deftonez Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 Arkadaşlar haber saglam yerden..yeni servr acılakcakmış 1-2gune kadar.. -ben light.mage olacagım isminde aynı olacak.[signature][hline]Server : Cypher Name : n0th1ng Clan : SacreD Job : Shadow Vain Np :52.332 Clan :SacreD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NoCry_CZ Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 ooo yenı server acılırsa hemen başlıcam benım yanıma bır archer ve bitane priest lazım saglam adam olmalı ve uzun sure onlıne kalabılmelı warsa boole adam acıldıgı dakıkadan baslayalım ve serverın kralı olalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JoNyBLaCk Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 yanlış anlama kardeş ama Kaynak neresi ?[signature][hline]Nick : Khrull Class : Assasin Level : 6x Nation: Karus Server : Diez Np : 10xxx Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NoCry_CZ Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 aynen bende merak etttım gm den falan mı duydun?[signature][hline]Server :Cypher Irk: Karus Nick : NoCry_CZ Level: 62 Clan : DrukenOrcs Malesef Banlandım :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JoNyBLaCk Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 said: NoCry_CZ, 04 Kasım 2005 01:22 tarihinde demiş ki: aynen bende merak etttım gm den falan mı duydun? nocry özele bak kardeş :D[signature][hline]Nick : Khrull Class : Assasin Level : 6x Nation: Karus Server : Diez Np : 10xxx Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deftonez Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 evt gm den duyduk msnden konuştu arklar..ama test fln dıyorlar..[signature][hline]Server : Cypher Name : n0th1ng Clan : SacreD Job : Shadow Vain Np :52.332 Clan :SacreD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NoCry_CZ Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 ya gm ıle muhabbettın falan warsa benm charı da sorsana banlanmışmı nolmuss bı de bısı daha dıcem her server test amaclı acılıyor beramusda cyber de test amaclı acıldı ama hala kullanılıyor :) bı de jonny sende pm ye bak ;)[signature][hline]Server :Cypher Irk: Karus Nick : NoCry_CZ Level: 62 Clan : DrukenOrcs Malesef Banlandım :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BuRiAL_TR Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 Dün gece gm efendi yazı geçti gelecek hafta son kez dupe wipe yapılcak ve ardından yeni server açılacak diye. [spo1=Ahanda buda gm in yazıları][/spo][ signature ][hline]Why can't you just forgive me?[signature][hline]Why can't you just forgive me? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JoNyBLaCk Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 said: BuRiAL_TR, 04 Kasım 2005 01:33 tarihinde demiş ki: Dün gece gm efendi yazı geçti gelecek hafta son kez dupe wipe yapılcak ve ardından yeni server açılacak diye. [spo1=Ahanda buda gm in yazıları][/spo][ signature ][hline]Why can't you just forgive me? işte bu kaynak :D[signature][hline]Nick : Khrull Class : Assasin Level : 6x Nation: Karus Server : Diez Np : 10xxx Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NoCry_CZ Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 seyit sende illa bı bahane buluyon be kardeşim lagg hıle falan ıstemiyosan oynama alla alal[signature][hline]Server :Cypher Irk: Karus Nick : NoCry_CZ Level: 62 Clan : DrukenOrcs Malesef Banlandım :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arxchill Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 hemen orc warior açıyom :D hiç kaçarı yok[signature][hline]-aga asist oyundamı? -yok şuan -clan için sormuştum -clan full :( -kurucu abim nasıl olsa atar birini :hrr: :hrr: :hrr: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xtreme_Chill Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 said: NoCry_CZ, 04 Kasım 2005 01:17 tarihinde demiş ki: ooo yenı server acılırsa hemen başlıcam benım yanıma bır archer ve bitane priest lazım saglam adam olmalı ve uzun sure onlıne kalabılmelı warsa boole adam acıldıgı dakıkadan baslayalım ve serverın kralı olalım Kanka bi ihtimal bende gelebilirim Cyhper Sıktı ciddi şekilde ...Yeni Server açilirsa ve ben gelirsem hber veririm sana ...[signature][hline]Lvl:62 / 64 Name:IDeathEndI / perfect_effect Clan: Clan yok suan Nation:Karus / Karus Server:Cypher / Cypher Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pisikopat_5 Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 her server acıldıgında herkese server ın en iyisi olmak ıcın sahip olduklarını bırakıyor.Sizce buna degermi ? cyper'da da aynısı oldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NoCry_CZ Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 said: pisikopat_5, 04 Kasım 2005 11:07 tarihinde demiş ki: her server acıldıgında herkese server ın en iyisi olmak ıcın sahip olduklarını bırakıyor.Sizce buna degermi ? cyper'da da aynısı oldu Knight sa eger herseye deger[signature][hline]Server :Cypher Irk: Karus Nick : NoCry_CZ Level: 62 Clan : DrukenOrcs Malesef Banlandım :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Subx Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 Size aresten itibaren oynayan birisi olarak söyliyim. Areste oynuyorduk,yeni başlayanlarla eskiler dengede olmuyor diye Diez'i açtılar.Diez'e başladık,o arada myko'dan gelen çok kişi oldu,forumda yeni server isterük yaptılar. Xigenon açıldı,xig e geçtik,diez bomboş kalmıştı,xigde Türk gm ortalığı dağıttı,daha temiz daha yeni server olacak diye beramus'u açtılar,beramus oldu düpemus,ee ne oldu,haydin en temiz en yeni server diye Cypher açtılar. Şimdi yeni server açacaklar,yalan hepsi.Tuzak.Serverinizi seviyosanız değiştirmeyin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
New Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 asdasasadsads[signature][hline]YıLıN Topİc i Bu da Guzel Al0ra Ares 4x 2 gunde yaptım :-P Np 67 :lol: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LordSevo Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 eğer yeni server a başlayacaklar varsa paticik sayesinde bi arada toplanalım ve beraber hızlı bir şekilde lvl kasalım ve hatta bi clan kuralım.. sonuçta benim adam ares te hack yedi ben bidaha toparlanamam ama yeni serverda yeni bir başlangıç yapabilirim.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kertenqele Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 ben ve tayfam da yeni servera geçmeyi düşünüyoz hadi bakalım daha neler olacak...[signature][hline]Nick: Kertenqele(Warrıor) Level: 6x Np: 1xxxx Clan: Canım nereye isterse :D Server:Ares Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dumi Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 eslanda gene ilk giren ben olacam varmısınız iddasına :D ama orc olcam[signature][hline]MYKO:LooK_BacK(61) ares:LadyBlood(58) diez:BigBeaR(59) ixigenon:LooK_BacK(58)-SinnerS(68)-WhoWillDie(61)-DieForU(61) Beramus:HollyDancer(60)dumi(68) OMG Yine Dumi!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
noface Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 girecende madalyamı takacaklar sana :) ayrıca gir kimeneki sanki cok buyuk marifet edecen girecende hey allahım yaa[signature][hline][b]-Arkadaşını tanımanın en iyi yolu ya onunla tatile çık ,yada Beraber bir oyun oyna demişler !!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NoCry_CZ Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 said: dumi, 04 Kasım 2005 16:59 tarihinde demiş ki: eslanda gene ilk giren ben olacam varmısınız iddasına :D ama orc olcam orası belli olmaz;)[signature][hline]Server :Cypher Irk: Karus Nick : NoCry_CZ Level: 62 Clan : DrukenOrcs Malesef Banlandım :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
darkweaver Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 yeni servera gecer tek basımada olsa kadarım cypher desen dupecinin allahı orda ares desen lvl ın allahı orda ee ben ne yapacam :( en guzeli yeni serverda oynamak bence[signature][hline]ya yeter baydı cypher aresdeyim yine Lvl: 5x nick:darkweaver job:Blade ( master olcak inş. :)) np: 5xx ( yeni aldım :)) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemshit Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 iyide estlantta level 40 iken tek başına orc türleri hariç ne kesicen ki?? onlarda max 5000 exp felan veriyo tabi uruk tron kesebilirsen o başşka :D[signature][hline]nick:leonidas5 level:4*(ezzik) clan:yok server:xigenon Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aware3___ Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 ben büyük ihtimalle yeni server olsa gelmem ama oyunu iyi bilen paticikliler girerse bende girerm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mike Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 beramusun açıldığı gün hevesle oynamıştım, çok kişi başlattım fakat soğumuştum 1 ay içinde bırakmıştım,tekrar dönüyorum yeni serverle birlikte, aranızdayım bende, fakat ne olacağıma daha karar veremedim o ayrı konu =)[signature][hline] i own j00 bLogger Mike Voys (geri sayım : 176) says: lan bana 50 mılyon versen 2 yıl köpeen olurum Kuş avcısı, yedirmem helvamı! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar