rebellious_3 Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 [spo1=Ahanda Bu][/spo] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeBuffAndHeal Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 8 kişilik party ye 500k gelmiş :)[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pisikopat_5 Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 hemn dıkkatımı ceken sey HP ve Buff oldu ? bu war. HP e mı vermıs ? Yukardaki buff kaclık ? gercekten dalga geciyor adamlar olsede gam yemez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Murtaza Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 guud gun. Edit: Undying adlı buff... Hp nin 60% ını HP buff olarak veriyor. [signature][hline]**** ** [Bu mesaj Murtaza tarafından 05 Kasım 2005 22:42 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeBuffAndHeal Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 undying buff full hp set giymiş galiba[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
independent Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 O Hp ney öle ya yuh :D[signature][hline]Name: Genuine Clan: A_Few_Good_Man Class: Paper Mage Level: 6x Nps: 44xxx Server: Ares Not: Katliamlarım Tüm Hızıyla Devam Edicek ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeBuffAndHeal Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 buff sız enerjin 5000 bin mi?[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rebellious_3 Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 Ewet 5527 :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeBuffAndHeal Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 527 salla boş ver[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
w00t Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 server?[signature][hline]Fresh Orange Juice Pls Ares/w00tabulous Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rebellious_3 Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 Xıgenon Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeBuffAndHeal Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 ben cyper gibi geldi[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pisikopat_5 Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 üstünde goblin varmış gibi görünüyor burdan yoksa ben mı yanlıs goruyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arxchill Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 9k + can asdafujgal adamım lvl 75 mi?[signature][hline]-aga asist oyundamı? -yok şuan -clan için sormuştum -clan full :( -kurucu abim nasıl olsa atar birini :hrr: :hrr: :hrr: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeBuffAndHeal Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 said: pisikopat_5, 05 Kasım 2005 22:48 tarihinde demiş ki: üstünde goblin varmış gibi görünüyor burdan yoksa ben mı yanlıs goruyorum kask benziyo gibi[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeBuffAndHeal Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 sende full HP giy bide undying al bakalım kaç oluyo[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Necro Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 bisim normal priestla unying ile betada 6.6k oluodu[signature][hline]r]Ar[url=http://es]es_]/_[url=http://Ne]Ner]cr[url=http://oz]oz_]n_[url=http:///6]/6/]x/[url=http://Cl]Clr]er[url=http://ic]ic Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeBuffAndHeal Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 bence senin üstündekiler plate +8 ve ya +9 healt bonus item ya +8 ya +9 +9 biraz zor ama[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeBuffAndHeal Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 biraz aydınlat bizi nasıl 9k enerjin var[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
independent Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 Kal geldi bana :D[signature][hline]Name: Genuine Clan: A_Few_Good_Man Class: Paper Mage Level: 6x Nps: 44xxx Server: Ares Not: Katliamlarım Tüm Hızıyla Devam Edicek ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
VisuaL_TR Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 said: DeBuffAndHeal, 05 Kasım 2005 22:51 tarihinde demiş ki: bence senin üstündekiler plate +8 ve ya +9 healt bonus item ya +8 ya +9 +9 biraz zor ama Katılıyorum ama yine de fazla geldi bana bu ;) (ezikliğimden olsa gerek..)[signature][hline]VisuaL_TR Berserker HERO Diez 6xxx np ''A new power is rising in Cyper !'' COmiNg SooN.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeBuffAndHeal Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 +8 full Hp bence[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeBuffAndHeal Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 bi cevap ver ordamısın ??? üstündekiler ne olarak girdin needen enerjin o kadar[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OffLine Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 plate giyiyor sanırım ve statlardan da hp ye yüklenmiş. yoksa +10/24 giyse bu hp ye ulaşamaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeBuffAndHeal Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 said: OffLine, 05 Kasım 2005 23:05 tarihinde demiş ki: plate giyiyor sanırım ve statlardan da hp ye yüklenmiş. yoksa +10/24 giyse bu hp ye ulaşamaz. buff sız enerji 5527 diyo duymadın mı olur o kadar buff sız undying alınca da 9k olmuş işte[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar