Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

WoW ve Hile?

RabbiT

Öne çıkan mesajlar

said:
Namessar, 06 Kasım 2005 00:53 tarihinde demiş ki:
said:
RabbiT, 05 Kasım 2005 19:03 tarihinde demiş ki:
Eheheh Teşekkür ederim beyler..:D
Bu arada konuya el atmaya gerek yok ya,zaten biz Türkler olarak bu tarz şeylere gerek duymayız değil mi?!(=

saka mi bu? hilesi olan, bir turk un ogrendigi, ve sonra tum turklerin hile yapmadigi bir online oyun mevcut mu ? fps den mmo ya nerde exploit, nerde bug abuse, nerde hile, nerde haksiz kazanc , orda turk.

[Bu mesaj Namessar tarafından 06 Kasım 2005 00:53 tarihinde değiştirilmiştir]

Katılıyorum.. Sanki rabbit kardeşimizde aha program burda kullanında banlanın tarzından bişiler yapmıs.. Butun turklerin oyundan banlanmasını istiyo sanırım =) lol[signature][hline]Soulless - Burning Legion
Blazing Phoenix - Bloody Lock!!!

Join me! Together we can rule the galaxies father and son!!!
Sosyal ağlarda paylaş

Zannetmiyorum, 80küsür ytl verip bu oyunu aldıktan sonra üzerinden birkaç ay üyelik parası da verdikten sonra hileye başvuracaklarını insanların..

Şöle olur, adam o kadar baymıştır ki oyundan accountunu iptal etme derecesindedir. Başka bir oyuna başlayacaktır, askere gidecektir, tatile gidecektir, taşınacaktır, okulu vardır vs.vs.

Bu adamın hile yapma potansiyeli çok yüksek olduğundan yapabilir banlanırsa banlansın nede olsa iptal edecem diyordur yani :)[signature][hline]EU-Neptulon 60 NE Hunter, 60 NE Rogue, 51 Dwarf Paladin
EU-Laughing Skull 43 Orc Hunter, 15 Tauren Warrior
EU-Nordrassil 10 Dwarf Warrior
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Viktor, 06 Kasım 2005 01:11 tarihinde demiş ki:
hatta blızzard ın turkıye ve brezılyayı goszden cıkardıgı gıbı bır soylentıde mevcut

Bunun sebebi orjinal oyunlara yönelmemek şahsen bende blizzardın yerinde olsam bende ne oyun gönderir ne bişe yapardım hile konusuna gelince bu sadece türklere mahsus birşey değil wc de maphack yapan türk 1-2 taneydi onlarında acc 1 aymı ne ban koymuşlardı ama yabancılar deli gibi yapıyordu :P
Sosyal ağlarda paylaş

Tabiki orjinal oyun kullamamamız,bu güne kadar hepimiz orjinal oyunları kullansaydık Türkiye oyun firmalarının gözüne daha farklı gelirdi bunun yanında oyunlarda Türkçe dil seçeneğinide görürdük hatta bir Türk Oyun firmamız bile olurdu dünya çapında diye düşünüyorum...

Yazdıklarım hakkında konuşmak istiyorum,tabiki biz Türkler 7'den 70'e hile yapıyoruz.13 yaşında çocukta GTAsa'da gungungun yazıyo kullanıyo 17 yaşında çocukta CS'de şifre kullanıyo,WoW'da da bu mümkün yani Bizler bu işi iyi biliyoruz,Wow'daki kullanımın biraz tuzluya kaçar ama yakalanırsan,Ama biz Türk'üz değil mi? (= Elin gavuru nasıl yakalasın?eheh şaka yapıyorum Online oyunlarda ve WoW gibi bir muhteşem devasa online oyunda Hileye hayır!!![signature][hline]Light's Out Guerilla Radio Turn That Shit Up!
Sosyal ağlarda paylaş

gene işi orjınal oyuna doktunuz
bu ulkede orjınal oyunun yaygınlasması zaten ımkansızdı
adam zamanında 102 mılyon asgarı ucret alıyordu o zaman orjınal oyunlar 40 mılyondu
sımdı 500 mılyon asgarı ucret orj oyunlar 100 cıvarı
adam 1 ay gecındıgı paranın 5 te 1 ını turkıye gıbı pahallı bır ulkede oyuna yatırmaz
bu ne fırmaların sucu nede halkın sucu tamamen ulkenın ekonomısınden kaynaklanıyor
ayda 700$ alan adam halıyle 49.99$ u oyunlara verebılıyor yurtdışında
zaten en buyuk engel yuzde 18 bılmemkac satıs vergısı yanı KDV mız var yurdışına gore kaldıkı cogu ulkede boyle sacma bır uygulama yok amerıkada mısal bır tek calıfornıa eyaletınde var kaldıkı ABD nın en zengın eyaletıdır kendısı koymaz
ama sen ayda 500 mılyon maas alan bır adamın maasının mınımum 70 mılyonunu vergıyle elınden alırsan boyle oluyor işte

dunyada vergının vergısını odıyen tek mılletız araba alırken arabaya once KDV uygulanıyor atıyorum 20 mılyarlık arabaya 2 mılyar KDV gelıyor 22 edıyor fıyatı bıde bunun ustune OTV uygulanıyor 22 mılyardan yanı KDV olan 2 mılyarında vergısını oduyorsunuz

benzının pompa fıyatında lıtre basına yuzde 90 vergı oduyorsunuz bu ulkede

ama emınım bu ulkede yasıyan ınsanların yuzde 90 ının bu verdıgı vergılerden haberı bıle yoktur[signature][hline]"If your enemy has a choleric temper, seek to anger him."
Roy Mustang
Sosyal ağlarda paylaş

@Viktor

Ama o ayda 500 milyon alan adam gidip 2.5 milyarlık telefon kullanabiliyor.
Üzgünüm viktor ama yıllardır bu konu her açıldığında söylenen bu savunma cümlesi sadece bahaneden başka bişey deilidir. Ben bu güne kadar 4 farklı iş yerinde çalıştım hepsinde de tablo aynıydı, benim 1/4'üm kadar maaş alan adamların hepsinin elinde benim telefonumum 8-10 katı pahalı telefon oluyo. Adam oyuna meraklı oluyor bir ayda gidip 30 tane kopya oyun alabiliyor, sonra ben "kardeşim niye orjinal almıyosun" diyince "niye alim? 1 tane orjinal alacağıma 30 tane kopya alıyorum ben bu oyunların hepsini oynamak istiyorum benim hakkım deilmi bu oyunları oynamak" diye cevap veriyor. İyi o zaman aynı mantıkla bende "kardeşim benim hakkım deilmi ferrariye binmek" diye hergün banka soyayım.

Yeter artık, bu kendinizi kandırma çabalarınıza bi son verin lütfen. Orjinal oyun,müzik CD'si, kitap vs... almak sadece bi hayata bakış acısıdır, parayla veya başka şeyle alakası yoktur, o eseri ortaya çıkaran adama saygıdır başka bişey deildir. Bizden çok daha kötü maaşlarla ve hayat standartıyla hayatta kalmaya çalışan Hindistanda bir kişinin bile kopya oyun,CD,kitap aldığını göremessin. bu nedenledirki hindistan dünyanın sayılı yazılım üreticisi olma yolunda hızla ilerliyebilmektir. Çünkü ortaya çıkan firmalar önce kendi ülkelerinde yazılım satarak büyüme şansına sahiptir. bizde doğru dürüst bir tane yazılım firması varmı? Yok niye, çünkü türkiyede üretilen her yazılım elli tane ek güvenlik donanımı ile satılmak zorunda kaldığı için doğru dürüst kar bırakmıyor ve bu tarz ek güvenlik donanımlı yazılımı dünyada satmak zor olduğu için insanlar bu yazılıma rahbet etmiyor. sonuçta ülkemizdeki durum oluşuyor.
Bizim ülkemizde herkez kendi tarafından bakıyor olaya , herkez kendi çıkarlarını göz önüne alıyo, genel toplum çıkarının o kendi çıkarından 10 kat fazla işine yarıyacağını göremiyor. En baba yazılım yada oyun üreten adam bile bi yandan kopyadan yakınıp,kendi ürettiği yazlımın kopyalanıp çoğaltılmasına bozulup bi yandanda gidip kopya kitap okuyo. Üzgünüm ama biz bu trajikomik tablodan kurtulmadığımız sürece daha çooook bahaneler üretir kendimizi kandırırız her alanda.Hep ekonomimiz kötü olur, yediğimiz o son gol zaten ofsayttır, hakem yunanlıdır, binaları mütahhit çürük yapmıştır, karşıdan gelen kamyon yanlış sollamıştır. biz hep doğrusunu yapmışızdır hep başkaları suçludur.
Biz kolay yoldan para kazanıpm köşeyi dönme hayalleri ile büyüyen ve o günün gelmesini dörtgözle bekleyen bi milletiz. Hiçbişey yapmadan , çalışmadan, kendimizi geliştirmeden sadece bekliyoruz ve bişey sölimmi "daha çok bekleriz"
burada son sözü; yatağımın başucunda her sabah uyandığımda gördüğüm ve tekrar tekrar okuduğum bi söze bırakıyorum.

"Çalışmadan, öğrenmeden, yorulmadan rahat yaşamanın yollarını aramayı alışkanlık haline getirmiş milletler, önce onurlarını, sonra özgürlüklerini daha sonra da geleceklerini kaybetmeye mahkumdurlar."
Atatürk

edit:imla
[signature][hline]Albert Einstain demişki
" 3. Dünya savaşında hangi silahlar kullanılacak bilmiyorum ama 4. sünde insanlar taş ve sopalarla savaşmak zorunda kalacaktır."

[Bu mesaj FreEmoon tarafından 06 Kasım 2005 14:11 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

Freemoon, dediklerin ve anlattıkların her ne kadar offtopic olsada, bu güzel yazına katılmadan edemeyeceğim.

Ayrıca biz fakir bir ülke falan değiliz. Dünyada en çok ferrari sahibi bizim ülkemizde. Arkadaşın dediği gibi herkesin altında bir araba, hatta 2. Cep telefonlarını zaten saymıyorum, 12 yaşında çocuğun elinde bile 2 milyarlık telefonlar var. Ebeveynlerinin durumunu siz düşünün. Kapıcı rüstem efendiden tut, işçi ahmet kalfaya kadar; türk milleti olarak insanlar diğer insanları kıskanıyor ve lükse acayip hevesli bir milletiz.[signature][hline]EU-Neptulon 60 NE Hunter, 60 NE Rogue, 51 Dwarf Paladin
EU-Laughing Skull 43 Orc Hunter, 18 Tauren Warrior
EU-Nordrassil 16 Dwarf Warrior, 6 Gnome Mage
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...