Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

206 - Corsa - Getz - Palio ????????

PaLeRmO

Öne çıkan mesajlar

yazdığım araçlardan birisini 2 hafta içinde almam gerekiyo ama hala karar veremedim.! Bu araçlardan kullanan veya bilgisi olan arkadaşlardan Bilgilerini paylaşmalarını istiyorum..
-Her gün Avrupa yakasından Anadolu yakasına Üni ye gitmek için kullanacağım için dizel motor olucak 206,1,4 HDİ-Corsa 1,3 CDTİ - Getz 1,5 CRDİ - Palio 1,3 Multijet Hangisini Tavsiye edersiniz ???[signature][hline]Aşk dediğin Zavallı bir kapıyı duvara çarpıp çıkana kadarmış,Bana koymaz deyip sancımı Bir kilo rakıya gömsemde acımı,Asıl sancı uyandığımda bütün odaları boş görünce Koyarmış....
Sosyal ağlarda paylaş

Aralarından Corsa tabiki[signature][hline]Absolut, 27 Eylül 2005 00:59 tarihinde demiş ki:
Daha fazla paticik söyle idi, böyle oldu, ancak şöyle kurtarılır, yok şunları, atalım bunları büyütelim, ilerde işe yararlar tipi yazılara son verelim artık. Paticik şu an ne ise odur. Sıkıntı bastı kaç gündür x ayrılmış y kurtarma operasyonu yapıcakmış c ağlamış. Adam gibi konu açın, insan gibi yazı yazın. Dedikoducu teyzeler gibi 1 lafı 50 kere döndürüyoruz.
Sosyal ağlarda paylaş

Bir öneri yaparak neye dayanarak yaptığınızı da belirtirseniz sevinirim,,mesela Daha az yakıyo-Daha geniş-Daha seri vs..vs..[signature][hline]Aşk dediğin Zavallı bir kapıyı duvara çarpıp çıkana kadarmış,Bana koymaz deyip sancımı Bir kilo rakıya gömsemde acımı,Asıl sancı uyandığımda bütün odaları boş görünce Koyarmış....
Sosyal ağlarda paylaş

Bikere alman arabası.
Performans olarak içlerinde bir tek Getz'in beygiri daha yüksek. Getz'in 5 yıl veya 100bin km garantisi var ama eğer 2 yıl içerisinde 100bin km yi geçerim diyorsan Corsa daha mantıklı oluyor.
Corsa ben kullandım güzel bi çekişi var seviyorum o arabayı.

Daha önce çok yazdım ama tekrar yaziym
206 piyasadan kalkacak. Geç.
Getz fena bi araba değil ama kağıt gibidir o. Geç.
Palio fiyat olarak iyidir ama güven veren bir araba değil çok yüksek. Geç.
C3 düşünebilirsin 92bg lik olanından. Veya bunların arasından birini alacaksan Corsa CDTI al hem çabukta satarsın.[signature][hline]Atahost.net Web Hosting
Sosyal ağlarda paylaş

Corsa. Her zaman Opelcilere takılan ben bile direk Corsa derim.

206 denildiği gibi 1-2 seneye kalkacak. Aralarında en eski teknolojiye zaten o sahip. Tutup da binilmez bu saatten sonra.

Hyundai alma. Düşük model araçları özellikle, peynir tenekesinin sacından hallice araçlar. Ivırı zıvırı güzel gözüküyor eyvallah, her yer Getzz doldu ama değmez o arabaya.

Palio multijetin eli yüzü düzgün. 1.3 motor da hiç fena değil. Ama Corsa ondan daha üstün. Ben özellikle yenilerini de beğendim o sınıfta (ki Corsa en sevmediğim arabalardandır), içleri falan da güzel, derli toplu, eskilerine göre daha cafcaflı. Domuz gibi araba hiçbir şey de olmuyor alete. Benim alan 2 tane arkadaş var çok memnunlar, tavsiyedir.

Oldu ya Corsa'ya param yetmedi/beğenmedim/ istemem dersen, ikinci seçeneğin direk Palio Multijet olsun.[signature][hline]Working for the weekend...
Tüm Metalciler bir gün Led Zeppelini tadacaktır.
Sosyal ağlarda paylaş

Tavsiyeleriniz için tesekkürler..fakat Corsa 1.7 DTI motoru hakkında bilgisi olan varmı 1,3 CDTI dan daha iyi kaçıyor falan diyen oldu baya ???[signature][hline]Aşk dediğin Zavallı bir kapıyı duvara çarpıp çıkana kadarmış,Bana koymaz deyip sancımı Bir kilo rakıya gömsemde acımı,Asıl sancı uyandığımda bütün odaları boş görünce Koyarmış....
Sosyal ağlarda paylaş

1.7 DTI motor eski teknoloji ve Isuzu üretimi bir motor. Beygir gücünü falan tam hatırlamıyorum ama yanılmıyorsam 70 75bg lik bişey. 1.3 CDTI hem vergi avantajı hemde yeni teknolojisi ile daha sessizdir. Performansı canını sıkmaz emin ol o kasaya çok uyumlu bir motoru var.
Zaten sıfır düşünüyorsan 1.7 DTI motorlu Corsa satılmıyor en son 2 sene önce Corsa Van Ticari olarak alıp daha sonra cam açtırıp koltuk taktırarak binek otomobile çevirenler aldı o arabaları. eğer 2. el düşünüyorsan ve bunlardan birini alacaksan hem ruhsata çok dikkat et hemde o arabaların binek olarak üretilmediğini ve yalıtım olarak çok zayıf olduğunu unutma.[signature][hline]Atahost.net Web Hosting
Sosyal ağlarda paylaş

Getz der tek geçerim bi kere donanımı daha fazla olmalı kıyasladığımız araçlara göre ama yedek parça fiyatlarını araştır derim Sonuçta dizel alıyorsın yolun sık sık sanayiye düşecek (Benzinliye oranla sık sık tabi)[signature][hline] Bugün yürüyebilmen için dün emeklemen gerekirdi. Tıpkı bugün yürüdüğün için yarın koşacağın gibi... aLp
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...