GICIK2 Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2003 Arkadaşlar bu filmi bir cd dükkanından bulup mutlaka izleyin gerçekten iyi bir film kaçırmamanızı öneririm. Filmin konusu Doğa üstü katil bir palyaço ile ilgili. Bu palyaço çocukları korkutuyor daha sonra öldürüyor,onları yiyor. 7 kişilik bir grup çocuk bu palyaçoyu yeniyor ama 30 yıl sonra "O" geri dönüyor.[hline]Nebula/Locus :: Tommy Parker Nekadar sallarsan salla son damla donuna düşer. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lixad Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2003 Asıl kitabını okumanı tavsiye ederim film bana yetersiz geldi(normal sonuçta bir film)[hline]Alma Mater Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Popeye Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2003 çocukken izledigimde acaip korkmuştum en son arkadaşlarla izledik 1-1.5 sene önce hiç etkilemedi hatta bazı sahneler komik geldi ( palyaçonun tipi falan ehe ) ama yinede stephen kingin en güzel kitaplarından biridir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2003 walla bende kucuckken ızlemıstım fılmını acaıp kormustum ama bu zmanlarda hıc ızlemedım alcam bende de unutoyurum :p[hline] a$k bir sabunsa köpürt beni pakize Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Antimodes52 Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2003 İstanbuldaysan kitabını veririm sana. 1000 küsür sayfa mükemmel bir anlatım böyle bir kitap hayatımda görmedim. Filmi dandik kalır kitapta anlatılanlara göre. Ayrıca It, Dark Tower serisiyle de alakalı o seriyi okuyanlar da okusun.[hline]Antimodes a.k.a Bhaal Pheles. UIN: 123455555 [b]Head, 05 August 2003 11:47 tarihinde demiş ki: o ayak kimindir DynamicK, 05 August 2003 12:04 tarihinde demiş ki: ayak sux kermit_frog, 05 August 2003 12:08 tarihinde demiş ki: ayak parmaklarına bak töbe töbe Antimodes52, 05 August 2003 12:03 tarihinde demiş ki: Ha bir de ayak benim oluyor =)[b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jankis Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2003 yazın izleyecektik 3 saat diye vazgeçtik ve onun yerine the shining'i izledik[hline]things you own end up owning you (tyler durden) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SadButcher Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2003 Stephen King'in bana göre "Tommyknockers"dan sonra en güzel kitabıdır. Filmde ucuz olmasından dolayımıdır nedir bir o kadar başarılı geliyor bana sanırım fazla kırpılmadan 2 bölüm halinde yapılmasından ama kolleksiyonuma eklediim filmlerden biridir.[hline]"Onzac" Clan Martian Artist "Ederan" Clan Fixör "Gafur" Clan Enforcer "Story of SadButcher" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grudge Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2003 filmi izlemedim ama maalesef türkçeye 350-400 sayfa falan olarak çevrilmiş bi kitap. ingilizce okumak lazım. ya da adam gibi türkçe çevirisi var mı? ps: bu arada stephen king'in nerdeyse bütün kitaplarında the dark tower serisine bi gönderme (ya da daha fazlası) oluyo...[hline]You have questions, my friend, but are you prepared for the answers? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2003 Kitabı inanılmaz hoştu.[hline]Kalplerdeki Kaymak Asli Profocio Web Hosting Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Antimodes52 Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2003 said: SadButcher, 05 August 2003 17:08 tarihinde demiş ki: Stephen King'in bana göre "Tommyknockers"dan sonra en güzel kitabıdır. Filmde ucuz olmasından dolayımıdır nedir bir o kadar başarılı geliyor bana sanırım fazla kırpılmadan 2 bölüm halinde yapılmasından ama kolleksiyonuma eklediim filmlerden biridir.[hline]"Onzac" Clan Martian Artist "Ederan" Clan Fixör "Gafur" Clan Enforcer "Story of SadButcher" The Tommyknockers cidden süper bir kitaptı, hele bitişine, bitişine demeyeyim de herifin kanlar içinde oturarak chapter'ın kapandığı halde ilginçtir ilk defa kitap okurken gözümden yaş geliyordu =)[hline]Antimodes a.k.a Bhaal Pheles. UIN: 123455555 [b]Head, 05 August 2003 11:47 tarihinde demiş ki: o ayak kimindir DynamicK, 05 August 2003 12:04 tarihinde demiş ki: ayak sux kermit_frog, 05 August 2003 12:08 tarihinde demiş ki: ayak parmaklarına bak töbe töbe Antimodes52, 05 August 2003 12:03 tarihinde demiş ki: Ha bir de ayak benim oluyor =)[b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SadButcher Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2003 Eheh benim favorim o kitapta ordunun ilk şehire girmeye çalışırken havada uçan Kola.yiyecek vs. otomatları tarafından telef edilmesi olayı ve hologram kilisedir acaip severim o kitabı her nasılsa kitabın adını Türkçeye çeviren zat-ı muhterem "Şeffaf" ı uygun bulmuş elleri kırılsın. Bu arada Blind Guardian ın Altair4 ve Tommyknockers şarkılarıda kitaba ithafen yapılmıştır. [hline]"Onzac" Clan Martian Artist "Ederan" Clan Fixör "Gafur" Clan Enforcer "Story of SadButcher" [Bu mesaj SadButcher tarafından 05 August 2003 18:16 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hella Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2003 onu gülerek izlemiştim ama kitabını bilemicem okumadım etmedim =)[hline]G-power a.k.a gehena werewolf uin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HellHound Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2003 efenim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2003 çok eskiden izlemiştim hatırlayamıorum ama şeytan palyaçoları çok severim bi ara izlicem stephen king in romanından şey edildiğini de unutmamak lazım[hline]It's all a puzzle, isn't it, Joseph? Like a game of chess, perhaps. The pieces move, apparently aimlessly, but always towards one single objective: to kill the king. But who is the king in this game, Joseph? That is the question you must ask. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ceday Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2003 küçükken korkutmustu da, suan gülüonuz izlerken nerdeyse.. bence heves yapıp da izlemeyin, gider 3 saatiniz bosuna.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2003 ehh o zaman bana seni hala korkutan bi film söyle de indireyim hemen :)[hline]DürümMaster: Return of the Adana Dürüm Count: 4 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ceday Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2003 yakın gelecekte pek yok :) bu gece Hulk ve Anger Managementı izlicem, onlar korkutursa haber veririm eheh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2003 sanmıyorum Ceday, türü korku değil onların aa ama anger management ta galaxia isimli karakterden korkabilirsin :P[hline]DürümMaster: Return of the Adana Total Casualties: 4 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar