Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

RpPvP serverlerından ne beklersiniz?

onurdolar

Öne çıkan mesajlar

Vallahi adama yardım ettikten sonra "thx m8" gibi bir mesaj gelince karşıdakini cidden boğup gebertesim geliyor.Ya tamam kendi başına takılırsın birşey demem.Gıkın çıkmaz level kasarsın ona da birşey demem.Ama RP only "say,yell,party" kanalında thx m8 gibi birşey görünce cidden karşıdaki adamın kafasını monitörün içine sokasım geliyor.Böyle adamlar oyunu RP serverında oynamasın.Hatta hiç oyun oynamasınlar!!! Hırrr sinirlendim şimdi :hrr:

[Bu mesaj ssj4songoku tarafından 05 Kasım 2005 07:21 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

Party RP dahilinde değil diyen arkadaşa kapak gibi bir link veriyorum :

Kapak

[signature][hline]"Sword is a weapon. Swordmanship is learning how to kill. No matter what ideals you claim how you call it, that is the only truth" Hiko Seijuro

Mirekis lvl60 Orc Shaman -Frostwhisper

[Bu mesaj ssj4songoku tarafından 05 Kasım 2005 13:24 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

shippy yorumunda bir mantık bulamadım ne yazikki.Soldakine saldırın demek rp yi bozmazki.Arkadaslar sadece wow dunyasında kullanılması aykırı günlük agızların rp havasını kacırdıgını bahsediyor ki dogru.(adam party de kac killl yaparsan rank alırım seklinde aptalca sorular soruyor)Yoksa o dunya icerinde kabul edebilecek mantıklı kısaltmaların kime ne zararı var;ayrıca guild icinde rp olmuyacaksa bıraksınlar kardesim rp serverlarını.Asıl rp guildler icinde dönmeli.Sonucta ise buralarda oyunu sekillendirecek,zevk katacak olanlar playerlar...
Sosyal ağlarda paylaş

WoW in sitesindeki şu örmnekler kopardı beni: :D

Examples of appropriate conversation in the General Chat Channel:

* Would anyone like to join a Rogue Specific SL?
* What happened to the Well of Eternity?
Examples of inappropriate conversation in the General Chat Channel:

* Did you see that new movie?
* My sister just bought a new car.[signature][hline]War, war never changes!!!

[Bu mesaj Chorap tarafından 06 Kasım 2005 01:02 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...