gellidus Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 Evet arkadaslar ESPN amerikanin unlu spor kanallarindan biri bildiginiz gibi ben bu kanali izlemek istiyorum ama digiturk te yok bizim evdeki salak canak antende yok zaten o antende hicbirsey yok ama olsun.. Aranizda izleyen varmi evindeki uydu sayesinde? izliyorsa nasil izliyor? izlemiyorsa izlemeyi biliyormu? neden izlemiyor? NhL NBA NFL butun sporlari hatta hatta poker oyunlarini bile gosteriyor :) son zamanlarda paintball yayinida basladiki tadindan yenmez artik.. Yardimlarinizi bekliyorum..[signature][hline]Bir leoparı sakın kuyruğundan tutma Tutarsanda sakın bırakma a.k.a homoid Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Miraul Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 ppStream die bi program var cogu seyi izleyebiliorsun espn nba tv vs hepsi var ama saglam hat gerektiriorlar[signature][hline]Rainy Miraul Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gellidus Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 TV den izlemeyi tercih ediyorum. Bilgisayarda zevk alamiyorum uzanacagim butun gece sabaha dogru nfl di nba di nhl di izlemek istiyorum[signature][hline]Bir leoparı sakın kuyruğundan tutma Tutarsanda sakın bırakma a.k.a homoid Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kreese Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 otur yanıma uo aksiyon izle[signature][hline]NuKe, 04 Kasım 2005 01:03 tarihinde demiş ki: Hayır efendim olmaz oyle şey. Kadın erkek eşittir. Kızlar da lol desin. Hatta kızlar da ayakta işesin. !!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Private Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 Peki fox?[signature][hline]"Success comes in cans ... not in can'ts" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 ya evet ben amerikan nba tv yi falan izlemek istiyorum günde 1 maç kesmiyor.yatıcaksın yatagına geberene kadar nba izliceksin espn de mi nbc de mi nerde veriyorlarsa..ama nasıl izleniyor televizyonda işte ?[signature][hline]And in my last hour, I'm a Slave to the Power of Death. [Bu mesaj Liebe tarafından 05 Kasım 2005 14:19 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Helcaraxe Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 Bende amerikan gureşi izlemek istiom wwe :)[signature][hline]You cannot change your fate...noman can Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dogbert Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 elinizdekilerle yetinin digiturk de nba tv bile yok böhüüü.[signature][hline]Işık öldü karanlıkta, Ay söndü bulutların ardında Ve ölümcül gece çöktü Orta-Dünya'nın Topraklarına... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hotdog Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 dahdahd iyimiş said: Kreese, 05 Kasım 2005 13:19 tarihinde demiş ki: otur yanıma uo aksiyon izle bende wrestling istiyorm bide paso nba maçı yeter artık[signature][hline]Grandmaster Sosisçi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
by_SeaGle Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 said: gellidus, 05 Kasım 2005 12:47 tarihinde demiş ki: Evet arkadaslar ESPN amerikanin unlu spor kanallarindan biri bildiginiz gibi ben bu kanali izlemek istiyorum ama digiturk te yok bizim evdeki salak canak antende yok zaten o antende hicbirsey yok ama olsun.. Aranizda izleyen varmi evindeki uydu sayesinde? izliyorsa nasil izliyor? izlemiyorsa izlemeyi biliyormu? neden izlemiyor? NhL NBA NFL butun sporlari hatta hatta poker oyunlarini bile gosteriyor :) son zamanlarda paintball yayinida basladiki tadindan yenmez artik.. Yardimlarinizi bekliyorum.. kumandanın ilgili tuşuna bas... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revell Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 @by_seaGle: kumandanın ilgili tuşuna bas... *! Ağlar*[signature][hline]|Avril Lavigne| |MySpace| |The Simpsons| |WWE| Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 hotbörd uydusundan var,detaylı olarak nasıl anlatacağımı bilmiyorum ama yardımcı olabilir belki... http://www.lyngsat.com/hotbird.html[signature][hline]Önce bi acıdım,geçti sonra.. Lancelion-Human Paladin-Level 5* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zerokull Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 ya aynen bende merak ediyorum uydu var lakin hotbird için kartmı ne alıyoz yada ekstra bişilermi taktırmak lazım bilen varsa süfer olur bide netten izlemek için ne lazım acep?[signature][hline]Love is all around. Wallaha billiha inanmıyan Atatürk Havalimanına baksın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 çanağı hotbirde çeviriyosun[signature][hline]be the vanquisher, to forgive Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fiona Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 uyduda var galiba hotbird veya hepsine bak.[signature][hline]"Hayatın en büyük trajedisi çok çabuk yaşlanmamız, ama çok geç akıllanmamızdır." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zerokull Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 said: forgiver, 05 Kasım 2005 22:32 tarihinde demiş ki: çanağı hotbirde çeviriyosun işte nası yapıcaz bunu uyducu falnmı bulucam nası edicem?[signature][hline]Love is all around. Wallaha billiha inanmıyan Atatürk Havalimanına baksın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 turksat 1c ye çevrili ya, yani sabitlenmiş onu hotbird uydusna göre de ayarlıyacaksın ya 2. bir çanak yada motorlu çanakla motorlu çanaklar kendisi dönüyor[signature][hline]be the vanquisher, to forgive Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar