Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

IT (O)

GICIK2

Öne çıkan mesajlar

Arkadaşlar bu filmi bir cd dükkanından bulup mutlaka izleyin gerçekten iyi bir film kaçırmamanızı öneririm. Filmin konusu Doğa üstü katil bir palyaço ile ilgili. Bu palyaço çocukları korkutuyor daha sonra öldürüyor,onları yiyor. 7 kişilik bir grup çocuk bu palyaçoyu yeniyor ama 30 yıl sonra "O" geri dönüyor.[hline]Nebula/Locus :: Tommy Parker

Nekadar sallarsan salla son damla donuna düşer.
Sosyal ağlarda paylaş

İstanbuldaysan kitabını veririm sana. 1000 küsür sayfa mükemmel bir anlatım böyle bir kitap hayatımda görmedim. Filmi dandik kalır kitapta anlatılanlara göre. Ayrıca It, Dark Tower serisiyle de alakalı o seriyi okuyanlar da okusun.[hline]Antimodes a.k.a Bhaal Pheles.
UIN: 123455555
[b]Head, 05 August 2003 11:47 tarihinde demiş ki:
o ayak kimindir
DynamicK, 05 August 2003 12:04 tarihinde demiş ki:
ayak sux
kermit_frog, 05 August 2003 12:08 tarihinde demiş ki:
ayak parmaklarına bak
töbe töbe
Antimodes52, 05 August 2003 12:03 tarihinde demiş ki:
Ha bir de ayak benim oluyor =)
[b]
Sosyal ağlarda paylaş

Stephen King'in bana göre "Tommyknockers"dan sonra en güzel kitabıdır. Filmde ucuz olmasından dolayımıdır nedir bir o kadar başarılı geliyor bana sanırım fazla kırpılmadan 2 bölüm halinde yapılmasından ama kolleksiyonuma eklediim filmlerden biridir.[hline]"Onzac" Clan Martian Artist
"Ederan" Clan Fixör
"Gafur" Clan Enforcer
"Story of SadButcher"
Sosyal ağlarda paylaş

filmi izlemedim ama maalesef türkçeye 350-400 sayfa falan olarak çevrilmiş bi kitap. ingilizce okumak lazım. ya da adam gibi türkçe çevirisi var mı?

ps: bu arada stephen king'in nerdeyse bütün kitaplarında the dark tower serisine bi gönderme (ya da daha fazlası) oluyo...[hline]You have questions, my friend, but are you prepared for the answers?
Sosyal ağlarda paylaş

said:
SadButcher, 05 August 2003 17:08 tarihinde demiş ki:
Stephen King'in bana göre "Tommyknockers"dan sonra en güzel kitabıdır. Filmde ucuz olmasından dolayımıdır nedir bir o kadar başarılı geliyor bana sanırım fazla kırpılmadan 2 bölüm halinde yapılmasından ama kolleksiyonuma eklediim filmlerden biridir.[hline]"Onzac" Clan Martian Artist
"Ederan" Clan Fixör
"Gafur" Clan Enforcer
"Story of SadButcher"

The Tommyknockers cidden süper bir kitaptı, hele bitişine, bitişine demeyeyim de herifin kanlar içinde oturarak chapter'ın kapandığı halde ilginçtir ilk defa kitap okurken gözümden yaş geliyordu =)[hline]Antimodes a.k.a Bhaal Pheles.
UIN: 123455555
[b]Head, 05 August 2003 11:47 tarihinde demiş ki:
o ayak kimindir
DynamicK, 05 August 2003 12:04 tarihinde demiş ki:
ayak sux
kermit_frog, 05 August 2003 12:08 tarihinde demiş ki:
ayak parmaklarına bak
töbe töbe
Antimodes52, 05 August 2003 12:03 tarihinde demiş ki:
Ha bir de ayak benim oluyor =)
[b]
Sosyal ağlarda paylaş

Eheh benim favorim o kitapta ordunun ilk şehire girmeye çalışırken havada uçan Kola.yiyecek vs. otomatları tarafından telef edilmesi olayı ve hologram kilisedir acaip severim o kitabı her nasılsa kitabın adını Türkçeye çeviren zat-ı muhterem "Şeffaf" ı uygun bulmuş elleri kırılsın.

Bu arada Blind Guardian ın Altair4 ve Tommyknockers şarkılarıda kitaba ithafen yapılmıştır.
[hline]"Onzac" Clan Martian Artist
"Ederan" Clan Fixör
"Gafur" Clan Enforcer
"Story of SadButcher"

[Bu mesaj SadButcher tarafından 05 August 2003 18:16 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

çok eskiden izlemiştim
hatırlayamıorum ama

şeytan palyaçoları çok severim
bi ara izlicem

stephen king in romanından şey edildiğini de unutmamak lazım[hline]It's all a puzzle, isn't it, Joseph? Like a game of chess, perhaps. The pieces move, apparently aimlessly, but always towards one single objective: to kill the king. But who is the king in this game, Joseph? That is the question you must ask.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...