Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

yabancı kaleci artık iki yabancı!!

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
federasyonun yeni uygulaması böyle olcakmış galiba gazetede yazıodu yabancı kaleci iki yabancı sayılcakmış olursa kötü olur ya ne saçma bi uygulama böyle.[signature][hline]odadan çıkan en yakının bile olsa, ardından kapıyı kapat ki içeride kalanlar üşümesin...(bertolt brecht)
Mesaj tarihi:
ne lan bu töbe ayıp ama

fiyatı 4 milyon$ den fazla olan yabancı futbolcularda 5 kişi sayılsın[signature][hline]"Far away is a place where I hide
the truth that have to be locked away"
Mesaj tarihi:
yoq sen yanlış okumuşsundur öle bişi olması zor[signature][hline]KARTALLARLA yılanların bir benzerliği vardır..her ikiside zirveye çıkabilir..ama tek bir farkla; kartallar süzülerek yılanlar sürünerek..
kartalın kartaldan başka dostu yoktur..hepsi bu!!!

ERKEK ADAM RENKLİ TAKIM TUTMAZ
Mesaj tarihi:
ne mantığı ya levent bıcakcı ne yapmaya çalışıyo bilemem ama bu kararlar onun sonu olur ve defolur gider öyle saçma şeymi olur o zaman 11 futbolcuda türk olsun öle türk futboluna katkımı olur çok yanlış[signature][hline]KARTALLARLA yılanların bir benzerliği vardır..her ikiside zirveye çıkabilir..ama tek bir farkla; kartallar süzülerek yılanlar sürünerek..
kartalın kartaldan başka dostu yoktur..hepsi bu!!!

ERKEK ADAM RENKLİ TAKIM TUTMAZ
Mesaj tarihi:
ehueuhe mondragon son haftalarda iyi kurtarışlar yapıp 2 kişilik oynuyordu. ondan dolayı oldu sanırım bu :lol:

site açılırken mesajı yazıyordum ve siteye mondragonu koymuşlar :) haklıymışım demekki eyeuh[signature][hline]Deli333
Mesaj tarihi:
gs zaten 6 yabancı hakkını dolduramıyordu aldıkları yabancılar 3 .sınıf olduğu için paso yedek kalıyorlar..gs a yarar bu karar.[signature][hline]SéuL Roì
Mesaj tarihi:
olamicak bişi.

nolcak yani şimdi cordoba atıldı kaleye pancu geçecek onu da kaleci statüsüne sokup 7 yabancı oynattı maçta diye hükmen yenik mi olcaz?

yok alırken mevkisini bildiriosak sezon sonu cordobayı forvet olarak bildirelim antrenmanlardaki başarısından dolayı sezon içi geçer kaleye :P
Mesaj tarihi:
lol cemad=)
ehhe saçmalık yani,eşki sözlük liginde de yabancı oyuncu kontenjanının 2.'si sadece kaleci olarak kullanılıyo,sözlükten esinlenmişler bazı şeylerde=)

ps:neden bazı kişiler her başlıkta bi sataşma,bi polemik yaratma gayreti içersinde anlamış değilim=)[signature][hline]Angelus/Rangermania
Bugarea[a.k.a The Bonzi Buddy] 15 Eylül 2004 20.09 tarihinde demişki:
demin çette ağlıodun *fıstık atar* *fıstık atar* diye

Mesaj tarihi:
rezalet bi uygulama ben şahsen kınıyorum kendilerini ama doğru okudum eminim:D[signature][hline]odadan çıkan en yakının bile olsa, ardından kapıyı kapat ki içeride kalanlar üşümesin...(bertolt brecht)
Mesaj tarihi:
tamamen gereksiz akıllarına esio kural koyuyolar yapçak işleri yok ya adamların başka ondan[signature][hline]odadan çıkan en yakının bile olsa, ardından kapıyı kapat ki içeride kalanlar üşümesin...(bertolt brecht)
Mesaj tarihi:
bacak arası ve artistik goller de 2 gol sayılacak mıymış?

öle şey mi olur ya yabancı kalecisi olan takımlara yazık valla.[signature][hline]
Mesaj tarihi:
haberin yanına da yarım sayfa mondragon resmi basmışlardı hatta:)gsye özel ztn bunlar ben biliorum:D[signature][hline]odadan çıkan en yakının bile olsa, ardından kapıyı kapat ki içeride kalanlar üşümesin...(bertolt brecht)
Mesaj tarihi:
sahadakilere bişi yok farkındaysan işleri kalecilerle:)
defans orta sahaya filan girseler fener oynayamaz zaten ondan:D[signature][hline]odadan çıkan en yakının bile olsa, ardından kapıyı kapat ki içeride kalanlar üşümesin...(bertolt brecht)
Mesaj tarihi:
iki ofsayt bi gol olarak karşı takımın hanesine yazılıomuş:D[signature][hline]odadan çıkan en yakının bile olsa, ardından kapıyı kapat ki içeride kalanlar üşümesin...(bertolt brecht)
  • Yeni Oluştur...