Murtaza Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 Üniversite quest' ini bitirmem lazım Bayaa experience point veriyomuş. Onu bitirdikten sora Askerlik quest' i var. öehh, neyse...[signature][hline]**** ** Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 hebberaberbörtleyek :tebrikz:[signature][hline]Anywhere but Nowhere.. Burayı seviyorum ama ban yedim.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hardter Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 nice senelere[signature][hline]Asker vurulduğunda değil unutuldugunda ölür Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
malik Mesaj tarihi: Kasım 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2005 kutlarız..[signature][hline]yalnızlık Tanrımın lutfu.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BuRiAL_TR Mesaj tarihi: Kasım 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2005 said: Subx, 06 Kasım 2005 00:29 tarihinde demiş ki: Ehaa iyiki doğdun adaş :) Biz aynı yaştayız ha galiba,ama 4 gün büyüğüm senden ;)Zaten bizim doğduğumuz senelerde Onur ismi modaymış,50bin tane yaşıtım Onur var kıl oluyorum adssf asojghboasjgbıoajsg :D[signature][hline]Why can't you just forgive me? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar