Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Bu Kadarda Olmaz

olorin84

Öne çıkan mesajlar

Serverda (Kor'gall) Malaguti die lvl 60 bir NE rogue var Enchanter adam butun serveri soydu Enchant yapıcm reagents getirin dio alıyo reagents leri bide parayı logout oluyo sonra gelip AH de satıyo tüm serveri deli etti adam GM şikayet yağmuru geldi bnm yapabilecegim birşey yok dio oda Sonucta uyarabilir böyle bir davranış sergileme diye Ticket atarken Behavior die bölümü koymuslar ama bundan yanlış ve adice bir davranışmı olur deli oldum ya Bide Reagent lerini cok iyi fiyata sattım die milletle dalga Geçio off off wow da bu hale geldi online oyun haram bana ...[signature][hline]vrak vrak sıkıldım bu yeşillerden :D
Sosyal ağlarda paylaş

gidip foruma mesaj atarsiniz, kimse alisveris yapmaz. adamin sattiklarini da kimse almaz... ne kadar ucuza satarsa satsin almazsaniz olay biter. gurup falan da kurmazsa kimse adam oyunu birakir zaten. kimse uymaz falan demeyin, en kalabalik server'da bile yapilabildigine gore siz de yapabilirsin.[signature][hline]Tulahr
Sosyal ağlarda paylaş

Adam Suan serverin %50sinden fazlasına ignor lu ama pazartesi migration var o na güvenerek milleti dolandırmaya devam edior ofişıl forumda da yazılı adamın ismi beni dolandıralı zaten cok oluyor ama dun aksam 4 kişiyi daha dolandırınca ben yine dellendim adamı horde arkadaşlar tarafından if in ortasında kestirdikten sonra baya bi alay konusu oldu şimdi bnm endişem bende mirationda gecmeyi planlıyorum ve oda sanırım işte yeniden canımı sıkmasın :D[signature][hline]vrak vrak sıkıldım bu yeşillerden :D
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...