Hardter Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 said: fede, 02 Kasım 2005 02:15 tarihinde demiş ki: said: Hardter, 02 Kasım 2005 02:12 tarihinde demiş ki: dodugumda yanımdaydı valla eşantiyon mu yani öle galiba arkadsaım ne öldürmesı bazen saldıracak gıbıde olsam aym o benım :)[signature][hline]Asker vurulduğunda değil unutuldugunda ölür Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 said: Hardter, 02 Kasım 2005 02:17 tarihinde demiş ki: said: fede, 02 Kasım 2005 02:15 tarihinde demiş ki: said: Hardter, 02 Kasım 2005 02:12 tarihinde demiş ki: dodugumda yanımdaydı valla eşantiyon mu yani öle galiba arkadsaım ne öldürmesı bazen saldıracak gıbıde olsam aym o benım :) nası ayın yani[signature][hline]Anywhere but Nowhere.. Burayı seviyorum ama ban yedim.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hardter Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 deilim zaten özenmekte ıstemem zaten ben baglarım onu bı yolla[signature][hline]Asker vurulduğunda değil unutuldugunda ölür Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
realdarkbeck Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 eheheh arkadaşım senin dayın malmış kusra bakma.. :D ne tür müzik dinliosun sen?[signature][hline]"And it feels like i'm flying above you dream that i'm dying to find the truth seems like your trying to bring me down back down to earth back down to earth ..." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ruby Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 said: laverda, 01 Kasım 2005 23:10 tarihinde demiş ki: şeytan da siyah giyip metal müzik mi dinliyo? :D çok saçma lan,iyice bi döv aklı başına gelsin:D sonra gelmezse öldürürsün:D şaka bi yana nedir bu saçmalık harbi? ben bi gün ankarada yürüyordum,bi grup gerizekalı bağırmaya basladı : sataniist sataniist pis satanisst noluyo lan dedim yedim hepsini:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hardter Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 said: realdarkbeck, 02 Kasım 2005 04:32 tarihinde demiş ki: eheheh arkadaşım senin dayın malmış kusra bakma.. :D ne tür müzik dinliosun sen? metal death doom black falan işte[signature][hline]Asker vurulduğunda değil unutuldugunda ölür Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
realdarkbeck Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 dayını bilgilendir bence netten çek 200 - 300 sayfa death grupları biyografileri filan. Bi 3 -4 saat Obituary e maruz kalsın. :D ya delirir ya bayılır.. ben de dinliyorum aynı şeyleri.. bana da satanist muamelesi yapılıyor. merak etme bunlar ülkemizde doğal şeyler. benim tip te benzio biraz sataniste (onlara göre..) keçi sakal filan.. :D direk çakıyolar etiketi..yolda satanist die baaranlar olmuştu arkamdan.. ama iyi yanları da var millet tırsıyo bulaşmıyo fazla... :D[signature][hline]"And it feels like i'm flying above you dream that i'm dying to find the truth seems like your trying to bring me down back down to earth back down to earth ..." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hardter Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 hehheheh oda güzel benım sakalar uzamıor sınır oldum ya ben keçiyi bırak tay sakalı yapıcam bı uzasınlar:D[signature][hline]Asker vurulduğunda değil unutuldugunda ölür Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arma Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Dayın gelince ortama aç bi oyun havası parmakları şıklatarak oyna. Gidince kafa sallamaya devam :D.[signature][hline]I gladly obey. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unac Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 kedi kesmediğin sürece sorun yok[signature][hline]Bazı insanlar hayatı tek başlarına göğüslemek için doğarlar.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spastik_Serce Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 bana da diyorlar satan power diyorum bende euhehue.[signature][hline]Deli333 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
codename_curse Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 dayına progresive metal dinlet eheh sıkılır, intahar eder :D[signature][hline]The goblin word for "flying" is more accurately translated as "falling slowly" Empires rise and fall, but evil is eternal Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
duende Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 benimde amcam ucanadamin ve benim satanist oldugumuz kanisina varmis... nedenini kendiside bilmiyo ama satanistmisiz iste[signature][hline][i]herkes bir gün yanlışlıkla bir asteroide düşebilir[i] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Angelotti Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 satanist başkanı olmak ayrı bi duygu olsa gerek[signature][hline]. v a n i l l a . m i x e d . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hardter Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 bılmem baskana sormak lazım onu:)[signature][hline]Asker vurulduğunda değil unutuldugunda ölür Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar