fkelesh Mesaj tarihi: Eylül 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2005 helal yaa muhtesem....[signature][hline]What we do in life echoes in eternity Revenge is a dish best served cold Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
izmir Mesaj tarihi: Eylül 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2005 la olm walla hayat offlıne knight onlıne dıe ben buna derim walla elımden gelsın bende bi harpyye siir yazacam :Pama bızde yazarlık nerde anca upgradeye boslara sd combosuna kafa patlat Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidey Mesaj tarihi: Eylül 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2005 said: Aware3, 04 Eylül 2005 15:31 tarihinde demiş ki: Ahanda buda benim şiir :D Manga&Aware3 - Bitti NP Birkez gelmişsin bu saçma KO ya Spaykları unutmak çok zor inan bana Sevdiğim buffer bile artık debuff atıyor girdiğim savaşlar DC vermeye başlıyor Bir LVL atlıyorum mutlu gibiyim sanki Geride CZ bıraktım birde Priest Lunarmı DArk lunarmı inan anlamıyorum Abyss beni içine çekiyor kendimi alamıyorum Olanlar yetmez gibi birde pm geliyor dier Düşman clanlar birer birer zırvalanıyor iyice dağıtmak için biraz daha kasıyorum sonra oturmuş mal gibi millete minor basıyorum Gidiyorum buralardan dönüyorum Bowldan Ahaaaa el moraddddlar bitti np!! Koşuyorum bakmadan, Varıyorum Towna Buff pls Ac plss, Bitti NP wcı wcı woow wcı wcı wow :D:D a.q. 5 dk boyunca kesintisiz güldüm.harika olmuş abi yemin ederim harika olmuş...helal olsun en iisi de buydu bence..rockncoke u kaçırmıştım dersane yüzünden sora hatundan bi ton laf yemiştim gelemiyorum die sinirimin içine edilmişti kelimenin tam anlamıyla..ama helal olsun sana aware3 unuttum a.q. herşeyi kendime getirdi yaa..dewamını beklioruz..ya harbi şu topic sticky olsun..[signature][hline] ''Onu sen açıcaksın'' dedi Usha'ya. ''Ben mi?'' nefesi kesildi.''Neden ben?'' ''Çünkü benim burada kaşığı cesurca tutarak durmam lazım'' diye cevap verdi Tas biraz sinirle.''Aynı zamanda,hem cesur olup hem de kapıyı açamam.'' ''Ah tamam!'' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Metakuso Mesaj tarihi: Eylül 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2005 hepsi süper :D :tup:[signature][hline]Kısalttım :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aware3 Mesaj tarihi: Eylül 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2005 bu topici birisi stickleyebilirmi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeBuffAndHeal Mesaj tarihi: Eylül 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2005 Bu topic çok güzel oldu yarılıyorum 2 saattir[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
raul7fb Mesaj tarihi: Eylül 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2005 bence bu topie herkes şarkı uydurup yazsın süper olmuş züpper[signature][hline]:tebrikz: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidey Mesaj tarihi: Eylül 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2005 stickleyin bu topici ama arabesk ko şeklinde diil de topic e uyan başka bi isimle[signature][hline] ''Onu sen açıcaksın'' dedi Usha'ya. ''Ben mi?'' nefesi kesildi.''Neden ben?'' ''Çünkü benim burada kaşığı cesurca tutarak durmam lazım'' diye cevap verdi Tas biraz sinirle.''Aynı zamanda,hem cesur olup hem de kapıyı açamam.'' ''Ah tamam!'' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BADDAL Mesaj tarihi: Eylül 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2005 en çok bunu sevdim şarkılarımın içinnden bidaha sölemek geldi :D BENİM GÖNLÜM SARHOŞTUR ESLANTIN ALTINDAAA RAVENLER BİR HOŞLTURRRR FALCONLARIN YANINDDAAAAAAA YANMAM GÖNLÜM YANSADA GOLEMLER BENİ ALSADAAAA GİYSİLERİM YANSADA İNN HOSTESİN YANINDAAAAAAA MAVİ NURDAN BİR IRMAK APOS TABİR SALINCAKKK BİR DE 2 MİZ KALSAK DERVİSHLERİN YANIDAAAAAA NE KEDER NE YAS OLURRR URUK TRONLARIN YANIDAAAAA OPALLLER SAFİR OLURRR ESLANTIN YOLARINDA -------------------------------------------------------------------------------- !!!DO YOU UNDERSTAND ME !!! [Bu mesaj BADDAL tarafından 04 Eylül 2005 15:58 tarihinde değiştirilmiştir][signature][hline]!!!DO YOU UNDERSTAND ME !!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
UcuBe Mesaj tarihi: Eylül 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2005 manga cover larını yapanlara sonsuz saygılar :):):) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serdary76 Mesaj tarihi: Eylül 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2005 :D Arkadaşlar herkezin emeğine sağlık :D Hepsi birbirinden güzel olmuş... HARİKASINIZ YAW :D Name...: crazyakrep / akreps Job......: Elemantel Lord/Ice / rogue Server..: Ares (ORC) / Ares (Human) Level....: 61 / 55 Clan.....: AlmaLibre / Puma [Bu mesaj serdary76 tarafından 04 Eylül 2005 22:25 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DjHellioN Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 valla manyak olmuş ellerine saglık yıkıldım yani[signature][hline]İşte Bunu Seviyorum=Plaklar What do you do? Yat the u you do Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aware3 Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 işte yeni şarkı : Rafet EL MORAD - Yüreğimle kasıyorum Yalan Bufferim, İnanma inn'lere Kapılıp Eziqlere,Bana sitem etme Hiçmi hissedmedin ahh, bendeki Screamı Ben sadece sana, bir sana kastıımmm!! inan healerim, bir ben keserim CZ acısı, inventoryde saklı Kestiğim karuslar, yüzümde yazılı Ben sadece sana, bir sana kastımmmm!! kesiyorum deli gibi ölümüne kasıyorum lvlleri bile bile kestiğim karusların yüzünden vicdan azabııı çekiyoruuuumm!! Yalan debufferim, inanma civcivlere Delos savurdu, beni yerden yere Kastığım np ler, dağıldı birer birer ben sadece canım, bir sana kastım Koşuyorum deli gibi ölümüne Screamı çakıyorum bile bile Onume gelen karuslardan npleri Topluyorummm!! Aman ulan gmler kaçıncı dc oldu bu lag içimi yaktı kin oldu ya beni kastır, ya beni öldür bu acc. artık acıyla doldu OOOOoooooOOooo Gönül Lunarlar içinde Oldu "Aware" Kastı yare yare Yollarda Hell fire misali illahi Yanıyoruuuuuuuuuuuummm!! aman ulan gmler dıt dıt dıt dıt bi dc daha olsa dıt dıt :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cobra226 Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 said: Aman ulan gmler kaçıncı dc oldu bu lag içimi yaktı kin oldu ya beni kastır, ya beni öldür bu acc. artık acıyla doldu Bu kısım çok güzel :D[signature][hline]Arma imzasında demiş ki: Bence ko insanın kendine yakışanı giymesidir. Sabah uyanınca chitin shelleri giyinip holy water of temple ile saçları yana yatırsak. Blessing potionla kokularımızı sürsek. Helena ya gitsek biz hasta olmaz mı? Etraftaki orclar bana gülünce, komik bişey varsa hep beraber gülelim koçum diyip daldım... Hobaaa tam geyik modundayım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
The_More Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 abi çok süper olmuş burda koptum bu kadar güzel şiir nasıl oluo da yazıonuz helal olsun :d Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spoof Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 bi gurup elmorad kahvede oturmuş karus elmorad maçını izlerken provoker izzet gelir ve haberi verir. -karuslar mahallenin başında abi. işte o an bütün kahve ayaklanır.köşedeki hayri cihitnlerini giymeye başlar.hüseyin duvara dayadığı lupus staffını arıyordur. tuvaletten hızla çıkan kerem masada duran shardları alır ve "hadi bakalım" der.kerem hüseyine swift verir hüseyin hızla mahalle başına gider bu sırada buffer hayrettin buffları daıtır.mage herkesi tp ederken proconsul arkalarından su dökmekte, isaac yavuklusunun arkasından bakmakta, charon da dua etmekdedir.mahalle başına varan elmoradlar 411i görür elinde silah üstünde kıyafetleri yoktur.bayan elmoradlar hemen arkalarını dönerler -barış barış diyorum peace out hadi bakalım +lan 411 ne barışı kestin o kadar czde bi kere inmiişim 20m ile zaten... -sen boşver 20myi patos yamuk çizdi heryeri troll kingle doldurcam meteor yağdırcam diyo +haydaaa oldumu şimdi -bassacaz abi herkesi çaırın hüseyin shouttan olayı yazar birkaç dk sonra herkes toplanır patosu basarlar..... patos, pekosla tavla oynamaktadır, az evvel mars olan çerezos suskundur.büyük geniş salona elmorad ve karuslar dalar 411 ve kerem shardları ile patosa dalarken o da ne kamera donar birden..... disconnected from server...... disconnectten sonra relog olanları patos esir alır artık relogdan sonra town çekip kaçanlar kurtarır kendini ..[signature][hline]kural disi .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spoof Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 buda ßenden biseyler olsun maksad allem =)))[signature][hline]kural disi .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternalus Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 zabazuhuahauhauahuaha hepsini anca okudum[signature][hline]Name: Buffy Clan: B4LIf3 Class: Priest Level: 1x Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gothic Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 Amanın da amanın kim gelmiş Gelen ünlü dark mareymiş sleep ı daha yeni yemiş belli gezmiş görmüş uniq item vermiş ********************** Tok evin aç kedisi fire blast delisi Ben seni uyutamam Bulunur bir debuffer laga takılır biri Ben seni uyutamam ********************* İyi kötü hoşsun hala Buralarda harcanma koş hadi eslant`a Buralarda paslanma ********************* Hiç bana bakma olmaz dark mareee Sen kendini uyut Hiç bana bakma olmaz dark mareee Başkasına git sulan ************************ E hadi canım hadi uyutasana Dark mare işte cıss yapıyor adamı İyi kötü koyar falla Buralarda fazla durmaaaa ************************ Sen beni uyuttuguna inandırma Sen önce kendini inandır Ben uyutan biri değilim ki Zaten uyuyorsun yıllardır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gothic Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 yorum plz :P[signature][hline][TÜRK`E KEFEN BİÇENİN ÖLÜMÜ KORKUNÇ OLUR] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aware3 Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 puahah :D süper olmush helal Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
raul7fb Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 süper ya topic süper burial saolasın kardeş[signature][hline]:tebrikz: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BADDAL Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 aşağıdaki topici oku [Bu mesaj BADDAL tarafından 05 Eylül 2005 21:43 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BADDAL Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 RAİBANIN ALTINDA Benim gönlüm sarhoştur raibanın ışığındaaas İnn hostesim bir hoştur pıananın altındaaaa Yanmam novalar yağsada nplerim havaya uçasada FR yapmasamda cz nin ortasında ********************* Mavi pelerinden bir ırmak simgesinde salıncak Birde eslantta kalsak troolerin yanın da Ne keder ne yas olur falconların yanında Ölünce exler noolur Falconların yanında ------------------------------------------- GÜL NOVA Sen atınca cz inler gül novacı Karuslar seni söler seni çağırır gül novacı ************************** Sen gelince pıan a coşar gül novam Raıba hep seni çağlar seni dinler kalluga *************************** Güz novalarıyla bir gün cz göçtü Karus kalmadıııı gül nova ************************ Bizim cz sensiz bizim pıana sensiz Olamadı gül novam ************************** Stafın da son bir kıvılcım gül novam Hala o lupusla seni beklerim raıbada ****************** Gözlerinde son bir nova gül nova Hala cz seni bekler seni çağırır güll novaaaa :-) ESLANTIN ÇOBANI :-) [signature][hline]58 lvl=paper mage Clan:TeRaPi Np:13x :rock: !!Do You Understand Me!! :rock: [Bu mesaj BADDAL tarafından 05 Eylül 2005 21:44 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BADDAL Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 daha da varda çok uzun sürer :)[signature][hline]58 lvl=paper mage Clan:TeRaPi Np:13x :rock: !!Do You Understand Me!! :rock: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar
BADDAL
Clan:TeRaPi
Np:13x
:rock: !!Do You Understand Me!! :rock:
Sosyal ağlarda paylaş