onurdolar Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 Valla artık ben birşey beklemiyorum normal Pvpden farkı sıfır[signature][hline]Erodash 60 lvl Orc Shaman Frostwhisper Eroshnak 47 lvl Orc Hunter Frostwhisper Ughrukh 51 lvl Orc Warlock TheVentureCO. Eroshnak 35 lvl Orc Warrior TheVentureCO. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shippy Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 o kadar kastıktan sonra farketmen kötü tabi :([signature][hline]Shippy Jeffrey 7 Cüceler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Giovanni Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 PvP gibi takılınılıyor ama RP yapılıyor public de ya.. en azından rp ye aykırı durumlar olmuyor ama o süper RP atmosferi yok tabii ki..[signature][hline]c h i l l o u t w i t h t h e l o u n g e m u s i c FM1 0 2 . 0 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dogbert Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 pvprp serverları ile yeniden başlıcaktım iyi ki başlamamışım.[signature][hline]Işık öldü karanlıkta, Ay söndü bulutların ardında Ve ölümcül gece çöktü Orta-Dünya'nın Topraklarına... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zlorwf Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 Gerçekten rp çok az yapılıyor. Ancak kapağı güzel bir guilde atmanız gerekiyor.[signature][hline] Let me in, i'll bury the pain. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ssj4songoku Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 Vallahi adama yardım ettikten sonra "thx m8" gibi bir mesaj gelince karşıdakini cidden boğup gebertesim geliyor.Ya tamam kendi başına takılırsın birşey demem.Gıkın çıkmaz level kasarsın ona da birşey demem.Ama RP only "say,yell,party" kanalında thx m8 gibi birşey görünce cidden karşıdaki adamın kafasını monitörün içine sokasım geliyor.Böyle adamlar oyunu RP serverında oynamasın.Hatta hiç oyun oynamasınlar!!! Hırrr sinirlendim şimdi :hrr: [Bu mesaj ssj4songoku tarafından 05 Kasım 2005 07:21 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zlorwf Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 Party rp dahilinde değil.[signature][hline] Let me in, i'll bury the pain. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 blizzard boyle rp serverları acıyor ama onlara uygun degısıkıklerı yapmıyor.Suc sadece oyuncuda degıl,ister istermez out game oluyor bazı olaylar.[signature][hline]By blood and honor we serve Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ssj4songoku Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 Party RP dahilinde değil diyen arkadaşa kapak gibi bir link veriyorum : Kapak [signature][hline]"Sword is a weapon. Swordmanship is learning how to kill. No matter what ideals you claim how you call it, that is the only truth" Hiko Seijuro Mirekis lvl60 Orc Shaman -Frostwhisper [Bu mesaj ssj4songoku tarafından 05 Kasım 2005 13:24 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ssj4songoku Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 Neyse daha gerek yok... [Bu mesaj ssj4songoku tarafından 05 Kasım 2005 13:24 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shippy Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 ama suda var farzetki mc ye gittiniz(/raid in ooc olup olmadıgını bilmiorum)ordaki mobların adını tek tek sölücek misiniz attack left yerine attack Molten Giant mı diceksiniz olur böle şeler rppvp ye sadece yeni server die giren kişi sayısı çok fazla.[signature][hline]Shippy Jeffrey 7 Cüceler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
firedcam Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 shippy yorumunda bir mantık bulamadım ne yazikki.Soldakine saldırın demek rp yi bozmazki.Arkadaslar sadece wow dunyasında kullanılması aykırı günlük agızların rp havasını kacırdıgını bahsediyor ki dogru.(adam party de kac killl yaparsan rank alırım seklinde aptalca sorular soruyor)Yoksa o dunya icerinde kabul edebilecek mantıklı kısaltmaların kime ne zararı var;ayrıca guild icinde rp olmuyacaksa bıraksınlar kardesim rp serverlarını.Asıl rp guildler icinde dönmeli.Sonucta ise buralarda oyunu sekillendirecek,zevk katacak olanlar playerlar... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chorap Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 WoW in sitesindeki şu örmnekler kopardı beni: :D Examples of appropriate conversation in the General Chat Channel: * Would anyone like to join a Rogue Specific SL? * What happened to the Well of Eternity? Examples of inappropriate conversation in the General Chat Channel: * Did you see that new movie? * My sister just bought a new car.[signature][hline]War, war never changes!!! [Bu mesaj Chorap tarafından 06 Kasım 2005 01:02 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Wissy Mesaj tarihi: Kasım 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2005 Normal PVP'den farki en azindan insanlarin `Mikimaus` diye nick koymamalari vb. Bence gayet basarili dusunce. Ayrica hardcore olmasa da RP yapilan Guildler oldukca eglenceli. Wissy, main tank of Ye Olde Goone Squade. The Venture Co.[signature][hline]wi$h, the only gay eskimo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar