Hardter Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 bu dayım kadar öküz biri görmedim bide egitimci olucak yok ben sanatist ınsanlarla takılıormusum yok sıyah gıyıormusum yok satanıstlerın baskanımısın sen şölemisi bölemısın konusup duruor 20dk dır yok dınledıgın muzıklerı normal ınsan dınlermı yok sızın bı ısaretınız var ben bılıorum ben odaya gelınce dayım geldı dıorsun dıyıp duruor sımdı dayım geldı dıorum neden msnden arkadaslarım msj atıor onun ıcın dayım var sımdı atmayın anlamında yazıorum onları gormus bı ton laf edıor evde huzur bırakmadı alıcam sopayı vurcam sımdı kafasına kafasına sınır ettı gece gece ya ne baskanı olucam hey allahım[signature][hline]Asker vurulduğunda değil unutuldugunda ölür Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
angband Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 hissettiğin duyguları çok iyi bilirim.. ailemde bi ara bana ole davrandı taaki onları karşıma alıp cok ciddi bi konusma yapana kadar....[signature][hline]Follow the Darkness... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hardter Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 dayımla konusulmuyor kı hemen havlıyor[signature][hline]Asker vurulduğunda değil unutuldugunda ölür Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
angband Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 her insanla iletişim kurmak mümkündür... damara göre serbet misali biraz onun anlıyacagı dilden annatmaya caliş derdini...[signature][hline]Follow the Darkness... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pluton Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 Otur konuş valal bağır çağır ben öle yaptım işe yaradı[signature][hline]<C & E> 30.07.05 http://www.hadescik.com UNDER COS Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
angband Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 bu zihniyetteki bi insana bağirmak yangına korukle gitmek gibi olur bence...[signature][hline]Belediyeye başvurdum,benden telefon direği yapsınlar diye,belki o zaman bi işe yararım... Follow the Darkness... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hardter Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 abi dınlemıor bu ögretım görevlisiymiş elınden tonla cocuk gecıormus bı bakısta ne mal olduklarını anlıyorlarmıs falan fılan neyse yattı zaten yarın okula gıdıcek annem bu kadar karısmıor ona ne oluyor[signature][hline]Asker vurulduğunda değil unutuldugunda ölür Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Giovanni Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 Satanistlerin forumu burası. Dayııııııı yeğenine sahip çık babalık satanislerin başkanları burada takılır haberin olsun. Internet üzerinden mesajlaşıyor bunlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
angband Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 said: Giovanni, 01 Kasım 2005 22:20 tarihinde demiş ki: Satanistlerin forumu burası. Dayııııııı yeğenine sahip çık babalık satanislerin başkanları burada takılır haberin olsun. Internet üzerinden mesajlaşıyor bunlar hahaha :-)[signature][hline]Belediyeye başvurdum,benden telefon direği yapsınlar diye,belki o zaman bi işe yararım... Follow the Darkness... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tcpip Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 ehehe bende DAYIYIM yaa :-) olmaz bizde ole şey. Walla bilmiyorum senin dayı nasıl ama benim yegen ah dese içim cızıldıo. bencede bi otur konus.[signature][hline]|Chaos Design & Hosting| |Sindarin MMO| | Ultimatr.Net| |Storm UO| Evlenilcek Kız Aranıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 artislik yapma şimdi dayıyım diye :) bizde 7 senedir dayıyız dayı dayı diye kıçımdan ayrılmazdı kereta :)[signature][hline]Absolut, 01 Eylül 2005 00:39 tarihinde demiş ki: Gnome diye kız vermeyen ağabeyi Elfi 16 yerinden genkledi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 İlginç bi dayın varmış. Fazla üstüme gelme gelirsen seni kurban ederim. Çevrem geniş ne de olsa. de. Hiç bişey olmaz :) Şaka bi yana adam gibi anlatmaya çalış. Beyaz giyin o geliceği zaman :)[signature][hline]"Bir şeyler ters gitti..." In Rock We Trust K.A.L Forever! Renksiz Pati, Tarafsız Pati Her Şey Paticik İçin... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 okulumun tamami hippie , gangster (hip hop dinleyenlerden kastim) ,tikky oldugundan tek göze carpan zavalli siyahli benim! o yüzden ders ortasinda , ayaga kalktigim zaman arkamdan '' hail satan '' diye bagiranlar cok oluyor... seytan diye bagiran bile oldu. ayrica en son heavy metal , satanism gothic konularini barindiran bir sunumum vardi . 200-300 küsür kisi karsisinda yarim saat boyunca konustuktan sonra , bir kac ögretmen yüzüme bakmaz oldu =P( müzik örnekleri verip 4-5 parca gösterdigim zaman onlara , bir kac veli salonu terketti ehah) ama en iyi sekilde anlatmaya calistim onlara ve anladiklarini da umuyorum , önyargili bakmiyorlardir artik bu konuya. neyse annem simsiyah giyinme diyip basimin etini yiyio, ablam da artik cadi demeye basladi. süpheleniyorlar sanirim artik iyice =) beni bu tarzdan vazgecirtmeye calisiyorlar . ama vazgecmem siyahtan! inadima daha cok abartasim var... önyargili insanlara kafami göstermek istiyorum izninizle.[signature][hline] Awake... for all is dying, even the dead We are our Past failing to come back All of us visionaries with a rope around our neck... lylide.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hardter Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 hayır anlamadıgım sıyah gıyerım metal de dınlerım bunlar benım satanıst oldugumu ortaya koymazkı ama gel dayıma anlat sınır edıor benı bazen[signature][hline]Asker vurulduğunda değil unutuldugunda ölür Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 siyah ayrıcalıklı renktir[signature][hline]Absolut, 01 Eylül 2005 00:39 tarihinde demiş ki: Gnome diye kız vermeyen ağabeyi Elfi 16 yerinden genkledi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
laverda Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 hoca nedir bu siyah-satan ilişkisi ya saçma saçma şeyler siyah giyen niye şeytana tapsın ,? şeytan da siyah giyip metal müzik mi dinliyo? nedir yani saçmalık ben bu satanizm furyasının patlak verdiği dönemde siyah bi metallica tişortüm vardı çok ciddiyim pazarda gezerken beni karakola götürüp evi aramışlardı babam da başka bi renk tişort alıp gelmişti[signature][hline]tarladan geldim çok yoruldum :) laverda balık değildir.. www.laverda.com.tr Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pessimist Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 Hardter 2 saat sonra ayin var unutma bak ve bize yine dayıma yakalandım ayağı çekme :D[signature][hline]-Optimist Style- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hardter Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 hehehhee tmm olur da baska ben deılmıyım benım sölemem gerek onu :P[signature][hline]Asker vurulduğunda değil unutuldugunda ölür Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Olivies Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 said: Hardter, 01 Kasım 2005 22:05 tarihinde demiş ki: sanatist ınsanlarla takılıormusum yok sıyah gıyıormusum imlana hasta kaldım:D[signature][hline]''Kücük insanların büyük gölgeleri olduğu yerde güneş batıyor demektir'' Çin atasözü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
malik Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 @vanille:ben brs cahalımda gangster=hip-hop dinleyenler espiridir dimi.. kıtlığıma falan verde kusura bakma yannış anladıysam:-?[signature][hline]tanidigim en buyuk sürtük kaderdi.. malik dixon Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 burda öyle deniyor o tiplere. =) almanya[signature][hline] Awake... for all is dying, even the dead We are our Past failing to come back All of us visionaries with a rope around our neck... lylide.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hardter Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 said: Olivies, 02 Kasım 2005 01:27 tarihinde demiş ki: said: Hardter, 01 Kasım 2005 22:05 tarihinde demiş ki: sanatist ınsanlarla takılıormusum yok sıyah gıyıormusum imlana hasta kaldım:D çou kişi kalıor valla doustan[signature][hline]Asker vurulduğunda değil unutuldugunda ölür Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 bende de var öle bi tane acaib di mi bu dayılar. nerden aldın sen[signature][hline]Anywhere but Nowhere.. Burayı seviyorum ama ban yedim.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hardter Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 dodugumda yanımdaydı valla[signature][hline]Asker vurulduğunda değil unutuldugunda ölür Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 said: Hardter, 02 Kasım 2005 02:12 tarihinde demiş ki: dodugumda yanımdaydı valla eşantiyon mu yani[signature][hline]Anywhere but Nowhere.. Burayı seviyorum ama ban yedim.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar