signature][hline]Savaşlardan kimse masum çıkmaz., bazıları ise hiç masum çıkmaz. Sonsuz bozkırların, kıtlığın ve yaşayan hemen her şeyin düşman olduğu bir dünyada ise savaş kaçınılmazdır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sabrina Mesaj tarihi: Kasım 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2005 Tam "en karizma anım" dediğin an ayağının "fışt" efektiyle kayması ve sonucunda saçların sallana sallana tökezlemek ve ardından üstüne diklen gözler.[signature][hline]-Gerçek efsane topik! -Nasıl Post Kasılır? -by Sabrina- -El es mi compañero del alma, -Nos encenderemos por siempre.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asgard Mesaj tarihi: Kasım 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2005 yeni cıkmıs bir flime bilet almaya calısırken sıra tam bana geldiginde salonun dolması,biletin bitmesi:([signature][hline]For Ancelot The ancient cross of war For the holy town of gods Gloria, gloria perpetua İn this dawn of victory... Asgard the wiz Asgard the gotik:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
agrian Mesaj tarihi: Kasım 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2005 sokakta birisini bir arkadaşınız zannedip el sallamak,bağırmak,o kişinin dönüp baktığında da o kişinin sizin benzettiğiniz kişi olmadığını görmek... (bizzat yaşadım,ama bozuntuya vermeden sanki ona diil de başkasına el sallıyomuş gibi yaptım:))pehehe çok kötü bişey[signature][hline]Savaşlardan kimse masum çıkmaz., bazıları ise hiç masum çıkmaz. Sonsuz bozkırların, kıtlığın ve yaşayan hemen her şeyin düşman olduğu bir dünyada ise savaş kaçınılmazdır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar