Chemical Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2003 Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2003 saat 9 gibi bilgisayardan kalkmışım Gitmişim yatağa uzanmışım şöle sabahda uyutmamışlar Gerilmişim oohh böle omurgalarımı germişim Sonra incencik örtüyü ayaklarıma örtmüşüm raidi takmışım Bööle hih kalkarım birazdan eh derken Cüp diye uyumuşum... Aylardır ilk defa 9 da uyumuşum keyifli keyifli rüyamı görerken o tatlı erken yatmanın tadını çıkarırken TİLİİLTİLTİLTİLTİTLTİ Ha? Tİltiltiltilttlitltit Yahu... Ya telefon Lİlililililill Ya oof Alo? hah anne noldu hee he tamam hebe hebe hödö tamam bye Off Hazır uyanmışım bi tuvalete gidim gine yatarım (hala tatlı uyku gitmemiş yatsam uyucam) Gittim tuvalete rahatladım elimi yıkadım odaya girdim ANA ONE! Bi KARATI! bilgisayarın önünde BİLGİSAYARDA AÇIK! Ablam... "EDA!!! ÇIK YA UYUCAM" "Ya uyumucan" "YA ÇIKSANA KIZIM UYUCAM BE!" "Ses çıkarmam" "BİLGİSAYARIN KENDİ SESLERİ VAR! KLAVYE FAN HARDİSK YA KIZIMBIIIIIIIIIRAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAK!!!" O sırada baya bi çarpışma oluyo Sonunda oturuyo gene kız bilgisayara açıyo felan ben sürekli saydırıoyrum tabi allah belanı versiin emüü felan artık belalar tutarsada yazık olacak kıza:) Laf ata ata (örnek:"Köpeklerin duası kabul olsaydı gökten kemik yağarmış" Hep diyo bunu çok güzel susturdumda şimdi söletmeyin) Sonunda dayanamadı çıkdı Uykum da can't stop un klibindeki burnuna kalem sokulan adama dönmüştü:) Kalktım "ÖCÜM ÇOK PİS OLUCAAAAAK! NIHAHAHA" dedim arkasından(annemler yok bu arada evde, sonra geliolar onnar) Gittim gene yattım 30dk uyur uyanır modunda yatakda uzandım Sonra annemler geldi felan anlattım annemlere ablamın davranışını Ablam bilgisayarı salona taşımaya ikna etmeye çalıştı (omadı olmucak) Öle geçdi felan ama feci sinirliyim ben Bende gene uo oynamaya başladım sonra ne yapsam derken elime çok kuvvetli bi çift taraflı bantı aldım Küçük küçük kestim ablamın Sims cd lerinin plastik o mika kutularının arkasına yapıştırdım (simsi çok sever)(cd ler kutuların içinde:) ) Sonra sandalyeye çıktım 6 cd yide kılıcımın kabzasını kullanarak tavana yapıştırdım Şu an tavanda sağlam bi sims serisi var:) Ve bant abanmayınca çıkmıyan türden O kısacık boyu ile nasıl alıcak acaba:)(kılıçla deniyince kutulatın çatlama ihtimali var) Çok pisim ya[hline]Hippogryph rider demiş ki:The hippogryph is an amazing creature rarely seen outside of the wild.The tricky thing about... Let's see what happens when I stick my hand inside..." *GROAAAAARR* "ÇOTAAAAA" [Bu mesaj Chemical tarafından 03 August 2003 02:31 tarihinde değiştirilmiştir]
The_Delucian Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2003 Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2003 kardesler arası paylasım,uyum,anlasım sorunları ... bırbırıne ustunluk kurma sorunsalı ... ısımle hıtab ederek aynı kefeye koyma durumu ... dusmanından ıntıkam alınır gıbı alınan bır ıntıkam ... ablanda sana benzıyosa sende yarın cpu nu yada ekran kartı tavana yapısılı bulabılırsın ... ıyı gecının uslu cocuklar olun ...[hline]* tells "drizzt" wıth fear ... * tells "do'urden" wıth the head of man who said 'drizzt' ... *sevdaki ,onu egilmeden tasıyabilene yakısır ... *did you sergen ... *no ı'm blind ...
Chemical Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2003 Saf yağ yanarmı yahu? ahahah KArtlar tavanda HAHAH Bİ KOMİME GİTTTİ YAA:):D YARILDIM AHAHA Ablamda kendini bişi sanıyo Semio bikerem bende saymıom [hline]Hippogryph rider demiş ki:The hippogryph is an amazing creature rarely seen outside of the wild.The tricky thing about... Let's see what happens when I stick my hand inside..." *GROAAAAARR* "ÇOTAAAAA" [Bu mesaj Chemical tarafından 03 August 2003 02:34 tarihinde değiştirilmiştir]
Prawler Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2003 Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2003 walla bende yok interneti kesecek ya da keseceğim birileri tek başıma yaşıyorum[hline]mix edebiyat & oyun sitesi
Chemical Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2003 Ya bende şöle bişi sokağa çıkıyorum elimde silah çatışmaya giricem kafamda motorsiklet kaskı cebimde 3 torba cephane Doğa bana DİYET kola al Tööbe tööbe Ya kızım bakkal taaaaaa nerede biz Taaaaaaaa neredeyiz kafamdakine bak elilmdekine bak böle bakkalamı gidicen "Evet" 5dk olmadan bütün mahalleyi dağıtıyorum ben tabi Eve geliyorum "Nerde kolam? GİT BANA KOLA AL" "HAADİ LAN ORADAN HAA..." Ya rica etse o an işimde olmasa bakkala gidicek durumda olsam alırımda emredince işin olunca bakkala gidicek durum olmayınca insan kolayı almak istemio tabi Bidefa kablonetimin adaptörünü sökmüştü hatırlarsanız:) bende telefonunkini kullanmıştım hühe bakınız http://www.paticik.com/forum/view.php?id=36527[hline]Hippogryph rider demiş ki:The hippogryph is an amazing creature rarely seen outside of the wild.The tricky thing about... Let's see what happens when I stick my hand inside..." *GROAAAAARR* "ÇOTAAAAA"
Sintisyzer Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2003 Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2003 valla chemicallar kızdırılmaz, bakarsın boiling point dusuktur patlar fln. neme lazım[hline] milletin cinsi tercihlerinin cizgiler olması bizi ilgilentirmez tabii :)
Sintisyzer Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2003 Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2003 HABOOOOV 1000inci msgımı buraya attım[hline] milletin cinsi tercihlerinin cizgiler olması bizi ilgilentirmez tabii :)
elesso Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2003 Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2003 benim bilgisayar salonda rahatım,klimada var hem salonda oh :)[hline]..........
Sintisyzer Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2003 Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2003 said: elesso, 03 August 2003 02:49 tarihinde demiş ki: benim bilgisayar salonda rahatım,klimada var hem salonda oh :)[hline].......... vala benim odada bi minibar eksik. oda olsa yatma kalkma dısında odadan cımkicam ( wc molası tek ozmnlarda verilio dehahead )[hline] milletin cinsi tercihlerinin cizgiler olması bizi ilgilentirmez tabii :)
Prawler Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2003 Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2003 chemical içtin mi dicem yaşın küçük[hline]mix edebiyat & oyun sitesi
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2003 Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2003 hmm ben yarın seni bi ziyaret ediim...[hline]I know that the spades are swords of a soldier I know that the clubs are weapons of war I know that diamonds mean money for this art But that's not the shape of my heart
Chemical Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2003 Paticik piknikde babam bana bira almayı teklif etmişti ama istememiştim:) öle bi sorun yok yani ablamada banada çok abartmadıkca mesela şarabı bana 1 kadeh ablama bi şişeyi aşmadıkca serbesttir:) hehe sarhoş oldum bi iki kere :)bi defa 4 yaşında cin fondipledim bide 2000 yılına girerken içip içip sarhoş olmuşum diyolar[hline]Hippogryph rider demiş ki:The hippogryph is an amazing creature rarely seen outside of the wild.The tricky thing about... Let's see what happens when I stick my hand inside..." *GROAAAAARR* "ÇOTAAAAA" [Bu mesaj Chemical tarafından 03 August 2003 03:23 tarihinde değiştirilmiştir]
Chemical Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2003 babacum ablamın ilkokul arkı Babam evde depar atamıyo ama dışarda atıyo evde sağlam bir iki sıvayı yaktım(ciddiyim)[hline]Hippogryph rider demiş ki:The hippogryph is an amazing creature rarely seen outside of the wild.The tricky thing about... Let's see what happens when I stick my hand inside..." *GROAAAAARR* "ÇOTAAAAA"
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2003 Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2003 1)Babacum chemin ablasının tee ilkokuldan arkı babacum ikisinide ayrı ayrı çok sever sayar hatta chem tam olarak babacumun aynı yaşlardeki halinin karbon kağıdıyla kopyalanmış halidir, bilen bilir :) 2)babası bu duruma henüz bir şey diyormu bilemeyecem 3)evde mevcut bir koşu abndı olmadğı için evde koşmak nasiop olmadı 4) bu da devlet sırrı... yada halaçözülemedi... ee basın açıklamasından bu kadar[hline]I know that the spades are swords of a soldier I know that the clubs are weapons of war I know that diamonds mean money for this art But that's not the shape of my heart
Sintisyzer Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2003 Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2003 said: Chemical, 03 August 2003 03:22 tarihinde demiş ki:bide 2000 yılına girerken içip içip sarhoş olmuşum diyolarhehe ozmn daha bilinci tam oturmamıstı ztn eaeh[hline] milletin cinsi tercihlerinin cizgiler olması bizi ilgilentirmez tabii :)
Chemical Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2003 Ya ben o fotododa çok tombişdim Ya şimdi biraz göbek var ama dexim yüksekdir sanmayınki öyle tompul hantal ildeniz abi ile depar atıştık geçen gün hatta:) Sporcu yapım vardır ama biraz göbek tuttu Öle dump dump dump yürüyen bi obez diilimdir ben:) sakın öle sanmayın[hline]Hippogryph rider demiş ki:The hippogryph is an amazing creature rarely seen outside of the wild.The tricky thing about... Let's see what happens when I stick my hand inside..." *GROAAAAARR* "ÇOTAAAAA"
kermit Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2003 Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2003 hadi ordan sexi[hline] Durmak ölüm, taklit uşaklıktır; çalışmak ve yetişmek ise hayat ve özgürlüktür. L.Y. Rauch
Chemical Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2003 ulan benmi tospağayım? HAhahah! Kamerayı bilgisayara bağlıyabilsem neler yapabildiğimi anlardınız[hline]Hippogryph rider demiş ki:The hippogryph is an amazing creature rarely seen outside of the wild.The tricky thing about... Let's see what happens when I stick my hand inside..." *GROAAAAARR* "ÇOTAAAAA"
tunca Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2003 Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2003 valla inanmam[hline]"Fevaxium" Vern "Krakilin" Clemente "Riruix"
Jaheria Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2003 Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2003 said: tunca, 03 August 2003 15:40 tarihinde demiş ki: valla inanmam[hline]"Fevaxium" Vern "Krakilin" Clemente "Riruix" +1 // jacabo [Bu mesaj Jaheria tarafından 03 August 2003 16:59 tarihinde değiştirilmiştir]
Natural Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2003 Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2003 said: Chemical, 03 August 2003 14:07 tarihinde demiş ki: Ya ben o fotododa çok tombişdim Ya şimdi biraz göbek var ama dexim yüksekdir sanmayınki öyle tompul hantal ildeniz abi ile depar atıştık geçen gün hatta:) Sporcu yapım vardır ama biraz göbek tuttu Öle dump dump dump yürüyen bi obez diilimdir ben:) sakın öle sanmayın[hline]Hippogryph rider demiş ki:The hippogryph is an amazing creature rarely seen outside of the wild.The tricky thing about... Let's see what happens when I stick my hand inside..." *GROAAAAARR* "ÇOTAAAAA" ufak at ufak at be koçum.maşşalah bütün ailenizin hatta aile dışınızdaki özel hayatınızı gözler önüne sermişsiniz doğa bey![hline][b]Başlamak için en uygun yer olduğun yerdir...[b] icq:163898974
Predator Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2003 Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2003 chemical tak kamerayı , kalk amuda inanalım dimi ? (ben inanırım en azından ehhe)[hline]Guilty Chef(Gothic 2): There was a misunderstanding between a guest, meat clever and me ...
Natural Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2003 Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2003 bende chemical'ın 7 yaşındaki fotoları war heheehhe en kısa zamanda scan liyip yollarım eheh![hline][b]Başlamak için en uygun yer olduğun yerdir...[b] icq:163898974
Elexa Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2003 Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2003 ayy ablamla klasik kawgalarımızdır ben buyuk zewk alırım hatta son zamanlarda boyum bunu bikac santim gecti böle ellerine yapısıorum sıkı sıkı oda tırnaklıo brak sikerim lan dio yawaş diorum öyle gecimli tipleriz yani ama cok sewerm ablacımı exik olmasın
Elexa Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2003 Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2003 said: Chemical, 03 August 2003 14:36 tarihinde demiş ki: ulan benmi tospağayım? HAhahah! Kamerayı bilgisayara bağlıyabilsem neler yapabildiğimi anlardınız[hline]Hippogryph rider demiş ki:The hippogryph is an amazing creature rarely seen outside of the wild.The tricky thing about... Let's see what happens when I stick my hand inside..." *GROAAAAARR* "ÇOTAAAAA" eer gercekten bşiler yapabilcek olsaydın ispatlamak icin kendini parcalamasdn
Öne çıkan mesajlar