Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

ESPN TV nasil izlicem?.?

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Evet arkadaslar ESPN amerikanin unlu spor kanallarindan biri bildiginiz gibi ben bu kanali izlemek istiyorum ama digiturk te yok bizim evdeki salak canak antende yok zaten o antende hicbirsey yok ama olsun..

Aranizda izleyen varmi evindeki uydu sayesinde? izliyorsa nasil izliyor? izlemiyorsa izlemeyi biliyormu? neden izlemiyor?

NhL NBA NFL butun sporlari hatta hatta poker oyunlarini bile gosteriyor :) son zamanlarda paintball yayinida basladiki tadindan yenmez artik..
Yardimlarinizi bekliyorum..[signature][hline]Bir leoparı sakın kuyruğundan tutma
Tutarsanda sakın bırakma

a.k.a homoid
Mesaj tarihi:
TV den izlemeyi tercih ediyorum. Bilgisayarda zevk alamiyorum uzanacagim butun gece sabaha dogru nfl di nba di nhl di izlemek istiyorum[signature][hline]Bir leoparı sakın kuyruğundan tutma
Tutarsanda sakın bırakma

a.k.a homoid
Mesaj tarihi:
otur yanıma uo aksiyon izle[signature][hline]NuKe, 04 Kasım 2005 01:03 tarihinde demiş ki:
Hayır efendim olmaz oyle şey. Kadın erkek eşittir. Kızlar da lol desin. Hatta kızlar da ayakta işesin. !!!
Mesaj tarihi:
ya evet ben amerikan nba tv yi falan izlemek istiyorum günde 1 maç kesmiyor.yatıcaksın yatagına geberene kadar nba izliceksin espn de mi nbc de mi nerde veriyorlarsa..ama nasıl izleniyor televizyonda işte ?[signature][hline]And in my last hour,
I'm a Slave to the Power of Death.

[Bu mesaj Liebe tarafından 05 Kasım 2005 14:19 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
elinizdekilerle yetinin digiturk de nba tv bile yok böhüüü.[signature][hline]Işık öldü karanlıkta,
Ay söndü bulutların ardında
Ve ölümcül gece çöktü
Orta-Dünya'nın Topraklarına...
Mesaj tarihi:
dahdahd iyimiş

said:
Kreese, 05 Kasım 2005 13:19 tarihinde demiş ki:
otur yanıma uo aksiyon izle

bende wrestling istiyorm bide paso nba maçı yeter artık[signature][hline]Grandmaster Sosisçi
Mesaj tarihi:
said:
gellidus, 05 Kasım 2005 12:47 tarihinde demiş ki:
Evet arkadaslar ESPN amerikanin unlu spor kanallarindan biri bildiginiz gibi ben bu kanali izlemek istiyorum ama digiturk te yok bizim evdeki salak canak antende yok zaten o antende hicbirsey yok ama olsun..

Aranizda izleyen varmi evindeki uydu sayesinde? izliyorsa nasil izliyor? izlemiyorsa izlemeyi biliyormu? neden izlemiyor?

NhL NBA NFL butun sporlari hatta hatta poker oyunlarini bile gosteriyor :) son zamanlarda paintball yayinida basladiki tadindan yenmez artik..
Yardimlarinizi bekliyorum..

kumandanın ilgili tuşuna bas...
Mesaj tarihi:
ya aynen bende merak ediyorum uydu var lakin hotbird için kartmı ne alıyoz yada ekstra bişilermi taktırmak lazım bilen varsa süfer olur bide netten izlemek için ne lazım acep?[signature][hline]Love is all around.
Wallaha billiha inanmıyan Atatürk Havalimanına baksın.
Mesaj tarihi:
said:
forgiver, 05 Kasım 2005 22:32 tarihinde demiş ki:
çanağı hotbirde çeviriyosun

işte nası yapıcaz bunu uyducu falnmı bulucam nası edicem?[signature][hline]Love is all around.
Wallaha billiha inanmıyan Atatürk Havalimanına baksın.
Mesaj tarihi:
turksat 1c ye çevrili ya, yani sabitlenmiş onu hotbird uydusna göre de ayarlıyacaksın
ya 2. bir çanak yada motorlu çanakla
motorlu çanaklar kendisi dönüyor[signature][hline]be the vanquisher, to forgive
  • Yeni Oluştur...