TheDarkOne Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2003 Merhaba .. Ben Istiaron Ultima Online Sunucusu yetkililerinden Heren Istiaron .. Sunucumuzu Role Playing sunucusu olsun diye açtık fakat oyunculardan gerekli desteği ve isteği alamadık .. Bu işe gönül vermiş , Ultima Online'da Role Play yapmak isteyen oyuncular aramaktayız , power play yapanlara hiç bir şekilde karışmayacağız fakat Role Play yapacak kişileri yaptığımız Role Playing adasına yerleştireceğiz , o üyeler üzerine Quest/Raid vs yapacak ve her türlü desteği vereceğiz .. Ne tür şeyler yapacağımızdan bahsedeceğim , bu tür bir sunucuda oynamak isteyenlerle görüşmek için yeni bir icq numarası açtım , beni buradan bulun , konuşalım , görüşelim , karakter background unuzu yazın , eğer kabul edilirseniz sizi alalım bu Role Playing diyarına.. Icq : 275121361[hline]Heren Istiaron Order Of Wizards Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TheDarkOne Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2003 Aranıyor .. , Wanted[hline]Heren Istiaron Order Of Wizards Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gokhangs Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2003 Sayın darkone ben bu çalışmanıza yardım etmek isterim ve her türlü desteğide vermeye hazırım ne zamandır böyle bir uygulama bekliyordum icq no 102312332 burdna bana ulaşırsan daha rahat konuşuruz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
taz Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2003 heren ve role play ha ?.. way anasını.. "dsdfsdfsfd" la olmuyo olm bu isler.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natural Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2003 kesinlikle yapılmalı !bende warım... nebulada rp yapmak kadar iğrenç bişey yok! icq:163898974[hline][b]Kart-An Ezzateni Esharra Ekutenni ANTİ-Chemical[b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar