Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Bu Kadarda Olmaz

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Serverda (Kor'gall) Malaguti die lvl 60 bir NE rogue var Enchanter adam butun serveri soydu Enchant yapıcm reagents getirin dio alıyo reagents leri bide parayı logout oluyo sonra gelip AH de satıyo tüm serveri deli etti adam GM şikayet yağmuru geldi bnm yapabilecegim birşey yok dio oda Sonucta uyarabilir böyle bir davranış sergileme diye Ticket atarken Behavior die bölümü koymuslar ama bundan yanlış ve adice bir davranışmı olur deli oldum ya Bide Reagent lerini cok iyi fiyata sattım die milletle dalga Geçio off off wow da bu hale geldi online oyun haram bana ...[signature][hline]vrak vrak sıkıldım bu yeşillerden :D
Mesaj tarihi:
gidip foruma mesaj atarsiniz, kimse alisveris yapmaz. adamin sattiklarini da kimse almaz... ne kadar ucuza satarsa satsin almazsaniz olay biter. gurup falan da kurmazsa kimse adam oyunu birakir zaten. kimse uymaz falan demeyin, en kalabalik server'da bile yapilabildigine gore siz de yapabilirsin.[signature][hline]Tulahr
Mesaj tarihi:
Ruja bak işini biliyor, vay sahtekar..

Ambargo koyun anasını satim[signature][hline]EU-Neptulon 60 NE Hunter, 60 NE Rogue, 51 Dwarf Paladin
EU-Laughing Skull 43 Orc Hunter, 15 Tauren Warrior
EU-Nordrassil 10 Dwarf Warrior
Mesaj tarihi:
nerner inanılmazmış yalnız tebrik etmek lazım gerçi onunla iletişime girenlerinde zeka seviyelerinde bir gerilik var muhtemelen... :D[signature][hline]The one side moon is always dark.
Mesaj tarihi:
Adam Suan serverin %50sinden fazlasına ignor lu ama pazartesi migration var o na güvenerek milleti dolandırmaya devam edior ofişıl forumda da yazılı adamın ismi beni dolandıralı zaten cok oluyor ama dun aksam 4 kişiyi daha dolandırınca ben yine dellendim adamı horde arkadaşlar tarafından if in ortasında kestirdikten sonra baya bi alay konusu oldu şimdi bnm endişem bende mirationda gecmeyi planlıyorum ve oda sanırım işte yeniden canımı sıkmasın :D[signature][hline]vrak vrak sıkıldım bu yeşillerden :D
Mesaj tarihi:
Yasak deilmiş bugun GM den cvp aldım yaptıgı yanlış birsey ama kurallara aykırı deil falan dior güvenmeyin dior neyse artk umarım yeni serverdada beni bulup delirtmez :D[signature][hline]vrak vrak sıkıldım bu yeşillerden :D
Mesaj tarihi:
Nernerleyin yumuşacık olsun, nernerleyin mis gibi olsun :)[signature][hline]EU-Neptulon 60 NE Hunter, 60 NE Rogue, 51 Dwarf Paladin
EU-Laughing Skull 43 Orc Hunter, 15 Tauren Warrior
EU-Nordrassil 10 Dwarf Warrior
Mesaj tarihi:
said:
Darklight1903, 04 Kasım 2005 11:11 tarihinde demiş ki:
adamin yaptigi yasak bir sey yalniz. ticket atarsaniz geri vermek zorunda kalir. bl deki enchanter/tailorunuz nanette :)[reklam ftw]

kesinlikle yasak değil[signature][hline]Legions of Ebonlore
  • Yeni Oluştur...