Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Pis Elektrik

OogieBoogie

Öne çıkan mesajlar

Annemin beni mahalle pazarından aldığı sebze meyveleri taşıtmak için pazara çağırması ve pazardaki koca koca kadınların yürürken hiç yönlerini değiştirmeyerek yürümeleri yüzünden benim iki büklüm olmamı sağlamaları..Bikeresinde düz yürüdüm 3 kadına omuz attım evladım yavaş olsana diyolar bi de ya =) nasıl uyuz oluyorum nasıl uyuz oluyorum[signature][hline]Eski Ronaldinho
Lethe..
Sosyal ağlarda paylaş

hakkatten ya millet hic yolunu degistirmiyo bende inadına üstlerine yürüyorum arada 1 m kalınca oyllarını degistirmek zorunda kalıyolar yoksa bödöff diye üstlerine cullanıyorum:)[signature][hline]For Ancelot
The ancient cross of war
For the holy town of gods
Gloria, gloria perpetua
İn this dawn of victory...

Asgard the wiz
Asgard the gotik:)
Sosyal ağlarda paylaş

bence en onemlisi benımkı;
domaates dograrken mesela sagdan baslarsanız sola gıderken en sonrakı parcayı dograyamıosunuz katlanıo soldan baslarsanızda aynı sey sag ıcın gecerlı buna bı care lazım hıc normal domates dograyamıcakmıyım ben hayatta en sınır oldugum sey
Sosyal ağlarda paylaş

kalabalikta kafani biyere carpmak ve hicbisey olmamis gibim devam etmek=)[signature][hline]Savaşlardan kimse masum çıkmaz., bazıları ise hiç masum çıkmaz. Sonsuz bozkırların, kıtlığın ve yaşayan hemen her şeyin düşman olduğu bir dünyada ise savaş kaçınılmazdır.
Sosyal ağlarda paylaş

otobüste teyzelerin yer vermediğiniz için kin dolu bakışları...[signature][hline]Savaşlardan kimse masum çıkmaz., bazıları ise hiç masum çıkmaz. Sonsuz bozkırların, kıtlığın ve yaşayan hemen her şeyin düşman olduğu bir dünyada ise savaş kaçınılmazdır.
Sosyal ağlarda paylaş

sokakta birisini bir arkadaşınız zannedip el sallamak,bağırmak,o kişinin dönüp baktığında da o kişinin sizin benzettiğiniz kişi olmadığını görmek...
(bizzat yaşadım,ama bozuntuya vermeden sanki ona diil de başkasına el sallıyomuş gibi yaptım:))pehehe çok kötü bişey[signature][hline]Savaşlardan kimse masum çıkmaz., bazıları ise hiç masum çıkmaz. Sonsuz bozkırların, kıtlığın ve yaşayan hemen her şeyin düşman olduğu bir dünyada ise savaş kaçınılmazdır.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...