Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Dayım

Hardter

Öne çıkan mesajlar

bu dayım kadar öküz biri görmedim bide egitimci olucak yok ben sanatist ınsanlarla takılıormusum yok sıyah gıyıormusum yok satanıstlerın baskanımısın sen şölemisi bölemısın konusup duruor 20dk dır yok dınledıgın muzıklerı normal ınsan dınlermı yok sızın bı ısaretınız var ben bılıorum ben odaya gelınce dayım geldı dıorsun dıyıp duruor sımdı dayım geldı dıorum neden msnden arkadaslarım msj atıor onun ıcın dayım var sımdı atmayın anlamında yazıorum onları gormus bı ton laf edıor evde huzur bırakmadı alıcam sopayı vurcam sımdı kafasına kafasına sınır ettı gece gece ya ne baskanı olucam hey allahım[signature][hline]Asker vurulduğunda değil unutuldugunda ölür
Sosyal ağlarda paylaş

abi dınlemıor bu ögretım görevlisiymiş elınden tonla cocuk gecıormus bı bakısta ne mal olduklarını anlıyorlarmıs falan fılan neyse yattı zaten yarın okula gıdıcek annem bu kadar karısmıor ona ne oluyor[signature][hline]Asker vurulduğunda değil unutuldugunda ölür
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Giovanni, 01 Kasım 2005 22:20 tarihinde demiş ki:
Satanistlerin forumu burası. Dayııııııı yeğenine sahip çık babalık satanislerin başkanları burada takılır haberin olsun. Internet üzerinden mesajlaşıyor bunlar

hahaha :-)[signature][hline]Belediyeye başvurdum,benden telefon direği yapsınlar diye,belki o zaman bi işe yararım...

Follow the Darkness...
Sosyal ağlarda paylaş

İlginç bi dayın varmış. Fazla üstüme gelme gelirsen seni kurban ederim. Çevrem geniş ne de olsa. de. Hiç bişey olmaz :)

Şaka bi yana adam gibi anlatmaya çalış. Beyaz giyin o geliceği zaman :)[signature][hline]"Bir şeyler ters gitti..."
In Rock We Trust
K.A.L Forever!
Renksiz Pati, Tarafsız Pati
Her Şey Paticik İçin...
Sosyal ağlarda paylaş

okulumun tamami hippie , gangster (hip hop dinleyenlerden kastim) ,tikky oldugundan tek göze carpan zavalli siyahli benim!
o yüzden ders ortasinda , ayaga kalktigim zaman arkamdan '' hail satan '' diye bagiranlar cok oluyor...
seytan diye bagiran bile oldu.
ayrica en son heavy metal , satanism gothic konularini barindiran bir sunumum vardi .
200-300 küsür kisi karsisinda yarim saat boyunca konustuktan sonra , bir kac ögretmen yüzüme bakmaz oldu =P( müzik örnekleri verip 4-5 parca gösterdigim zaman onlara , bir kac veli salonu terketti ehah)
ama en iyi sekilde anlatmaya calistim onlara ve anladiklarini da umuyorum , önyargili bakmiyorlardir artik bu konuya.
neyse annem simsiyah giyinme diyip basimin etini yiyio, ablam da artik cadi demeye basladi. süpheleniyorlar sanirim artik iyice =) beni bu tarzdan vazgecirtmeye calisiyorlar . ama vazgecmem siyahtan!
inadima daha cok abartasim var...
önyargili insanlara kafami göstermek istiyorum izninizle.[signature][hline]
Awake... for all is dying, even the dead
We are our Past failing to come back
All of us visionaries
with a rope around our neck...

lylide..
Sosyal ağlarda paylaş

hoca nedir bu siyah-satan ilişkisi ya saçma saçma şeyler siyah giyen niye şeytana tapsın ,?
şeytan da siyah giyip metal müzik mi dinliyo?
nedir yani saçmalık
ben bu satanizm furyasının patlak verdiği dönemde siyah bi metallica tişortüm vardı çok ciddiyim pazarda gezerken beni karakola götürüp evi aramışlardı babam da başka bi renk tişort alıp gelmişti[signature][hline]tarladan geldim çok yoruldum :)
laverda balık değildir..
www.laverda.com.tr
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Olivies, 02 Kasım 2005 01:27 tarihinde demiş ki:
said:
Hardter, 01 Kasım 2005 22:05 tarihinde demiş ki:
sanatist ınsanlarla takılıormusum yok sıyah gıyıormusum

imlana hasta kaldım:D

çou kişi kalıor valla doustan[signature][hline]Asker vurulduğunda değil unutuldugunda ölür
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...