Dreamer Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 Hayatınızda hiç sevipde beraber oldugunuz kişiyle doyumsuzluk elde etiniz mi?Biraz garip oldu. Size betimlicem.BEn şuan hayatımda en çok istediğim duyguyu elde ettim.Beni seven güzel akılı bir kız arkadaş.Sanırım bıktınız bu kız laflarından ama herzaman konuşulucak bir konudur.Ben onu o kadar çok seviyorum ki bunu bi ben biliyorum birde allah. Bzen allah'a da inanasım yok ama bazende müslümanım diyip herkese karşıda savunuyorum allah'ı.O kadar karma karışık bir duygular içerisindeyim ki ne yapıcağımı bilmiyorum.Öss senem. Ailem üstüme geleceği kadr geliyor. Onunkinelerde geliyor üstüne. Ben salak gib 2 ay oldugunda sözlendim şu an 3 aydayız. dedik ki biz evlencez. Ne olursa olsun. dedik ki biz asla ayrılmıcaz. Dedik ki biz herkesten farklı olucaz. Evet dediklerimiz suan hepsi gercekleşti.herkesten farklıyız. Cogu kişinin yorumu cok yakıştıgımız. Bilmiyorum önceden de aşık olmuştum ama bölye değil sonucta birkez yaralanmış o acıy tatmıştım. Bir daha asla taki düzgün birisini bulan kadar ciddiye bağlanmicam dedim. Yaşım 17. daha birçok şey görücem bu koca hayatımda. aslında hayat dediğnin nedir ki! Gözünü aç ve kapa. bi bakmışsın 60 yaşındasın. hayatın cogunu yaşamış deneyimler kazanmışsın. ama bakıyorsun ki aynı kız yok yanında.Benim bi kalbim var. ÇOk ama çok hasas. Ne derseniz diyin dünyada en duygusal insanımdır ben.Her dedğiğne alınıyorum kim olursa olsun. Ama o var ya o onun dedikleri beni yıkıyo. O beni cok seviyo . Belki ona göre benim onu sevdiğimden daha fazla seviyor.Bunu bilmiyorum sadce sevdiğni biliyorum. Onu kaybetmekten korkuyorum. bir zamanlar hayata küsmüştüm. Yaşamak artık sadce alışkanlıktan başka birsey değildi. Ama artık o geldi. Bir kayanağım var. Sonra aslında unutuklarımı görüyorum onsuzlık bir sonsuzluk değildir sadce bir kararamsarın bakış açısıdır.yaşamadığım o kadar çok şey var ki bunun farkında değilim. İlk başta dediklerimle çelişkiye giriyorum.Dönelim benim sorunuma. Ben cok seviyorum deli gibi seviyorum belki bunun gibi cok kişi gelciek belkide gelmicek bu benim ve onun elinde. Ama şu aklımda çıkmıyo ya giderse ben ne yapıcam. ONun Cevabı suydu sen gidersen ben 1 sene yasamam sokakda gorunce ne yapıcagımı sasırım belki düşerim eblki takılırım belkide kekemelerim. Ama sonra birisi gelir. ya ben bunları duymak istemiyorum ama duymadan da yapamıyorum meraklanıyorum. Bu satırları yazarken gözlerimde hayatımın en değerli varlığımı bırakıyorum. Göz yaşlarım. Bir kere sevdiğimi sandıgım bir kız vardı. Onun için şu değerli ve değersiz hayatımı sona erdirmek istedim.Ama şuan gülüyorum. Ben sanırım hasta birinsanım daka başı polemik yaratıyorum kendimide onuda üzüyorum. O istanbula gitmek istiyor. Ailesinden bıktı artık. Onu cok kısıtlıyorlar ONA göre. Cogu zaman kavga ediyolar. İStanbul onun için bir kaçıs mezun olucada benimle evlencek. Annesi ve babası mezun olunca 1 hafta sonra evlenmişler bende gırgırına 6 gün sonrada biz evleniriz. Ya bunlar palavra. Ben bu kızın gitmesini sitemiyorum. Oda benim gitmemi sitemiyo fakat onun için herşey mükemmel ama benim için mükemmel diye birşey olamdıgından iyi gitmiyo. Ben kavga etmeden duramıyan bir insanım.o Aslıdna çok değişti benim için.Sigarayı bıraktı.AÇık giyinmiyo artık.Hayatında ilk kez AŞKIM dedi. öyle ya ben cok fazla aglıyorum. Anlamıyoum Onceden aglama denen bir duyguya sahip değildim.İstanbula gitmicem diyo. Sonucata ben gitmesini sitemiyorum. O kadar free bir kız ki anlatamam. Ya ben ndn buraya neyi yazmaya çalışıyorum bilmiyorum . Bazı seyler kötü gidiyo. O kötü giden şeyler içimde ve hala farkına varamadım. Ya ben üzülmek istemiyorum. Ders çalışmma lazım universite kazanıcam ya . Hayatımı kurtarıcam. Benim 1 sene kaybım gibi birsey olamaz.Ailem cok farklı. Babamla aramızda nerdeyse 8 nesil farkı var. Ben 17 babamsa 62 yaşında. beni anlamıyo. Ve ben dayanamıyorum artık bu izdihama. Sıkıştırıyolar. hemde çok. Bzen ölüm bir çözüm değil sadce bir karktersizlik işidir diyorum ama bazende bir çözüm cehenemde yanmaya değer sanırım diyorum. Bilmiyorum neyi bilşmediğimide bilmiyorum.ona her zaman ben hayallerimin ötesinden geldin. benim asla rüyalarımda göremiyceğim bir kişi olarak geldin. Benim belkide sadce bir hücrem oldun ama ben senden oluşmaya başladım.zaman geçttikçede sana baglı olucam sensiz olamicam. eger sen gidersen vücudumda gider.paramağımda yüzük var şuan dokunuyorum oan hissediyorum seni uzklarda.Bu yüzük baglıyo seni bana. Birde o küçük kalbinden çıkan büyüleyici sevgin.Seni seviyorum desem yalan olur. Aslında tanımlayamaz. tanımlayacak bir kelime yok. Herkesin yaşadığı bir pıtırcık aslında hayatonda bir bir yer kaplıyo.o Şuan ders calsııyo. benimde calısmam lazım ama bu rahatsızlıkla calısamıyorum. ortalamsı 4.96 benimde 3.60. o istediğini elde edicek kazanıcak. bende kazanıcam ama o ankarada kalmicak. Gözden ırak olan gönüldende ırak olucak. sabancı istiyo bense bilkent. Gitmek istiyoru birakmak istemiyorum. Fakat durumumuz o kadarı karşılamıyo. aslında git gide kötü oluyor.BElki onlarda ödiyemezler bilmiyorum ama ist Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Angelotti Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 Biri gider biri gelir demek geliyor insanın içinden ama nafile.. Her satırı okudum kelime kelime ; Tutku öyle bir hal almışki sende.. Ama dikkat et zevk tepelerinin en zirvesindeyken sakın aşağı düşme[signature][hline]. v a n i l l a . m i x e d . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mawiman Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 keşke paragraf kullasaydın ya vard bem mi görmedim[signature][hline]Eyer yaşıyorsun ve yaşamak için hiçbirşey yapmıyorsan neden yaşıyorsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Villians Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 Ben bilimiyorum artık iyi düşün sonra kızı seni sevmiyormuşum deyip ayrılma ihitimalin yüksek...[signature][hline][b][u][i]Dark Elf-.I was gonna move out...ummm...get, get a job, get my own place, ummm, but... I go into the mall where I want to work and they tell me, I'm, I was too young... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Famy Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 ya baya karısık bıdurun we cok karısık yazmıssın okuycam dıe öldum yaa aslında kızın dedğı bıyerde doru rahat edersınız ıstanbul gıbı bıyerde yanı aılelerınızden bukadar sıkılmıs we bunalmıssanız tek care baska bıyer yazmak unide.. ama tabı durumlar bazen ıstendığı rahatlıkta olmayabılır ama eğer gercekten ıstersenız o ısta sen ankarada olsan da dewam edebılırsınız tabı zor olsa da.. bı de daha 17 yasındasın we sozlenmışsın brz erken dıılmı yanı gusel bı arkadaslık yasaydınız daha ıı olurdu belki ayrıca bukadar kasıp sıkma kendını hersey nasıp we kader sonucta brz oluruna bırakmak lazımmm gusel bı sewgınız war gıbı bunun tadını cıkar.duzenlı bı sekılde dersını calış sınawına gır bunalım yapma fazla sters stres doğurur.. ps:benım yasım da 18 sadece tawsıyelerım bunlar ..[signature][hline]cok güçlü ama cok dıkkatlı olmak lazım cok sewmek ama cok gerçekçı olmak lazım... PATİCİK KIZLAR KLUBU Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dreamer Mesaj tarihi: Kasım 6, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2005 Biliyoruym hersey oluruna bakmar varken ndn kasıyorsunuz diypsunuz bende size asıgım diyeceim. BEnde istanbula gitmek isterim ndn istemim.Ya neyse zamanla düzelicem sanırım. Ama şunu 5 sene sonra yazıcam burayay sakın unutmaıyın ben bu kızla evlenicem. sozlenmemin zamanıyok sadece bazı seylerı daha fazla ciddiye alma konusudur. sağolun varlıgınız belirtiginiz için ve yorumladınız için Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar