Aware3 Mesaj tarihi: Eylül 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2005 puhahah la en sevdiim topic bu oldu :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BADDAL Mesaj tarihi: Eylül 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2005 BİR ESLANT MACERASI BİR HARPYDEN İTİRAFLAR Ben ve annem hep eslantta babamların yanında doğarız ( falcon ) ama hep bizi bir hayvan çağırır takılırız peşine annemle(raven) bizi eslantı gezdirir arkadşlarım la dolaşırız biraz sonra sıkılırz adamı dövmeye başlarız adam bizi evvimize doğru götürmeye başlar adamı arkadan biri üfler adam ölmez neyse babamın yanınndan geçriz ve sonra adam kaybolur LURE BAŞLAR ANNNEEEE ANNEEEEEEEEE BUZU KAFAMA YEDİM KURTAR(raven oğluna doğru yaklaşırken) ahhhhhhhhhhhhh ANNE KAFAMA KIRMIZI Bİ TOP GELDİİİİ KURTARRRRRRRR (raven can çekirşirken) ANAAAAA BÖĞRÜM YANAR YETİŞ (ANASI ÖLMÜŞTÜR) ANA SOYUMUZ TÜKENİYORRRR HARPY BİRDEN HARPY QUEEN OLUR VE LURE Yİ DAĞITIR DAHA SONRA NOOLDUMU DERSİNİZ O DA ÖLDÜ GERÇEK BİR ESLANTT ÖYKÜSÜ[signature][hline]!!!DO YOU UNDERSTAND ME !!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wsadad Mesaj tarihi: Eylül 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2005 super ya koptum ahahha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BADDAL Mesaj tarihi: Eylül 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2005 daha fazla isterseniz yazabilirim[signature][hline]!!!DO YOU UNDERSTAND ME !!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aware3 Mesaj tarihi: Eylül 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2005 Ahanda buda benim şiir :D Manga&Aware3 - Bitti NP Birkez gelmişsin bu saçma KO ya Spaykları unutmak çok zor inan bana Sevdiğim buffer bile artık debuff atıyor girdiğim savaşlar DC vermeye başlıyor Bir LVL atlıyorum mutlu gibiyim sanki Geride CZ bıraktım birde Priest Lunarmı DArk lunarmı inan anlamıyorum Abyss beni içine çekiyor kendimi alamıyorum Olanlar yetmez gibi birde pm geliyor dier Düşman clanlar birer birer zırvalanıyor iyice dağıtmak için biraz daha kasıyorum sonra oturmuş mal gibi millete minor basıyorum Gidiyorum buralardan dönüyorum Bowldan Ahaaaa el moraddddlar bitti np!! Koşuyorum bakmadan, Varıyorum Towna Buff pls Ac plss, Bitti NP wcı wcı woow wcı wcı wow :D:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BADDAL Mesaj tarihi: Eylül 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2005 [spo1=TIKLA]valla bravo buda güzel olmuş aware al sana bir şarkı daha YİNE BANA TADINI TATTIRAMADIN YİNE KALAMADIK BAŞBAŞA CANIM İSTİYOR TAVADA HARPY DOYALIM HADİ TIKABASA YİNE BANA TADINI TATTIRAMADIN YİNE GELEMEDİM YANINA CANIM İSTTİYOR BAİŞBAŞA TALOS LA Bİ AKŞAM YEMEĞİ DAHA DAHA DAHA DAHAAAAA DIRININININDIRINDIRNDINIIRRIRNIDNIRJIIDIRIRINRINIRNINI ****************************************** BİR BAKTI FENA ÇARPTI HENEM KANIM KAYNADI BİR BKTI FEAN ÇARPTI HEMEN KANIM KAYNANI HARPY LER HİÇ UMRUIMDA DEİLDİ BENİ NE HALE GETİRDİ İNCE NARİN NAZENİN ÜRKEK BİRAZDA BİLEREK İNCENARİN NAZENİN ÜRKEK BİRAZDA BİLEREKKKKKK NAZLANIR İNLEYEREKKKKKKK NAZLAN NAZLANIRRRR İNLEYEREKKKKKKKKKKK ÇITI PITI UĞRUNA HANIM HANIMCIKTIR HARPY TÜYÜ BURNUNDA GOLEMİİİN ÇİTİNİNN GAMZEZİ NAKIŞLI ÇİÇEKLERİ OMMZUNDA BANA ÖYLE BAKMA YÜREĞİMİ YAKMAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA ELİNDEKİ IRONBOWLA DIRINININNIIDIRINMINII DIRIINININI ***************************** BENİM GÖNLÜM SARHOŞTUR ESLANTIN ALTINDAAA RAVENLER BİR HOŞLTURRRR FALCONLARIN YANINDDAAAAAAA YANMAM GÖNLÜM YANSADA GOLEMLER BENİ ALSADAAAA GİYSİLERİM YANSADA İNN HOSTESİN YANINDAAAAAAA MAVİ NURDAN BİR IRMAK APOS TABİR SALINCAKKK BİR DE 2 MİZ KALSAK DERVİSHLERİN YANIDAAAAAA NE KEDER NE YAS OLURRR URUK TRONLARIN YANIDAAAAA OPALLLER SAFİR OLURRR ESLANTIN YOLARINDA[signature][hline]!!!DO YOU UNDERSTAND ME !!! [Bu mesaj BADDAL tarafından 04 Eylül 2005 15:58 tarihinde değiştirilmiştir][/spo] [Bu mesaj BADDAL tarafından 04 Eylül 2005 16:16 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BADDAL Mesaj tarihi: Eylül 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2005 BU NASIL AWARE[signature][hline]!!!DO YOU UNDERSTAND ME !!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aware3 Mesaj tarihi: Eylül 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2005 her zamanki gibi züper :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Necro Mesaj tarihi: Eylül 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2005 Baddal all caps msj atıyosun bunun üstüne bide 2 kelime yazı için msj atıyosun BuraiL ve Aware nin yazıları güsel baddal ın ki Ho$ Değilzzz[signature][hline]Job:Kasar Post Send : 6xx Server : Paticik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LoRd_MsC Mesaj tarihi: Eylül 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2005 cok güzel ya :D:D:D:D[signature][hline]name= _Shujinko_&SouLDarkness lvl=6*__________& 4* Np= 27***_____& 5* Karus_Assasin____& Karus_WaRRior Baş Düşman= DraBuLL Server= Xigenon____& Cyper Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Milamber Mesaj tarihi: Eylül 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2005 ko nun sağlığa zararlarından biri daha :-) hll buri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
raul7fb Mesaj tarihi: Eylül 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2005 koptum süper olmuş bundan sonra herkes şiir uydurup bu topie yazsın zuhahahah[signature][hline]:tebrikz: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BADDAL Mesaj tarihi: Eylül 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2005 :tebrikz:[signature][hline]!!!DO YOU UNDERSTAND ME !!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KoRn3RoTh Mesaj tarihi: Eylül 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2005 burial ve awereninkiler çok güzel oolmuş...sonradan özenip yazananlarınki biraz fazla arabesk ve kıro...:D[signature][hline]geçende sıcak bir cz gününde xxx adlı şahıstan gelen pm... xxx=abi s.a nasılsın soru sorabilirmiyim_? ben=a.s sor_? xxx=abi burda ölünce para gidiyomu_? ben=ewet gidiyo...paranın yarısı gidiyo ve 50 np gidiyo np yoksa %5gider:) xxx=abi burda cafedeki abiler eğer paran yoksa üstündeki itemler gider, seni öldüren adama geçer itemler dediler_? ben=oha.çüş.lolzzzzzzzzzzzz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Necro Mesaj tarihi: Eylül 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2005 Bende onu diyorum :D aaware süper modifiye :D etmiş ama ya[signature][hline]Job:Kasar Post Send : 6xx Server : Paticik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BADDAL Mesaj tarihi: Eylül 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2005 :rock: La benim şarkılarımın neresi kıro:rock:[signature][hline]!!!DO YOU UNDERSTAND ME !!! [Bu mesaj BADDAL tarafından 04 Eylül 2005 16:45 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Necro Mesaj tarihi: Eylül 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2005 said: TrTownUser, 04 Eylül 2005 16:44 tarihinde demiş ki: Bende onu diyorum :D aaware süper modifiye :D etmiş ama ya Baştan sona hespi[signature][hline]Job:Kasar Post Send : 6xx Server : Paticik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JustGiveMeUrNp Mesaj tarihi: Eylül 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2005 ne kadar oldu bu ko ya başlayalın söyle ne olacaksın 60 olunca diye sorulan sorular tarih oldu ama senin inn hostesin hala dolu işte benim işte senin işte onun diye paylaşıyosun exp leri 3 kuruşluk partynle ne ? odamı ks yaptı sana ? eee? kutular kimde ? Bak sen ne yazık ki klasik bir magesin dostum ne yaparsan yap boşsun tamam 60 olmuşsun , ama yetmez, sadece bununla bu oyun bitmez alacaksın itemları olacaksın master brethde ona göre gideceksin cz ye kasacaksın np ama önce bir party bulacaksıııınn +++++++++++++<<<<<<<<<< diyerek bağıracaksın vermeyince delireceksiiiin kimseleeeeer vermeyeeceeek şimdi buff swift aldım diye birden kendini bowlamı atacaksın , hadi be bırak rioteye atross a ks yapmayı herkes gibi pk yap yaşa hayatını solo kesemiyosan bile ks yap , ne yap ama kap npleri çünkü bunlar para ediyor baksana samma bile yalan olmuş bowl da kavrulmuş , herkes coşmuş friend list e eklediğin bile arkadandan vurmuş tüm bunları bilerek yaşa ve sakın ama sakın np leri tüketeyim deme bir gün gelecek solo pk yapacaksın cz de ama o zamana kadar ks yapacaksın cz de 411 e Ghostface e bir party bulacaksııııın +++++++++++++<<<<<<<<<< diyerek bağıracaksın vermeyince delireceksiiiin kimseleeeeer vermeyeeceeek birdeen banlanacaksın soracaksın adminee nedeeeen banladın beni neden admin abi neden sonraa bakacasın göreceksin çaren yok baştaaan açacaksın paper flame mageeeee acele bişekilde yazdım :D[signature][hline]Name : JustGiveMeUrNp Server : Beramus Np : 30*** Level : 61 Açıklama : Paper Flame Set +7 hp 12 Wizard +8.. Class : Arch Mage ----------------------------------- Name : TrueBanana Server : Diez Np : 0 :D Level : 60 Açıklama : set +6 chitin :( Class : Berserker hero Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Eylül 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2005 aHAHA BU Daha güsel olmuş valla,hll olsun[signature][hline]from exile... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rubens Mesaj tarihi: Eylül 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2005 O kadar igrençki Buyüsten Çok Güsel :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lord_Aurain Mesaj tarihi: Eylül 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2005 mesajların hepsini yeni okudum harika olmuş.. tebrikler ama neden bilmiorum benimde içimde baddal ınkilere karşı kötü bi his uyandı valla bilmiorum onları sevmedim...[signature][hline]Post kasıo fln demeyin kardeşim özgürce yazarım içimden geleni isterseniz madalya yasağı koyun... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KaKsi Mesaj tarihi: Eylül 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2005 *!Gülmekten karnı şişer ve göbeği çatlar*[signature][hline]KaKşi: Sence Aşk gerçekten bir kumar mı? Ranina: Rus ruletinden farkı yok.. KaKşi: O halde niye beni öldürmüyorsun? Ranina: Yaşamak için sana ihtiyacım var. Tıpkı senin bana olduğu gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lordofdeads Mesaj tarihi: Eylül 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2005 =) ko yu yaşam tarzı haline getirenler için çok güzel (mana-ı diğer : aşık-ı ko) walla şiirler çok güzel olmuş çok yaratıcı baya uraşmışsınız elinize sağlık. ama türlü boş işlerle ülke kalkınmaz eğitim şart! :P[signature][hline]Anne : Oğlum ne zaman mezun olacan sen? Çocuk: Ya şu komboları öğrensem olacamda.. Bobert: Benim gibi kombolarsan gtmu verrim BuRiaL: aa sen türkmüydün? AresMajere: o.O Çocuk: zzz .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
VisuaL_TR Mesaj tarihi: Eylül 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2005 Ne eğitimi ya ben okulu bırakmayı düşünüyom KO eğitim ve öğretim dayanışma ve yaşatma kalkındırma ve uzun ömürler derneği kurcam :D[signature][hline]ViasuaL_TR 5x Diez Warrior Pro Benimle partideyken soru sorma,geyik yapma,pm atma.. Sadece hareket eden herşeyi yoket.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
izmir Mesaj tarihi: Eylül 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2005 la olm harıka banada msn den arkı yolladı koptuk kafede butun mıllet mal mal ustumuze bakıodu :D:D:D:D:D:D:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar