by_SeaGle Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 beyazı sevmem özellikle Zekeriya Beyaz'ı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mawiman Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 bende mi beyazım acaba ayna verin bana[signature][hline]Eyer yaşıyorsun ve yaşamak için hiçbirşey yapmıyorsan neden yaşıyorsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 said: reyou, 05 Kasım 2005 14:35 tarihinde demiş ki: said: thug_life, 05 Kasım 2005 13:20 tarihinde demiş ki: hepimiz zenciyiz evet!! hemde lanet olası birer pis zenciyiz :D Pauhauha koptum ya =)) Zenciler herzaman üstündür adamım![signature][hline]Eski Ronaldinho Lethe.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RayCharles Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 said: thug_life, 05 Kasım 2005 13:20 tarihinde demiş ki: hepimiz zenciyiz of bu çok iyiydi işte :-) DUYDUN MU AHMET ÇAKAR[signature][hline]-Küçük Hüsamettindim ben bir aralar -Yemin et -Wtf? Beşiktaşım hayat sensin dünyam sensin herşey sensin, Gelecekse tüm acılar biz hazırız, senden gelsin, Bu sevdadan vazgeçersek Allah belamızı versin! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar