Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Yeni server..

deftonez

Öne çıkan mesajlar

ya gm ıle muhabbettın falan warsa benm charı da sorsana banlanmışmı nolmuss bı de bısı daha dıcem her server test amaclı acılıyor beramusda cyber de test amaclı acıldı ama hala kullanılıyor :) bı de jonny sende pm ye bak ;)[signature][hline]Server :Cypher
Irk: Karus
Nick : NoCry_CZ
Level: 62
Clan : DrukenOrcs
Malesef Banlandım :(
Sosyal ağlarda paylaş

said:
BuRiAL_TR, 04 Kasım 2005 01:33 tarihinde demiş ki:
Dün gece gm efendi yazı geçti gelecek hafta son kez dupe wipe yapılcak ve ardından yeni server açılacak diye.
[spo1=Ahanda buda gm in yazıları][/spo][ signature ][hline]Why can't you just forgive me?

işte bu kaynak :D[signature][hline]Nick : Khrull
Class : Assasin
Level : 6x
Nation: Karus
Server : Diez
Np : 10xxx
Sosyal ağlarda paylaş

said:
NoCry_CZ, 04 Kasım 2005 01:17 tarihinde demiş ki:
ooo yenı server acılırsa hemen başlıcam benım yanıma bır archer ve bitane priest lazım saglam adam olmalı ve uzun sure onlıne kalabılmelı warsa boole adam acıldıgı dakıkadan baslayalım ve serverın kralı olalım

Kanka bi ihtimal bende gelebilirim Cyhper Sıktı ciddi şekilde ...Yeni Server açilirsa ve ben gelirsem hber veririm sana ...[signature][hline]Lvl:62 / 64
Name:IDeathEndI / perfect_effect
Clan: Clan yok suan
Nation:Karus / Karus
Server:Cypher / Cypher
Sosyal ağlarda paylaş

said:
pisikopat_5, 04 Kasım 2005 11:07 tarihinde demiş ki:
her server acıldıgında herkese server ın en iyisi olmak ıcın sahip olduklarını bırakıyor.Sizce buna degermi ?
cyper'da da aynısı oldu

Knight sa eger herseye deger[signature][hline]Server :Cypher
Irk: Karus
Nick : NoCry_CZ
Level: 62
Clan : DrukenOrcs
Malesef Banlandım :(
Sosyal ağlarda paylaş

Size aresten itibaren oynayan birisi olarak söyliyim.
Areste oynuyorduk,yeni başlayanlarla eskiler dengede olmuyor diye Diez'i açtılar.Diez'e başladık,o arada myko'dan gelen çok kişi oldu,forumda yeni server isterük yaptılar.
Xigenon açıldı,xig e geçtik,diez bomboş kalmıştı,xigde Türk gm ortalığı dağıttı,daha temiz daha yeni server olacak diye
beramus'u açtılar,beramus oldu düpemus,ee ne oldu,haydin en temiz en yeni server diye Cypher açtılar.
Şimdi yeni server açacaklar,yalan hepsi.Tuzak.Serverinizi seviyosanız değiştirmeyin.
Sosyal ağlarda paylaş

yeni servera gecer tek basımada olsa kadarım cypher desen dupecinin allahı orda ares desen lvl ın allahı orda ee ben ne yapacam :( en guzeli yeni serverda oynamak bence[signature][hline]ya yeter baydı cypher aresdeyim yine
Lvl: 5x
nick:darkweaver
job:Blade ( master olcak inş. :))
np: 5xx ( yeni aldım :))
Sosyal ağlarda paylaş

beramusun açıldığı gün hevesle oynamıştım, çok kişi başlattım fakat soğumuştum 1 ay içinde bırakmıştım,tekrar dönüyorum yeni serverle birlikte, aranızdayım bende, fakat ne olacağıma daha karar veremedim o ayrı konu =)[signature][hline] i own j00
bLogger Mike
Voys (geri sayım : 176) says:
lan bana 50 mılyon versen 2 yıl köpeen olurum

Kuş avcısı, yedirmem helvamı!
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...