Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

ESPN TV nasil izlicem?.?

gellidus

Öne çıkan mesajlar

Evet arkadaslar ESPN amerikanin unlu spor kanallarindan biri bildiginiz gibi ben bu kanali izlemek istiyorum ama digiturk te yok bizim evdeki salak canak antende yok zaten o antende hicbirsey yok ama olsun..

Aranizda izleyen varmi evindeki uydu sayesinde? izliyorsa nasil izliyor? izlemiyorsa izlemeyi biliyormu? neden izlemiyor?

NhL NBA NFL butun sporlari hatta hatta poker oyunlarini bile gosteriyor :) son zamanlarda paintball yayinida basladiki tadindan yenmez artik..
Yardimlarinizi bekliyorum..[signature][hline]Bir leoparı sakın kuyruğundan tutma
Tutarsanda sakın bırakma

a.k.a homoid
Sosyal ağlarda paylaş

ya evet ben amerikan nba tv yi falan izlemek istiyorum günde 1 maç kesmiyor.yatıcaksın yatagına geberene kadar nba izliceksin espn de mi nbc de mi nerde veriyorlarsa..ama nasıl izleniyor televizyonda işte ?[signature][hline]And in my last hour,
I'm a Slave to the Power of Death.

[Bu mesaj Liebe tarafından 05 Kasım 2005 14:19 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
gellidus, 05 Kasım 2005 12:47 tarihinde demiş ki:
Evet arkadaslar ESPN amerikanin unlu spor kanallarindan biri bildiginiz gibi ben bu kanali izlemek istiyorum ama digiturk te yok bizim evdeki salak canak antende yok zaten o antende hicbirsey yok ama olsun..

Aranizda izleyen varmi evindeki uydu sayesinde? izliyorsa nasil izliyor? izlemiyorsa izlemeyi biliyormu? neden izlemiyor?

NhL NBA NFL butun sporlari hatta hatta poker oyunlarini bile gosteriyor :) son zamanlarda paintball yayinida basladiki tadindan yenmez artik..
Yardimlarinizi bekliyorum..

kumandanın ilgili tuşuna bas...
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...