sabonis Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2003 hıyar bi arkadaşım kitapçığını kaybetmiş, şu öss için 15 milyon para yatırılması gerekiyomuş, hangi bankalara yatırılabiliyor biliyor musunuz?[hline]Its not a lie, if you believe it - George Costanza Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2003 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2003 imar bankası :)[hline]Grandmaster Hamburger www.dynamick.net Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2003 sdadsa hıc gulecegım yoktu walla :p[hline] a$k bir sabunsa köpürt beni pakize Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KARAMURAT Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2003 iş bankası olabilir.[hline]Under Construction Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2003 teşekkürler arkadaşlar peki formunu teslim ederken banka dekontundan başka bişe gerekli mi ? ne biliyim mezuniyet belgesi falan PS: kendimi messenger gibi hissettim [hline]Its not a lie, if you believe it - George Costanza [Bu mesaj LvL_Sabo tarafından 05 August 2003 16:57 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ceday Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2003 pardon yaf, öss basvuruları hangi tarihler arasında yapılıyor ki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KARAMURAT Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2003 walla 15 ine kadar olmalı ama emin değilim bilgiyi teyid edip öyle kullanın valla banka dekontu ve öss formu yeterli olmalı ama bunuda teyit etmende yarar görüyorum.[hline]Under Construction Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2003 ARKADAŞLAR YANLIŞ BİLGİ DÜZELTİYORUM, ÖNEMLİ DİYE CAPS YAIZYORUM ÖSS TERCİH FORMU SON TESLİM TARİHİ 6 AĞUSTOS'TUR.[hline]Its not a lie, if you believe it - George Costanza Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dojorel Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2003 yapi kredi bankasnayatiriyorsun.tercih seyi ile dekontu goturuyosun.[hline]blinded by fear of life Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar