Asgard Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 dimi ya 500 bin kisiydi sanırım yazdıranlar:)[signature][hline]From the holy sea of golden flames flies the last winged unicorn With its magic breath of innocence rising to the crystal throne Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
beybin Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 aaah yılarca bunu söyledim.reşit olmadan niye bize müslüman diolar ailemiz öyle diye.hiçbişey yazmama olasılıı yok * mesla hristyn olucksan rahibe gidiosn işte senin gerçktn dini bnmseyip bnmsemediini öörenmk için sorular soruo eer inanırsa hristiyn oluosn işte ozmn deiştrblrsn ama dinsizsen olmuo işte.hep dedim dinsizlikte bir din olmalı.[signature][hline][ quote ]BoDrUmLu, 27 Ekim 2005 10:13 tarihinde demiş ki: bu forum dahaa onceden cook acılmıstı.. [ /quote ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 nüfus dairesinde halledebilirsin sanırım www.nvi.gov.tr burdan araştır yazaıyodur büyük ihtimal ne yapılabileceği.[signature][hline]be the vanquisher, to forgive Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lanfear Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 kimlik olarak ehliyet kullan. zira (tamamen kişisel fikrim) her hangir kağıdın üzerinde yazdığı için bir dini topluluğa bağlı olmak durumunda değil kimse. olaya farklı bir açıdan bakarsak: Din mefhumu detaylı bir şekilde incelenerek kişinin kendisine en uygun olanı seçmesi ile yazılmalıdır kimlliğe. Resmi makamalarca eğer faili meçhul bir şekilde ölen ve ölünün yakınlarının bulunamadığı durumlarda ( kimlik nasıl bulunuyorsa) gerekli cenaze merasimini tertipleyebilmek için yazılı olması isteniyor kimlikte. Müslüman bir çevrede doğuyoruz. henüz gözümüz açılıp agu demeden kulağımıza ezan okunuyor. çevremizdekilerin buyuk çoğunluğu müslüman bu durumda farkında olmadan müslüman oluyoruz. müslümanlığı gereği gibi yaşayanlar dindar oluyor. neticede ben müslüman gibi yaşamıyorum veya kimliğimde yazan dinin gereklerini yerine getirmiyorum. eğer ben islam dinin kabul etmiyorsam eminim ki o da beni pek kabullenmiyordur ( ne olursan ol gene gel hariç. o tamamen farklı bir boyut). kimliğimde müslüman / islam yazması beni pek rahatsız etmiyor. tıpkı medeni durumu: bekar yazması gibi.[signature][hline]what if god was one of us Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eshevar Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 biryerlere dava açılarak yapılıyor. uzun ve zahmetli bir süreç geçiriyor diye biliyorum. ayrıca boşta bırakılmıyor çünkü nüfus sayımında dinlerinde kaydediliyor olması gerek. ateist, deist gibi bir tanımın olması gerek diye biliyorum (tutup agnostics yazarlar mı bilmem tabi, sığar mı o başka mesele zaten) [signature][hline]writers block [Bu mesaj Eshevar tarafından 02 Kasım 2005 21:39 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lonely Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 laf olsun, post artsın diye konuşanlarda çoğaldı.. "dinsizlikte din olmalı" nasıl bi cümledir bu?[signature][hline]http://grin.hq.nasa.gov/ Deep Space aysiku : 2030100 Aşk; karşındakini bulunmaz Hint kumaşı sanmanla, hıyarın teki olduğunu anlaman arasında geçen zamandır... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sabrina Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Yorum yapmasak da sorusuna cevap versek? (bilenler özellikle)[signature][hline]Büyümek istemiorum, Değişmek de istemiorum.. -Benim hayvanat bahçesi =) -Bi resmi beceremedim rezil oldum (edit rekor) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
twistedemo Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 beybin söylemezsem çatlarım metboyla biz sıkıldıkça yazdıklarını okuyup gülüyoruz patlattın bir bomba daha tebrikler : )[signature][hline].my.angel.wings.are.bruised&restrained. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lonely Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 @SweetShadow : ben verdim gerekli cevabı...[signature][hline]http://grin.hq.nasa.gov/ Deep Space aysiku : 2030100 Aşk; karşındakini bulunmaz Hint kumaşı sanmanla, hıyarın teki olduğunu anlaman arasında geçen zamandır... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 nufus cuzdaninin dini o, sor bakalim dinini degistirmek istiyo mu cuzdan?[signature][hline]Khrall - Orc Warrior - Warsong (US) Tarkhun - Dwarf Hunter -Illidan (US) RamsesII, 26 Eylül 2005 14:20 tarihinde demiş ki: bazı travestilere hasta oluyorum,çok güzel ve sexi oluyorlar... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sabrina Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Herkes öle yapsa demiştim zaten.[signature][hline]Büyümek istemiorum, Değişmek de istemiorum.. -Benim hayvanat bahçesi =) -Bi resmi beceremedim rezil oldum (edit rekor) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
metboy Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 said: beybin, 02 Kasım 2005 20:51 tarihinde demiş ki: hep dedim dinsizlikte bir din olmalı. ahahah paticikteki en komik cümle budur heralde.[signature][hline]Biziz | Değiliz twistedemo, 16 Eylül 2005 tarihinde bana demiş ki: genk ne demek? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sir Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 aheuh dinsizliğe inancım tam, dini bütün bir dinsizim..[signature][hline]Lopeth, 25 Ekim 2005 18:14 tarihinde demiş ki: i see kız people Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 paradoksmusunuz nesiniz arkadasim!!![signature][hline]Khrall - Orc Warrior - Warsong (US) Tarkhun - Dwarf Hunter -Illidan (US) RamsesII, 26 Eylül 2005 14:20 tarihinde demiş ki: bazı travestilere hasta oluyorum,çok güzel ve sexi oluyorlar... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
metboy Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 said: Tcpip, 02 Kasım 2005 18:23 tarihinde demiş ki: kaldıramazsınız. fakat resmi olarak müftülüğe onaylatıp başka bir din ile değiştirebilirsiniz ki oda zor iş. alakası yok. gazetede vardı geçenlerde öğretmenin biri kaldırtmış hiçbirşey yazmıyor nüfusundaki din bölümünde.[signature][hline]Biziz | Değiliz twistedemo, 16 Eylül 2005 tarihinde bana demiş ki: genk ne demek? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lonely Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 kaldırılırda, değiştirilirde. ama nüfus cüzdanında yaptırılacak her türlü değişiklik gibi, bu konuda da mahkemeye başvurmak gerekli. müftülük, nüfus müdürlüğü filan değil. davayı kazanmanız için ipuçlarınıda bi önceki sayfada yazmıştım zaten.[signature][hline]http://grin.hq.nasa.gov/ Deep Space aysiku : 2030100 Aşk; karşındakini bulunmaz Hint kumaşı sanmanla, hıyarın teki olduğunu anlaman arasında geçen zamandır... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LordOfBlood Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Bencede değiştirsen ii olur ama zor biraz bu davalar..[signature][hline]Acıların Patisiyim... Siz Bana Bakmayın, KendiKendime Post Kasıyorum.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TRA_GS Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 off başka dert tasamı kalmadı bırakın ne yazarsa yazsın ya[signature][hline]can't settle the area Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kartan Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Lonelycim,niye böyle agresifsin davrandın bu konuda anlamadım,sende dertlisin galiba?Yada avukatsın çok geldi bu konu önüne?:)[signature][hline]"so now, i got a granddaughter from a son who's not me own, and a daughter o' his that's not his own. ye'd think that one of us would've figured out that half the fun's makin' tha damn brats!" Bruenor Battlehammer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lonely Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 ben bazı konularda agresif davranıyorum. din ile ilgili konularda buna dahil.[signature][hline]http://grin.hq.nasa.gov/ Deep Space aysiku : 2030100 Aşk; karşındakini bulunmaz Hint kumaşı sanmanla, hıyarın teki olduğunu anlaman arasında geçen zamandır... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Davion Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Orada hiçbirşey yazmaması gibi bi durum yok. Uluslararası kanunlar çercevesinde kabul edilmiş dinlerden birini yazmak zorundasın. Yani kalkıp satanist yada ateist , yazdırtamazsın.[signature][hline]!!!nisriG MafaK Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sir Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 ehueh hangi satanist din bölümünde satanist yazsın ister ki?[signature][hline]Lopeth, 25 Ekim 2005 18:14 tarihinde demiş ki: i see kız people Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 ne onemi var ne yazdiginin. cuma namazi sirasinda kimlik sorup islam yazdigini gorunce, sen neden cuma namazinda degilsin diye iceri mi alcaklar?[signature][hline]Khrall - Orc Warrior - Warsong (US) Tarkhun - Dwarf Hunter -Illidan (US) RamsesII, 26 Eylül 2005 14:20 tarihinde demiş ki: bazı travestilere hasta oluyorum,çok güzel ve sexi oluyorlar... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Disappear Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 said: Lonely, 02 Kasım 2005 18:42 tarihinde demiş ki: başlığa "nüfus cüzdanındaki din bölümünü kaldırtmak istiyorum" yazarsın, bende konunun içeriğini anlar girmem başlığa. "nüfus cüzdanındaki din bölümü..." gibi bi başlık atarsan bende merak eder girer okurum. bana laf salatası yapmayın... basligi okuyup direk post atarsan bu olur basligi okuyup mesajida okursan ne konuda oldugunu anlarsin , laf salatasini kimin yapip yapmadiginida. bu arada bildigim kadariyla mahkemeye basvuruyosun anti gerekceyi belirtirsen hallediyolar bildigim kadariyla[signature][hline]Oh baby you want me ? Well you can get this lap dance here for free. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lonely Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 @Disappear : vaktin olduğunda diğer postlarıda okuyabilirsen iyi olur.. ne dersin? hani konuyu kavrayabilmen açısından diyorum... @Davion : mahkeme kararına göre boşta bırakabilirsin o kısmı.[signature][hline]http://grin.hq.nasa.gov/ Deep Space aysiku : 2030100 Aşk; karşındakini bulunmaz Hint kumaşı sanmanla, hıyarın teki olduğunu anlaman arasında geçen zamandır... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar