olorin84 Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 Serverda (Kor'gall) Malaguti die lvl 60 bir NE rogue var Enchanter adam butun serveri soydu Enchant yapıcm reagents getirin dio alıyo reagents leri bide parayı logout oluyo sonra gelip AH de satıyo tüm serveri deli etti adam GM şikayet yağmuru geldi bnm yapabilecegim birşey yok dio oda Sonucta uyarabilir böyle bir davranış sergileme diye Ticket atarken Behavior die bölümü koymuslar ama bundan yanlış ve adice bir davranışmı olur deli oldum ya Bide Reagent lerini cok iyi fiyata sattım die milletle dalga Geçio off off wow da bu hale geldi online oyun haram bana ...[signature][hline]vrak vrak sıkıldım bu yeşillerden :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sensible Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 Gm nerden bilecek ki adamın yapıp yapmadığını?... Sizin hatanız o,güvenmeyin.[signature][hline]N i g h t w i s h Kerforn/Night Elf Druid (Invadoria) Burning Legion Nerf Shaman! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 eh yani bütün server diyosun durmadan kazık yiyosanız sorun sizde bence.hadi 1 kere dolandırır 2 kere olurda hala adama inanıyosanız gm ne yapsın :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
thanatos Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 drama![signature][hline]oyle iste. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Helcaraxe Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 hepsi komplo.[signature][hline]You cannot change your fate...noman can Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
riglous Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 gidip foruma mesaj atarsiniz, kimse alisveris yapmaz. adamin sattiklarini da kimse almaz... ne kadar ucuza satarsa satsin almazsaniz olay biter. gurup falan da kurmazsa kimse adam oyunu birakir zaten. kimse uymaz falan demeyin, en kalabalik server'da bile yapilabildigine gore siz de yapabilirsin.[signature][hline]Tulahr Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mighty_THoR Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 bu bir role playing game sizde dolandırılmışsınız oyun ruhu açısından güzel bir olay[signature][hline]Legions of Ebonlore Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Udinen Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 /violin[signature][hline]SR|Udinen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Greandisthas Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 Rogue iste :D[signature][hline]Server: Burning Legion LvL 60 Nightelf Rogue Guild: Invadoria http://wow.allakhazam.com/profile.html?162005 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Giber Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 Ruja bak işini biliyor, vay sahtekar.. Ambargo koyun anasını satim[signature][hline]EU-Neptulon 60 NE Hunter, 60 NE Rogue, 51 Dwarf Paladin EU-Laughing Skull 43 Orc Hunter, 15 Tauren Warrior EU-Nordrassil 10 Dwarf Warrior Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirluin Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 o bişeymi ya daocta nerner diye bi adam.. http://darkwolves.biz/nerner.html[signature][hline]I've come to the conclusion, yes I know That between black and white there is no room for two The scale it might be wide, but there's no need to be blind Between black and white there is no room for two Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Remus Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 hehe neymis rougelara guven olmaz enchantmi yaptirican o zman mage bulucan :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 haahh adam iyi kazıklıyormus heueh[signature][hline][b]"I can give anything you want,but don't want something that i don't want to give" MSN g3nk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 nerner inanılmazmış yalnız tebrik etmek lazım gerçi onunla iletişime girenlerinde zeka seviyelerinde bir gerilik var muhtemelen... :D[signature][hline]The one side moon is always dark. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darklight1903 Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 abi bu nerner ne ya. zhuah you wont believe what i just got. xxx all from a man. lol[signature][hline]Nanette the danette. Burning legion. Alliance. Mage. Invadoria. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
olorin84 Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 Adam Suan serverin %50sinden fazlasına ignor lu ama pazartesi migration var o na güvenerek milleti dolandırmaya devam edior ofişıl forumda da yazılı adamın ismi beni dolandıralı zaten cok oluyor ama dun aksam 4 kişiyi daha dolandırınca ben yine dellendim adamı horde arkadaşlar tarafından if in ortasında kestirdikten sonra baya bi alay konusu oldu şimdi bnm endişem bende mirationda gecmeyi planlıyorum ve oda sanırım işte yeniden canımı sıkmasın :D[signature][hline]vrak vrak sıkıldım bu yeşillerden :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darklight1903 Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 adamin yaptigi yasak bir sey yalniz. ticket atarsaniz geri vermek zorunda kalir. bl deki enchanter/tailorunuz nanette :)[reklam ftw][signature][hline]Nanette the danette. Burning legion. Alliance. Mage. Invadoria. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
olorin84 Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 Yasak deilmiş bugun GM den cvp aldım yaptıgı yanlış birsey ama kurallara aykırı deil falan dior güvenmeyin dior neyse artk umarım yeni serverdada beni bulup delirtmez :D[signature][hline]vrak vrak sıkıldım bu yeşillerden :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 hem niye yasak olsunki adam rp yapıyor bir yandanda götürüyor. :D[signature][hline]The one side moon is always dark. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 ehe bu nerner süpermiş ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 Abi Nerner'in hastasi oldum : )[signature][hline]WoW EU - Magheridon Penthesilea, Night Elf Priestess Emilo, Gnome Warrior Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Giber Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 Nernerleyin yumuşacık olsun, nernerleyin mis gibi olsun :)[signature][hline]EU-Neptulon 60 NE Hunter, 60 NE Rogue, 51 Dwarf Paladin EU-Laughing Skull 43 Orc Hunter, 15 Tauren Warrior EU-Nordrassil 10 Dwarf Warrior Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mighty_THoR Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 said: Darklight1903, 04 Kasım 2005 11:11 tarihinde demiş ki: adamin yaptigi yasak bir sey yalniz. ticket atarsaniz geri vermek zorunda kalir. bl deki enchanter/tailorunuz nanette :)[reklam ftw] kesinlikle yasak değil[signature][hline]Legions of Ebonlore Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 Ha evet, bu arada böyle oyuncular arasi durumlara karisamiyorlar gercekten.[signature][hline]WoW EU - Magheridon Penthesilea, Night Elf Priestess Emilo, Gnome Warrior Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nameless Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 nerner olayı aşmış bitirmiş :) adamı hordelara if'te kestirmenizde süper olaymış hehe[signature][hline]...rrue... gizli lamer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar